2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
سلام امروز رفتم یه دکتر زنان دیگه گفتش باید حتما دوتا سونوگرافی به فاصله چند روز برای تایید بارداری ...

عزیزم چند هفته ای که اینقد نگرانت کردم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۸ هفته و دو روز ولی ۴۰ تا شیاف پروژسترون استفاده کردم دکتر امروز هم میگفت کار سقطت سخته

عزیزم بگو نامه بده بری بیمارستان برات شیاف میزارن سقط میشه نمون سر خود دارو مصرف کن ی شب نهایتا برمیگردی.

عزیزم بگو نامه بده بری بیمارستان برات شیاف میزارن سقط میشه نمون سر خود دارو مصرف کن ی شب نهایتا برمی ...

نه سرخود که دارو استفاده نمی‌کنم خودم بیشتر میترسم ، والا به من گفت باید دوتا سونو بارداری پوچ داشته باشی تا داروی سقط بدن یک هفته صبر کن ،، دیروز دکتر رویان هم گفت دو هفته صبر کن بعد برو بیمارستان، ، حالا بازم دکتر امروز گفت هفته دیگه دارو مینویسه و خودشم اگه بخوام تو بیمارستان کار سقط انجام میده ولی دکتر رویان کلا چون فعالیتشون تو زمینه ناباروری هست منو برای این قضیه گردن نگرفتن گفتن خودت برو بیمارستان پیدا کن !!! یعنی درد از دست دادن بچه یه طرف درد سردرگمی سقط و داستاناشم یه طرف ،،  آخه اگه قراره سقط بشه چرا اولش خدا میده کم خودمون تو قضیه ناباروری زجرکش میشیم این قضايا دیگه به استخون میرسونه آدمو

نه سرخود که دارو استفاده نمی‌کنم خودم بیشتر میترسم ، والا به من گفت باید دوتا سونو بارداری پوچ داشته ...

واقعا سخته عزیزم خدا انشالله خودش کمکت کنه عیب نداره این ی هفته رو هم صب کن دارو بهت بده درست میشه انشالله اخرین تجربه سقط هست براتون.گلم اینم میگذره .

سلام امروز رفتم یه دکتر زنان دیگه گفتش باید حتما دوتا سونوگرافی به فاصله چند روز برای تایید بارداری ...

سلام متاسفم بابته اتفاق تلخی که افتاده. 

چرا اینقد اذیتت کردن این د‌کترا اصلا خودتو درگیر اینا نکن شما هفتت خیلی پایینه توی خونه راحت سقط میشه. من با قرص توی خونه سقط کردم حتی تنها بودم. ۱۰ هفته بودم که فهمیدم ۷ هفته جنین قلبش ایستاده. تازه از اون موقعه هم کلی آمپول و شیاف داشتم . 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام مهتاب جانم ممنون که همیشه به من لطف داری

قربونت عزیزم

الهی تنت سالم و دلت خوش باشه و به زودی بهترین اتفاق ها برات بیفته که همه رنج های این یکساال رو فراموش کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

ای بابا

اگر میدونستم میخوای بری دکتر

میگفتم پیش لواسانی بری

خودش سونو میکرد و برات قرص مینوشت

ولی با شرایطی که داری و میگی موقع خونریزی زایمان مشکل پیدا کردی

من با نظر دوستمون  موافقم احتیاط اینه که نامه بگیری بری بیمارستان و بهت قرص بدن و سقط کنی یه شبه دیگه سخته ولی خیالت راحت میشه

نه سرخود که دارو استفاده نمی‌کنم خودم بیشتر میترسم ، والا به من گفت باید دوتا سونو بارداری پوچ داشته ...

بابت سردرگمی که داری واقعا ناراحتم و درکت میکنم

متاسفانه تو مطب هم بعضی دکترها برای سقط رهات میکنن

اون که دیگه مرکز بوده😞

قربونت عزیزم الهی تنت سالم و دلت خوش باشه و به زودی بهترین اتفاق ها برات بیفته که همه رنج های این ی ...

خدا نکنه. 

عزیزمی این روزای سخت خیلی کنارم بودی. 

الهی آمین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام متاسفم بابته اتفاق تلخی که افتاده.  چرا اینقد اذیتت کردن این د‌کترا اصلا خودتو درگیر اینا ...

یعنی قرص بگیرم بیام خونه سقط کنم ؟ من انوکسا هم استفاده کردم از یکشنبه قطع کردم نمیدونم چند روز اثرش بمونه ،، شما هم تجربتونو میگید قبلش کاری کردید ؟ مثلا پياده روی یا چیزی خوردید ؟ چرا بدون قرص نتونستید سقط کنید ؟