2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
عشقم من زدم عوارضی برام نداشت من یکی خریدم روز انتقال به شکمم زدم تزریقش راحته من اگه دروغ نگم ۲۹۰ ...

الان دوتاش شده حدود۴۸۰.نمیدونم چراهمه روز انتقال تزریق کردن به من گفته ۷و۹سیکل.یعنی همون بافاصله ۴انگشت از ناف زدی؟مث سیناله

تداخل داره باید ۲ساعت فاصله باشه و هر دوشونم با استرادیول تداخل دارن اگه داری البته

ای بابا من ۶و۲۰دقیقه لوو میخورم ۷و۲۰ پردنیزون و ۸ استرادیول.زمانبندی کردم یعنی بهم بزنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،روزتون مبارک عزیزان. بچه ها شما میدونید سیکل قبل انتقال چرا و چه مواقعی پزشک ال دی تجوی ...

من خوردم برااینکه کیست نداشته باشم.ولی اگ سیکل لانگ بهت بدن شرایطش فرق داره

عزیرم من قبل ای وی اف پیاز درمانی ی 6 ماهی انجام دادم که کاملا متوجه میشدم هم تخمک بالغ میشد هم آزاد ...

بله درسته پرولاکتین رو بالا میبره. برای من نرمال بود سطحش . دوره سه ماهه اش هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه. بااین حال اگر کسی تست کرد حتما بعدش آزمایش بده.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مادرهای منتظر روزتون‌مبارک 🌹

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام خانما من امپولمو اشتباه میزدم برای همین سیکل عمل افتاد به پریود بعدی به جا ۵ واحد ۵۰ واحد میزدم خیلی ناراحتم از مرکز که اومدم اعصابم کلا بهم ریخته بهم ویتامین دی و DHEAدادن نمیدونم.       

برای چی رفتم سونو گفتن فعلا دیگه امپول ها رو نزن

بچه ها سرم سدیم کلراید چیه؟ این ربطی ب ایمونولوژی داره؟

کارتی ک دکتر برا سرم نوشته بود بردم داروخانه اینو دادن. من فک می کردم سرم ivigنوشته. همش میگم نکنه اشتباه کردن.

ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بگه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها نشاسته قبل انتقال شروع کردین به خوردن یا بعدش؟نمیشه روزی یه سیب زمینی بخورم بجا نشاسته؟خیلی ب ...

سلام عزیزم اینقد خودتو درگیر نکن ذهنتو ازاد کن بخدا که من جز دارو هایی ک دکتر بهم داد خوردم هیچ کاری نکردم قبلش و بعدشم استراحت نسبی رو روحیه ات کارکن ایمان قلبی ب خدا داشته باشه ک بخاد برات تو هر شرایطی هم ک باشی بهت میده

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
ممنونم عزیزم. بالاخره شرایطم جور شد رفتم. کیستا هم برطرف شده بود شکر خدا

خوب خیلی هم عالی. خداروشکر که برطرف شده بود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اینکه تاثیر داره یا نه نمی‌دونم ولی روال دکترم همین بود سیکل قبل انتقال همیشه دوفاستون میداد اصلا ال ...

اوکی .ولی خارج از سیکل و ... خودمون بهتر داروی هورمونی استفاده نکنیم .از بس استفاده کردیم و معلوم نیست در دراز مدت چه آسیبی بهمون میزنه دیگه خودمون اضافه نکنیم 😊 هی از این دوااا درمون 😏 کی راحت بشیم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها سرم سدیم کلراید چیه؟ این ربطی ب ایمونولوژی داره؟ کارتی ک دکتر برا سرم نوشته بود بردم دارو ...

به سلامتی داری میری تو سیکل انتقال ؟ سرم سدیم کلراید که همین سرمهای معمول که دکترا میدن ivig نیست و ان سرم رو داروخانه های خاص دارن