2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
مرسی قشنگم 🌹😍❤️

مبارکت باشه عزیزم .انشالله که همه چی به خوبی برات پیش بره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم خیلی متاسفم واقعا سخته. من با همه وجودم درک کردم این حسها رو من سه بار سقط داشتم، یکبارش سرم ...

ممنون عزیزدلم

خداروشکربالاخره نتیجه گرفتی خدا پسرتو حفظ کنه عزیزم

راستش منم تخمک اهدایی گرفتم و دارو سرم پردنیزولون انوکسا ۴۰۰۰ داشتم دکتر زرنانی بهم گفت سرم لازم هستی و تا پایان ۱۲ هفته باید تزریق کنی که به اونجا نرسید حالا نمیدونم چیکار کنم برم پیش ی دکتردیگه ایمونولوژی  یا با زرنانی ادامه بدم

مامان صوفی شما پردنیزولون رو چن ماه قبل انتقال شروع کردی و روش مصرفت به چه صورت بود از روزی چن تا شروع کردی ؟تا ماه چندم؟ 

باشه عزیزم حتما ایندفعه میگم تست ژنتیک انجام بدن،ممنون از راهنماییتون🙏راستی شما این دفعه که نتیجه گرفتی تخمک اهدایی بود یا خودتون؟استراحت مطلق بودی یا نسبی؟

عزیز دلم ممنون که جواب دادین🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بابت اتفاقی که افتاده متاسفم عزیزم واقعا ناراحت شدم به نظرم با یک متخصص ژنتیک حتما مشورت کنید ...

ممنون عزیزدلم 🙏

باشه گلم حتما ممنون که جواب دادین 🙏😘

ببخشیدشما متخصص ژنتیک خوب میشناسید؟

الهی و ربی من لی غیرک
سلام قرار شده یکشنبه برم سونو تا بشه دوتا سونو بعد دکتر قرص بنویسه بعد از داروخانه هلال احمر بگیرم ، ...

آسمان جان هلال احمر شنیدم قرص نمیده من چن روز پیش رفتم بیمارستان محب یاس چون دکتر شعرباف گفته بود فقط اونجا این قرص رو میدن اونم به شرط بستری ،

خلاصه هر چی التماس کردم ندادن مجبور به بستری شدم دو روز عذاب کشیدم نمیدونی رزیدنتها چه بلایی سرم اوردن 

انقد دستکاریم کردن تا چندین ساعت خونریزی شدید کردم 

اخرش میخواستن ببرن اتاق عمل کورتاژم کنن که رضایت ندادم الان دوروزه که سقط کردم کم خونی شدید گرفتم اصلا نمیتونم سرپا بایستم حالم خیلی بده ،خیلی پشیمونم ک چرا تو خونه قرص نخوردم سقط بشه،چون خواهرم ۶ تا قرص داشت بهم گفت نرو بیمارستان اذیت میشی ولی همسرم ترسید گفت باز بیمارستان بهتره خلاصه اگر خواستی بیمارستان بری حتما خصوصی برو چون دولتیا همه رزیدنت هستن و بی تجربه

راستی میتونی قبل مصرف قرص سایتوتک گیاه عروسک پشت پرده دم کنی بخوری تا زودتر دفع بشه اینو به من ی عطاری گفت 

عزیزم انشاالله بحق قران بزودی بچه سالم و صالح نصیبت بشه🤲

الهی و ربی من لی غیرک
ممنون عزیزدلم خداروشکربالاخره نتیجه گرفتی خدا پسرتو حفظ کنه عزیزم راستش منم تخمک اهدایی گرفتم و دا ...

مرسی عزیزم، شما هم حتما نتیجه میگیری نا امید نشو

من خیلی زرنانی رو قبول دارم. به نظرم دکتر دقیقی بود. از زرنانی یا هر دکتری که رفتی در مورد انعقادی سوال کن و ببین لازم هست انوکسا ۶۰۰۰ بزنی؟ خوب چون سرم میزدی نباید مشکل ایمنی باعث این مسئله شده باشه. من پردنیزولون رو سرخود مصرف میکردم. از حدود یک هفته به انتقال شروع کردم دوز ۵، روزی یکی صبحها. تا هفته ۱۴ مصرف کردم. از هفته ۱۲ یا ۱۳ آروم آروم کمش کردم. تعدادی از جنینها تو پروسه تست مشکل کروموزومی یا ژنتیکی دارن و مجبوری استفاده شون نکنی. یعنی تعداد جنینها کم میشه ولی بهتر از خدای نکرده سقط هست. حتما با دکتر متخصص ژنیک تو مرکزت به وقت بگیر.

من چهار روز اول انتقال استراحت مطلق میکنم. بعدش هم خیلی آروم و مراقب هستم، یعنی هیچ کار غیر ضروری نمیکنم. 

بعد از اینکه مثبت شدم هم مجبور بودم استراحت مطلق باشم چون خونریزی داشتم تا ۱۴ هفته 😟 بعدش هم تا آخر نه زیاد بیرون میرفتم نه زیاد مهمونی، نه کار سنگین میکردم. کلا خیلی مراقب بودم از ترسم

حتی میترسیدم که خوشحال باشم 😔

امیدوارم بزودی خبر های عالی بهمون بدی ❤️❤️❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آسمان جان هلال احمر شنیدم قرص نمیده من چن روز پیش رفتم بیمارستان محب یاس چون دکتر شعرباف گفته بود فق ...

پس این دکتره به من چی میگه که سونو دوم بیار قرص بنویسم برو هلال احمر بگیر ؟؟؟؟ 

بیمارستان بستری شديد قرص دادن؟؟؟؟ دیگه ببخشید چرا دستکاری کردن؟؟؟ من از همینه بیمارستان میترسم چون سر بارداریم خونریزی داشتم خیلی اذیت شدم ،،،،، بعدش چطوری تو خونه سقط کردید ؟؟؟؟ قرص خوردید تو خونه ؟؟؟؟؟ آخه اگه هلال احمر نداشت من از کجا گیر بیارم ،، ای خدا منو نجات بده غصه این چجوری سقط کردن یه طرف 

چند هفته سقط کردید ؟ قلب داشت یا پوچ بود ؟؟؟

ممنون عزیزدلم 🙏 باشه گلم حتما ممنون که جواب دادین 🙏😘 ببخشیدشما متخصص ژنتیک خوب میشناسید؟

خواهش می کنم عزیزم کدوم شهر هستی؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام دوستان.من یه سوال دارم ممنون میشم اگر اطلاعات یا تجربه ای در این زمینه دارید راهنماییم کنید.

این ماه تو سیکل انتقال بودم که متاسفانه بخاطر بلایت نشدن جنین ها و از بین رفتنشون انتقالم کنسل شد.استرادیول و پروژسترون و انوکسا استفاده میکردم که روز ۱۹ سیکل داروهارو قطع کردم.میخام بدونم چند روز بعد از قطع داروها پریود میشم؟

سلام دوستان.من یه سوال دارم ممنون میشم اگر اطلاعات یا تجربه ای در این زمینه دارید راهنماییم کنید. ا ...

دوره هات چند روزه است؟

اگر سیکلت منظم‌باشه چون روز ۱۹ قطع کردی احتمالا سر تایم خودت پریود می شی.

و البته متاسفم به خاطر جنین ها. منم روز انتقال همین استرسو داشتم که آیا از فریز درمیان آیا بلاست میشن ..شدن ولی نموندن... فقط دو هفته انتظار الکی..

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اگر تشک برقی یا کیسه آب گرم داری هر شب یکربه نیمساعت بذار روی پاهات، پتو هم بکش روی پاهات سریع گرم م ...

مامان سوفی به خدا دیگه کلافه شدم ابگرمم میزارم پتوم میکشم نمیدونم از چیه بعضی جاها خوندم از عفونت باشه نمیدونم راسته یا نه

دوره هات چند روزه است؟ اگر سیکلت منظم‌باشه چون روز ۱۹ قطع کردی احتمالا سر تایم خودت پریود می شی. و ...

دوره هام بین ۲۸ تا ۳۰ روز هست.خیلی دلم شکست چون کلا همین دوتا جنین برام تشکیل شده بود.دنیا رو سرم خراب شد.سه شنبه هفته گذشته روز آخری بود که دارو مصرف کردم و دوشنبه این هفته اگه خدا بخاد بعد از ۹ سال عازم مشهد هستم.به دلم افتاد برم زیارت شاید یکم سبک بشم.واسه همین نگرانم زودتر از موعدم پریود نشم.

منم واسه شما ناراحت شدم عزیزم واقعا روزای سختی رو میگذرونیم.