2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست

قربونتون برم ممنون از ابراز خوشحالیتون‌ همسر زنگ زد بلند داد زدگفت مثبته و داشت گریه میکرد همین کافی بود که منم بزنم زیر گریه با شیرینی اومد خونه جواب بتا هم ۵۹۰ بود

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها مثبتتتتتتتتت شدم قربوووون خدا برم

واااااای خدایا شکرت.خدایا شکرت.

همین الان دستتو بذار روی دلت و از ته دلت برای هممون دعا کن.برای همه چشم انتظارا.

انشاالله بارداری خوبی داشته باشی قشنگم.

بتات چند بود؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلامت باشی عزیزم انشالله بزودی همه ی بچه ها خبرای مثبت شدناشونو و همچنین شما تو گروه بزارید خدا خودش ...

چندتا جنین انتقال داده بودی عزیزم؟چند روزه؟

قبلش هیسترو یا پی آر پی‌یا .... هم شده بودی!؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
ببینی میتونی خونه بابات بری یا خونه خواهری برادری ک طبقه پایین باشن

پدرم اصلا خبر نداره خونه خواهرم نمیتونم دامادمون روم نمیشه 

خانواده همسرم خبر ندارن  

همسرم میگه بغلت میگیرم اینم شد راه حل😐

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

من به قربون خدا 

مبااااارکه 

من میخواستم بپرسم گفتم استرس میگیری هی میپرسیم 

ولی الان واقعا این پیام دیدم گریه م گرفت از خوشحالی 

🤲♥️

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
قربونتون برم ممنون از ابراز خوشحالیتون‌ همسر زنگ زد بلند داد زدگفت مثبته و داشت گریه میکرد همین کافی ...

حالتونو خریدارم 

خدا جانم 

راستی یادم رفت بگم مشهد هستن یعنی انشالله اوکی شد باید برم مشهد😍

وای عزیزم انشالله هرچی زودتر این اتفاق قشنگ بیفته برات نذر میکنم

یا امام رضا خودت یجوری دل فاطمه جان رو شاد کن به حق مادرت حضرت زهرا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
اخه یکی میگه استراحت مطلق ی جا میگن ن  من خونم پله داره متاسفانه  سه روز اول استراحت نسب ...

منم خونه م پله داره عین ۱۵ روز خونه بودم

یه دونه یه دونه بیا بالا. 

تزریقات بیاد خونه.  تو خونه هم سبک و سنگین نکن.

اگر مرکز بری که خودشون میگن چیکار کنی.

به ما گفت حتی نماز رو ایستاده میشه خوند

کاش دوستانی که مثبت شدن بیان بگن چیکار کردن

خدارو هزار بار شکر خیلی مبارکت باشه عزیزم

خدا میدونه یکی مثبت میشه چقدر انرژی میگیریم انشالله همیشه اینجا پر از خبرای خوب باشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
قربونتون برم ممنون از ابراز خوشحالیتون‌ همسر زنگ زد بلند داد زدگفت مثبته و داشت گریه میکرد همین کافی ...

عزززیزم مبارکت باشه

خداکنه روزی ماهم بشه این شادی بعداز گل

عزیزم درمورد تغذیه قبل از انتقال و استراحت و تغذیه بعداز انتقالت بگو

منم خونه م پله داره عین ۱۵ روز خونه بودم یه دونه یه دونه بیا بالا.  تزریقات بیاد خونه.   ...

عزیزم ممنونم خدا خیرت بده 

همسرم میگه  ب مامانت بگیم 

ولی مادرم شاغل هستن 

پله شده معظل برام 

واقعا کاش بیان بگن