2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بازم اون خانم هایی که خودشون یه مشکل ناباروری دارن میتونن امیدوار باشن که طبیعی معجزه بشه و حامله شن ...

عزیزم به خدا قسم دوسته من همسرش هیچ اسپرمی نداشت اوضاع داغون داغون کلی ای وی اف منفی هیچ به هیچ بعد از ۱۰سال خدا طبیعی یه گل پسر بهش داد به خدا که ربطی به مشکلات نداره فقط خدا باید بخاد ایشالا که خدا بزودی برات معجزه کنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان اره واقعا راست میگی من همه امیدم‌به خواست سپردم به خودش که اگر صلاحه برام بگیره نباشه هم قلب ...

ایشالا که با همین ایوای برات بگیره و کلی برات ذوق کنیم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
تداخل داره باید ۲ساعت فاصله باشه و هر دوشونم با استرادیول تداخل دارن اگه داری البته

آره اتفاقا استرادیولم دارم ولی اونو شب ساعت ۸ میخورم،ولی چون این دوتارو باید صبح میخوردم برام سوال شد با فاصله سه ساعت خوردم

آها پس آزمایش مثبت بودی انشاالله خدا بهت اولاد سالم وصالح بده 

من دوبار انتقال منفی داشتم که دیگه دکترم گفت باید از لحاظ ایمنی و انعقادی بررسی بشی که آزمایش دادم و متاسفانه مشکلاتم زیاد بود،مرسی عزیزم از دعای قشنگت انشاالله خدا هم به شما اولاد سالم و صالح بده❤️

سلام دوستان عزیز امیدوارم سال دیگه همگی بچه هاتون تو دلتون باشن و روز مادر متفاوتی داشته باشین خدا دامنه همه منتظر هارو به حق این روز عزیز بواسطه خانم فاطمه زهرا سبز کنه بخصوص الا جون اترین جون فاطمه عزیزم و بقیه دوستان 

چه عجیب🤔 من فکر کنم برعکس باشم... یعنی رحمم سرد باشه. چون میل جنسیمم خیلی کمه. تقریبا صفره.اکثرا ک ...

عزیرم من قبل ای وی اف پیاز درمانی ی 6 ماهی انجام دادم که کاملا متوجه میشدم هم تخمک بالغ میشد هم آزاد میشد ولی چون همسرم خیلی اوضاع بدی داشت طبیعی نمیشد ولی پیاز درمانی باعث شد پرولاکتین من بالا بره و کلا بهم ریخت بدنم اما سه ماه اول عالی بود حتما بعد سه ماه خوردنش پرولاکتین تون چک کنین 

سلام دوستان عزیز امیدوارم سال دیگه همگی بچه هاتون تو دلتون باشن و روز مادر متفاوتی داشته باشین خدا د ...

سلام عزیزم خوبی؟ روزت مباااارک😍 در چ حالین؟ خیلی ممنون ک سر زدی ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم تی پی اوم بالا بود فاکتورای انعقادیمم همه مشکل داشت آنتی تیروگلوبولینم بالا بود که رفتم دکتر غدد ...

خداکنه مشکلی نباشه منم دکتر غدد رفتم ایمنی رفتم و ژنتیک مرکز گفتن مهم نیست سه روز درهفته لوو ۵۰میخورم

سلام عزیزم همون نود درجه مثله انوکسا دور ناف بزن  برایه کی باید بزنی

من انوکسا هم نزدم تاالان فقط همون سینال زدم.روز ۷ و ۹سیکل گعتن بزن همه روز انتقال زدن درتعجبم.پروانه جون خیلی خانمی خداخیرت بده راهنماییم میکنی خصوصا براپانگچر.دعا کن جنین پسر داشته باشم گفتن قبل انتقال مشخص میشه