2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
خاله جون بهتری قشنگم؟

راستی تو این داروهایی مث ال دی و.. ک بعضیاش ۲۱ تان و ۷ تا دارونما دارن. اون دارونما هم باید خورده بشه؟ یادم رفته مامای دکتر چی گفت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربووووونت برم عزیز دلم روحی خوبم شکر خدا😘😘❤️ ولی جسمی حالم هی بد میشه. سرگیجه و حالت تهوع و... هم ...

دورت بگردم انشالله جسمی هم ب زودی خوب شی نفسم

ادم روحی خوب باشه جسمی رو تحمل میکنه

منم خداروشکر بااینکه پریود شدم ولی روحی خیلی خوبم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راستی تو این داروهایی مث ال دی و.. ک بعضیاش ۲۱ تان و ۷ تا دارونما دارن. اون دارونما هم باید خورده بش ...

نمیدونم نفسم از دارو سر درد نمیارم کلا🥲🙃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

《وَه مِن اَللهُ توفیق》

چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

منتظر اسامی قشنگتون هستم🤝☺️

1- مهتاب۴۴۴ 🫀

۲- alaae 🫀

3- الا11543 🫀 

۴- س۱۳۶۷ 🫀

۵- شطرنجی 🫀

۶- haniiijoooon 🫀

7- خدایاتومیدانی🫀

۸- سحربانوو۷۷🫀

۹- leila193🫀

10- نیاز۶۹۷۳🫀

۱۱- پروانه۲۱🫀

۱۲- سارایی🫀

۱۳- ماهیا🫀

۱۴- happygirls🫀

15- داداشممم🫀

۱۶- favali🫀

17- یامنان🫀

۱۸- _بهاره_🫀

۱۹- houra1400🫀

20- آناشید۹۹🫀

۲۱- @آیدا128    

۲۲- @نهال6467     انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره عشقای من

۲۳- @نگار80    

۲۴- poweroflove

25- nooshabehjoon

26- نهالیم

۲۷- رادیس۱۲

۲۸- گندمک۱۱

۲۹- الهه_elahe

30- shiva_ab

31- فطرس

۳۲- عبدلواحد

3۳- rose710

34- zhiyan74

35- ارکیدهابی

36- طوطططیا

3۷-atrin_arsen_atrina

38- joooodi

39- panizpaliz

۴۰- mehremah

41- paridokht402

42- ninitopol

43- نسل

۴۴- zohrehjafari

45- اهسته

۴۶- سمی۶۴

۴۷- °ابجی نیاز جون

۴۸- آوا۶۶آریا

۴۹- barana372

50- 5golnarges

۵۱- marshmaloo

صبور باش ...

چیز های خوب زمان میبره !!! 

🩵🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دورت بگردم انشالله جسمی هم ب زودی خوب شی نفسم ادم روحی خوب باشه جسمی رو تحمل میکنه منم خداروشکر با ...

الهی شکر😍 آره واقعا همین طوره. شاید منم پریود بشم حالم بهتر بشه. آخرین پریودم مرداد بود. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی شکر😍 آره واقعا همین طوره. شاید منم پریود بشم حالم بهتر بشه. آخرین پریودم مرداد بود. 

Daru nemaha lazem nist bokhori, man ke hich vagt nemikhoram

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😍😂 خیلی ذوق دارم ولی  برای نینی که کویین جان بهم گفته رفتم پستونک خریدم😍 انشالله تاموقع ت ...

یعنی دیگه اوکی شد؟ کجا هست؟

😍چ حسی پیدا کردی ک پستونک خریدی؟

باید پول بدی؟

همینا ک گفتن مادراشون تو بیمارستان ولشون میکنن میرن؟

یعنی دیگه اوکی شد؟ کجا هست؟ 😍چ حسی پیدا کردی ک پستونک خریدی؟ باید پول بدی؟ همینا ک گفتن مادراشون ...

عزیزم هنوز هیچ اطلاعی ندارم

کویین جان گفتن یه دوستی دارن که تو بیمارستان اشنا داره نوزادانی که ماماناشون ولشون می‌کنه 🥺 قبل از اینکه برن بهزیستی ، میتونه بدنش به من

به گمونم برای شناسنامه مشکلی نباشه و راحت بتونم بگیرم

برای هزینه ام ، هزینه نمیگیرن شاید فقط هزینه ی ترخیص کودک از بیمارستان باشه ( شایدهم یک مقدار شیرینی بگیرن )

منظورم آشنای کویین جان پولی نمیگیرن اگه هزینه ای باشه فقط پرسنل بیمارستان هست

عشقم دعا کن بدون دغدغه راحت بتونم هدیه مو از امام رضا بگیرم تا روز تولدم ۱۸ روز دیگه تولدمه

خود کویین جان می‌گفت دقیقا پارسال دهه فاطمیه یکی درخواست داده تا روز ولادتش نینی رفته تو بغلش🥹😍

وای نمیدونی که 😍 جلو چشممه هروقت میبینمش قربون صدقش میرم تصور میکنم که چطوری داره با اون لبای کوچولوش پستونک میمکه

تو ذهنم همش دارم شب بیداری هارو تصویر سازی میکنم یا اتاقشو بارها بارها چیدم تو ذهنم

سعیدم که همش میگه نینی کی میاد چخبر از نینیمون😍🤤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیییزم واقعا سخته تایم زیادی هم هست

دارو نداده ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی دیگه اوکی شد؟ کجا هست؟ 😍چ حسی پیدا کردی ک پستونک خریدی؟ باید پول بدی؟ همینا ک گفتن مادراشون ...

راستی یادم رفت بگم مشهد هستن

یعنی انشالله اوکی شد باید برم مشهد😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم هنوز هیچ اطلاعی ندارم کویین جان گفتن یه دوستی دارن که تو بیمارستان اشنا داره نوزادانی که ماما ...

عزیز دلم...

ای خدا میبینی چقد مشتاق بچه ست.ب هر دری میزنه و هرراهی میره تا نی نی  بیاد بغلش..

ای خدا.ای حضرت فاطمه کمکش کن بزودی زوووود ارزوش براورده بشه..

بخدا ایقد دلم میخواد زود خبر خوش بشنوی

سلام عزیزم ب دکتر پیشنهاد سیکل شانگهای بدید ببینین نظرشون چیه. منم همیشه تخمکم کم بود در بیشترین حال ...

ممنون عزیزم بگم بهشون ببینم انجام میدن این روش رو

اون وقت باید دوبار هزینه تخمک کشی بدیم درسته؟