2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
بچه ها مثبتتتتتتتتت شدم قربوووون خدا برم

خداروشکر خاهر😭😭😭ایشالا قسمت تمام منتظرا 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز رفتم سونو ۹هفته ویک روز بودم خداروشکر همه چی خوب بود😍😍

سونو اولت بود عزیزم؟ به سلامتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها مثبتتتتتتتتت شدم قربوووون خدا برم

خداروشکر عزیزم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آره عزیزم.دخترم سه سالشه.شما انتقال اولتون هست؟

نه عزیزم انتقال دوم هست اولی شهریور بود و منفی اینبار خراش دادن برم و بعدش انتقال… 

تا ببینیم ایشالله چه میشه 

من احتمالا ی هفته دیگه پرویید میشم و سیمان شروع میشه

نه عزیزم اونجا من دیدم خیلیا از مام و جاهای دیگه اومده بودن

Eeeee vagean?pas alan injuri kardan 

Man parsal Zang zadam goftan bayad marize khodemun bashi 

Mamnun ke gofti azizam

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم یه دکتر که تخصص آی وی اف داره خارج از مرکز رفتم پیشش گفت ۲۱ روز قرص انتری داکسی سیکل قبل از ان ...

Azizam mage hamin gors ham cherk khoshk kon nist

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مرکز ما که یه نفر میاد موقع انتقال درمورد تغذیه و استراحت میگه گفت ۳روز اول مطلق در حد دستشویی و نم ...

عزیزم توی مرکز انتقال دادم همون که انتقال دادند گفت بلند شو اصلا نزاشتند بخوابم دریغ از یک دقیقه ، به نظرتون این دلیل منفی شدن میشه ؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم توی مرکز انتقال دادم همون که انتقال دادند گفت بلند شو اصلا نزاشتند بخوابم دریغ از یک دقیقه ، ب ...

من انتقال که دادم چون مثانه ام خیلی پر بود اصلا نتونستم بخوابم

شاید کلا پنج دقیقه خوابیدم بعد بلند شدم رفتم دستشویی بهم گفتن دیگه نیاز نیست بخوابی برو خونه

فکر نکنم ربطی داشته بلشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم توی مرکز انتقال دادم همون که انتقال دادند گفت بلند شو اصلا نزاشتند بخوابم دریغ از یک دقیقه ، ب ...

من فک کنم فقط ۵ دیقه دراز کشیدم.گفتن بلند شو..گفتم لاقل دستمو بگیرین..

از رو تخت ک بلند شدم پشت سرش رفتم دسشویی.بعد در اسانسور ک محکم بود خودم باز کردم..شوهرم تو نمازخونه خواب بود برا خودش😄

ولی خداروشکر مثبت شدم..با ماشین ک اومدم خونه ایقد تو ماشین تکون خوردم..شبش هم رفتم بیمارستان امپول زدم..هر شب میرفتم..گفتن نیم ساعت دراز کشیدن اینا تاثیری تو مثبت شدن ندارع..منم سپردم دس خدا..و خدا معحزشو بم داد