2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
چقدر جالب  من خیلی میترسم استرس دارم اصلا بی جهتا  پس خراش خوبه ک معلقه بره بچسبه

خراش ی درصدی هم موثره..خوب خودتو اماده کن..موقعی ک پریودیت خوب شد شروع کن ب پیاده روی و نشاسته و ویتامیناتو بخور..ک چندروز بعدش برا انتقال رفتی رحمت اماده باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توی مرکز انتقال دادم همون که انتقال دادند گفت بلند شو اصلا نزاشتند بخوابم دریغ از یک دقیقه ، ب ...

فکرنکنم.

چون اگر خدا بخواد میچسبه محکم .

فقط اینوچیزا رو برای دلخوشی خودمون انجام میدیم

من امروز سر این موضوع کلی بحث کردم با سعید اخرشم زدم زیر گریه... این همه انتقال عذاب داره..  ...

با برگه ازمایشش بکشونش پیش دکتر..

بگو اگه مشکل منم دس از سرم بردار دیگه.یعنی بترسونش..

بخدا اکثر مردها اینجورن..موقع ک بشوهرم میگم فلان روز نوبت دکتر داریم بداخلاقی میکنه میگه وووو دکتر رفتنت از زندگی انداختمون..ایقد عصبی میشم..

مثلا دکتر دارو مینویسه اگه داروخونه نداشت میگه بیخیال..دیگه تلاش نمیکنه برا پیدا کردنشون..

کلا همشون لنگه هم هستن..

مثلا دکتر سرم ای وی ای جی برام مینویسه میگه نزنشون.برو ب دکتر بگو نمیزنم بدنم ضعیف میشه..

دنبال اسپرم اهدایی بگرد.بعد بش بگو تو‌پدر بچم نیستی تا حرصش در بیاد🤣🤣🤣🤣 دعوات نکه🤭🤭😄😄😄

والا ما زنا هم زبونو داریم ک حرصشون بدیم😄😄

والا جدی اگه خیلی قبولشه برا اسپرم اهدایی برو از بیمارستان سوال کن ببین چطو باید پیدا کنید..همون کارنان بیمارستان زیادن ی چنددونه قرض بدن 😄

والا پ الکی هدر برن..

بخدا تو مادر نمونه ای.نمونه...

اگه شوهرت ی صدم تو تلاش بکنه الان ی نی نی خوشکل کنارت بود..

اوف همی شوهراش بزنیم بزنیم دلمون خنک بشه..

منکه شوهرمو تو عصبانیت دو سه شلاق بزنم از خنده ای غش میکنه بیشتر میزنمش ک دستم درد بگیره..

یبار خواستم محکم بزنم ارنجشو اورد جلو دستم خورد ب ارنج تیزش.بخدا دستم اتیش گرفت افتادم..فرار کرد 

والا من روز ۱۰ یا ۱۲ پریودی هیسترو و خراش انجام دادم.. ک پریودی بعدی برا انتقال رفتم و تیروییدم مشک ...

خداروشکر 

منم بگم ب دکترم ببینم نظرشون چیه 

هر وقت منو میبینه دعا میکنه ای خدا کوچولو بهت بده 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
خراش ی درصدی هم موثره..خوب خودتو اماده کن..موقعی ک پریودیت خوب شد شروع کن ب پیاده روی و نشاسته و ویت ...

خدا خیرت بده این مطالبو گفتی مهربون 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
حمام که تا چند روز اصلا من ۱۵ روز نرفتم فقط لباس عوض میکردم 

من مثل اردک یکسره تو آبم

بچه ها من امروز رفتم سونو ۹هفته ویک روز بودم خداروشکر همه چی خوب بود😍😍

الهی شکرت 

خدا کوچولوتو نگه داره عزیزم 

اصلا حمام خوب نیست بعداز یک هفته یه دوش ۵دقیقه با آب ولرم

ممنونم چشم خیلی لطف کردی