2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
خانمای اهوازی دکتر خوب سراغ دارین  واسه بارداریم برم تحت نظرش باشم

منکه تازه اومدم مطب نجیمه سعادتی برا انتی تعطیل بود..نمیدونم کجا دیگه کارشون خوبه..جراح و متخصص زنان زایمان هستن فلوشیپ فوق تخصص طب مادر و جنین داره..بعد زنگ مطبشون ببین میپذیرن ...

🙃🙃 هرکسی انقد تلاش کنه به هرچیزی چنگ بزنه تا الان به خواستش رسیده بود.. نمیدونم تقدیر من چیه!! ش ...

اینجوری نگو عزیزدلم خدا عاشق بندهایه که امیدشون رو از دست نمیدن و مدام در حال تلاش کردنن ،مطمئن باش خدا اون بالا داره به همچین بنده ی قوی ذوق میکنه تو چه میدونی شاید مصلحتت همینه درسته سخته ولی هیچ چیزی قشنگ تر از انتظار نیست و اون لحظه ی که بهش میرسی پس بزار بگذره تلاشتو بکن انشالله که بهش میرسی قشنگم😇

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ببخش میدونم شاید حوصله نداشته باشی از اول بگی ولی میشه از روز دوم پریودی که رفتی سونو ب ...

فقط داروهایی ک دکتر بم داد تو پریودی استفاده کردم..بعد از پریودی نشاسته خوردم روزی دوباره..تا ۱۰ روزی بعد از انتقال..روزهای انتقال اناناس و میوه جات زیاد خورذم.دیگه کار خاصی انجام ندادم.

خدا خیلی بهتون رحم کرد واقعا الان که خودم تو این مشکل افتادم و پرس جو میکنم میبینم قضیه سقط چقدر تو ...

آسمان جان شما چن هفته رشد نی نی متوقف شده؟یکی از پرستارای محب یاس به من گفت خانمه برادرم ۱۲ هفته باردار بود بدون هیچ مشکلی تو خونه سقط کرد گفت  اگه زیر ۱۲ هفته باشی تو خونه راحت دفع میشه استرس نداشته باش ولی من همسرم قبول نکرد 

نه عزیزم من اصلا لکه بینی و گرفتگی نداشتم چون یک روز بود پروژسترون قطع کرده بودم دکتر شعرباف گفت یک هفته تا ده روز بعداز قطع کردن پروژسترون خونریزیت شروع میشه که من صبر نکردم 

الهی و ربی من لی غیرک
سلام عزیزم خیلی متاسفم بابت اتفاقی که افتاد ،انشالله که خیلی زود خدا دلت رو شاد کنه،دکترت پیشنهاد ری ...

سلام عزیزم ممنون انشاالله از دعای خیر شما خوبان🤲❤

چرا دکترم معرفی نامه داد به دکتر رحیمی شعرباف که یکیش ریداکت بشه که هر سه قل قبل از ۱۲ هفته قلبشون از کار افتاد

الهی و ربی من لی غیرک
عزمزمه من صبح ببخشید یه لک قهوه ای دیدم موقع دستشویی و دیگه تا الان چیزی ندیدم درد هم اصلا ندارم ممک ...

آسمان خونریزی شدید و سقط در یک لحظه انجام نمیشه

اول مثل پریود درد و خونریزی داری بعد درد شدیدتر میشه متوجه میشی که میخوای سقط بشه

لطفا نترس نگران هم نباش غافلگیر نمیشی

بابت ماجراهایی که تعریف کردی هم واقعا متاسفم

حتما شربت عسل اماده داشته باش که بعد سقط بخوری

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
آسمان جان شما چن هفته رشد نی نی متوقف شده؟یکی از پرستارای محب یاس به من گفت خانمه برادرم ۱۲ هفته بار ...

متاسفم گندمک جان

خدا به دلت صبر بده

خدا به زودی برات جبران میکنه ان شا الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم ممنون انشاالله از دعای خیر شما خوبان🤲❤ چرا دکترم معرفی نامه داد به دکتر رحیمی شعرباف که ...

آهان .آخه من احتمال دادم شاید به خاطر این که سه تا بودن این اتفاق افتاد .دوباره برو پیش زرنانی ببین نظرش چیه ،باز هم جنین داری؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم ممنون انشاالله از دعای خیر شما خوبان🤲❤ چرا دکترم معرفی نامه داد به دکتر رحیمی شعرباف که ...

Gandomak jan Pm ro didam kheyli narahat shodam

Nemidunam hekmate Khoda chiye ama omidvaram behtarina ro barat bekhad😔😔😔😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اخرین شیاف و آمپول شنبه گذشته استفاده کردم  ، ، سر مادرش دعوامون شد حرفای بدی بخاطر مادرش بهم ز ...

چقدر ناراحتم برات. منم تجربه سقط داشتم. مسیله فیزیکیش کنار فشار روحیش خیلی زیاده. کاملن درکت می‌کنم و حال و احوالت می‌فهمم. الان هورموناتم بهم ریختست و حالت بدتر می‌کنه. فقط به خودت فکر کن. پیشواز اتفاقای نیفتاده نرو که اگه سر کار شد یا چیزای دیگه. اینم تمام می‌شه با همه سختیاش 💜💜💜

منکه تازه اومدم مطب نجیمه سعادتی برا انتی تعطیل بود..نمیدونم کجا دیگه کارشون خوبه..جراح و متخصص زنان ...

مرسی عزیزم

حتما زنگ میزنم  

فعلا پیش سارا نیک فرجام نوبت گرفتم واسه امروز