2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نسای عزیزم دلم پیش دلته😭 خدا بزرگه ان شا الله خیلی زود تمام مادر شدن رو با  همه وجودت لمس م ...

ممنونم عزیزم.❤

مرسی از دعای قشنگت و همدردیت دوست خوبم😘

این معجزه فقط از خدا برمیاد. ان شاالله قسمت هر کس که منتظره و درد کشیدست. 🤲

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسا جان خوبی؟ منم انتقالم با شما بود،چی شد؟آزمایش دادی؟

بله عزیزم من آزمایش دادم و متاسفانه منفی شد

ان شاالله شما خوش خبر بیاین فردا.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خانم ها من منتظرم پریود بشم به امید خدا برم انتقال لازمه فولیک اسید بخورم ؟ من هیچی نمیخورم الان&nbs ...

عزیزم فولیک اسید بخور.دی بخور.ای و امگا.من سلن پلاس هم‌میخورم.حالت عادی قبل بارداری میگن فولیک بخورین سه ماه شما هم بخور

عزیزم فولیک اسید بخور.دی بخور.ای و امگا.من سلن پلاس هم‌میخورم.حالت عادی قبل بارداری میگن فولیک بخوری ...

ممنونم عزیزم لطف کردی 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بله عزیزم من آزمایش دادم و متاسفانه منفی شد ان شاالله شما خوش خبر بیاین فردا.

نسا جان الهی خیره برات 

من جز کلمات مثبت نمیتونم چیزی بگم به زودی خبر خوشی بیاری 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
کی آزمایش دادی؟امروز؟ شاید زود آزمایش دادی؟عدد بتات چند بود؟

نه دیگه زود نبود روز ۱۴

بتام زیر یک بود

نسا جان الهی خیره برات  من جز کلمات مثبت نمیتونم چیزی بگم به زودی خبر خوشی بیاری

ممنونم عزیزم. 🙏❤

نه دیگه زود نبود روز ۱۴ بتام زیر یک بود

استراحت داشتی ؟

و اینکه میگن بالای ۱۶ روز بشه بری آزمایش 

عزیزم😭💔 چه میشه کرد وقتی اراده خدا با  خواسته ی ما یکی نیست باید تسلیم شد. برای من تموم شد ...

وای نسا.

چقدر گریه کردم امشب با پیامت.چقدر شکست دلم.

عزیزم،از عمق جونم برای آرامشت دعا میکنم و به خدا التماس میکنم که معجزشو به زودی تو زندگی شما نشون بده و بهتون طبیعی بچه بده.خیلی ناراحتم برای دل تو.خیلی.

اما خدا بزرگه،حتما به موقعش بهترینها رو نصیبت میکنه عزیزم.

هیچی نمیتونم بگم اصلا.هیچی

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
🥺🫂 ممنون عزیزم 

دوست عزیزم نمیدونم چرا اما شما منبع انرژی مثبتی توی این سایت برای من.

انشاالله خدا به زودی و قبل از تولدت دلتو هرجور که خودش صلاح میدونه شاد کنه و هیچ غمی تو دلت نباشه دیگه.

من همیشه برات دعا میکنم💞

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...