2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
خداروشکر مثبت شدید اخه میگن  ۳ روز اول مطلق باش  پله نرم بیام  خونه مامانم شل ...

درکت می‌کنم کاملن ولی این ۳ روز با کناب و سریال طنز خودت مشغول کن. لازمم نیست کسی پیشت باشه حتمن. من سریای پیش که استراحت بودم منفی شد اینبار که بیخیال بودم مثبت شد. من حتی شب قبل از آزمایش رفتم عروسی و کلی رقصیدم پیشنهاد نمی‌کنم ولی کلی می‌خوام بگم که چطور بودم چون با خودم می‌گفتم اینم منفیه 😅😆 

ای بابا اگر میدونستم میخوای بری دکتر میگفتم پیش لواسانی بری خودش سونو میکرد و برات قرص مینوشت ول ...

گفت دارو مینویسه برم خودم بگیرم ببرم بیمارستان بستری بشم خودشم میاد برای سقط دیگه فقط میترسم خیلی از بیمارستان میترسم اصلا از سقط وحشت دارم ولی چاره ای نیست نمیدونم بچمون چکار کنم اگه شوهرم باهام بیاد دخترم پیش کی بمونه یعنی یه فکرهایی میاد تو سرم دارم دیونه میشم تامن سقط کنم یه آدم دیگه شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی قرص بگیرم بیام خونه سقط کنم ؟ من انوکسا هم استفاده کردم از یکشنبه قطع کردم نمیدونم چند روز اثرش ...

عزیزم من دکترم قرص نوشت من در به در دنبالش میگشتم هیچ کس و هیچجا نمیدادن. زنگ زدم دکترم گفتم من چیکار کنم یه نفر رو معرفی کرد که دو سال پیش قرص رو ازش خریدم ۵۰۰ ولی نحوه مصرف قرص رو دکترم بهم گفت که ۵ تا زیر زبونی ۵ تا واژینال 

مثلا همون زمان دوستم با من سقط کرد دکترش گفته بود ۲ تا استفاده کنه. 

خلاصه من داروها رو قطع کردم ۵ روز بعدش افتادم به لک و یکم جارو برقی کردم زعفرون خوردم زیاد خوردم دکترم گفته بود. یه گیاه گشتیز گرفتم خوردم خیلی طناب زدم و رفتم پارک پله پایین بالا کردم اما فقط خونریزی و لخته های زیاد داشتم منم پاشدم رفتم دکتر فکر کردم سقط شد دکتر گفت اصلا هیچی تکون نخورده قرص رو بخور که خوردم خیلی بد بود اما از کورتاژ بهتره سعی کن تنها نباشی من بدبخت تنها بودم. فردای استفاده قرصا دردی گرفتم که داشتم میمردم یهو یه چیزی اومد و سقط شد 😭😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
درکت می‌کنم کاملن ولی این ۳ روز با کناب و سریال طنز خودت مشغول کن. لازمم نیست کسی پیشت باشه حتمن. من ...

الهی شکر بخدا انقدر خوشحال میشم که نتیجه میگیرید 

الهی  به حق حضرت زهرا س همه نتیجه بگیرند 

بچه هایی ک منفی شدید توکلتون بر خدا باز شروع کنید 

ممنونم منم نظر اینه دفتر نقاشی بگیرم از این طرح دار ها با مداد رنگی که از راهنمایی دارم رنگ امیزی کنم 

کارتون بریزم تو فلش 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بهار جان خوبی؟ کوچولوهات خوبن؟ چکار میکنی با بچها؟

سلام سحرجان

خدا رو شکر خوبیم.

دوقلو داری سخته، یعنی خیلی سخته ولی باهاش کنار اومدم. تنها غمم اینه که شیرم تقریبا خشک شده و بچه ها کامل شیرخشکی شدن

سحرجان شما پرستاری بیشتر سر در میاری، اگر شیر دوش برقی بگیرم ممکنه مجدد شیرم زیاد بشه؟

بعد من سینه هام پلی کیستیکه،از یکیشون ترشح مایل به سبز دارم. راستش ترسیدم به خاطر کیست ها باشه به بچه ها ازش شیر ندادم، ممکنه دچار مشکل شده باشم؟ یا اون شیره این رنگیه؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم من دکترم قرص نوشت من در به در دنبالش میگشتم هیچ کس و هیچجا نمیدادن. زنگ زدم دکترم گفتم من چیکا ...

سلام ساراجان

خوبی عزیز؟ رو به راهی؟

همسرت کوتاه اومد بالاخره؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام سحرجان خدا رو شکر خوبیم. دوقلو داری سخته، یعنی خیلی سخته ولی باهاش کنار اومدم. تنها غمم اینه ...

سلام خدا کوچولوهاتونو نگه داره 

کاش با دکتر هم مشورت کنید 

ولی من‌شنیدم شیر دوش برقی خیلی خوبه 

شما ای وی اف انجام دادی

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

خانمای با تجربه میگم قرص استرادیول خارجی تاثیرش برا بالا بردن ضخامت بیشتره؟؟؟

اصفهان را گشتم با تهران نبود میخوام یکی میره کربلا بگم بیاره قیمتش که خیلی فرق داره میخوام ببینم تاثیرشم فرق دا ه برم زیر بار منت یا نه؟؟

سلام سحرجان خدا رو شکر خوبیم. دوقلو داری سخته، یعنی خیلی سخته ولی باهاش کنار اومدم. تنها غمم اینه ...

سلام عزیزم واقعا دوقلویی سخته ولی خدارو هزار مرتبه شکر که  این فسقلیا بمون عطا کرده 

منم تقریبا شیرم خشک شده من از اول شیردوش برقی هم گرفتم ولی بازم فایده نداشت 

اون ترشح سبز رنگ ربطی به کیست سینه نداره منم کیست سینه دارم ولی همچین ترشحی نداره