2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
خب چرا پس توی بروشور پردنیزولون نوشته برای باردارا و اوناییکه اقدام به بارداری هستن ممنوعه؟؟؟؟؟

این دارو برای سرکوب کردن سیستم ایمنیه که بدن جنین رو پس نزنه. وقتی چند تا انتقال منفی باشه تجویز می کنن. منم انتقال اول و دومم نداشتم. حتی تو بروشور استرادیول هم نوشته تو بارداری مصرف نشه ولی تا هفته ۱۲ هستش .

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دارو برای سرکوب کردن سیستم ایمنیه که بدن جنین رو پس نزنه. وقتی چند تا انتقال منفی باشه تجویز می ...

من هفته ۹ هستم و هنوز پردنیزلون میخورم..ببینم دکتر تا کی برام تحویز میکنه..انگار سری قبلی یحوری حرف زد ک دیگه تصمیم ب قطعش داره

سلام عزيزم  بتا شد ٥٨٨ دو روز قبل ٣١٠ بود نميدونم چيكار كنم

عزیزم نگران نباش 

بتا باید ۱.۵ تا ۲ برابر رشد کنه

برای شما خوب رشد کرده

فقط استراحت کن.کمی راه برو برای خونرسانی.  سنگین سبک‌ نکن

عزیزم نگران نباش  بتا باید ۱.۵ تا ۲ برابر رشد کنه برای شما خوب رشد کرده فقط استراحت کن.کمی ر ...

چشم عزيزمممم 

ممنونم 

خيلي بد منو ترسوندن 

دكترم گفت باز جمعه تكرار كنم 

گفت آزمايشگاهتو عوض كن 

امروز باز رفتم يه آزمايشگاه ديگه تست دادم ٦٩٣ بود حالا قرار شد جمعه برم همين آزمايشگاه 

ممنون عزیزم😘😗 توی شهرمون  مرکز دولتی می رفتم دکتر دو روز در هفته بود دیگه اگه پریودیت به حضو ...

فدات شم عزیزم ،خواهش میکنم اره دولتی دردسرای خودشو داره

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
ميدونم ممكنه نشه خيلي ناراحتم  اميدمو از دست دادم  منتظر جواب آزمايشم هستم  تا ٧ آم ...

نا امید نشو خدابزرگه انشاللله همه چی خوب باشه برات

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من خيلي دست و پام يخ ميكنه و دل درد پريودي ميگيرم  شما هم همين طور بوديد

نه علایم خاصی نداشتم ولی من از همون اول یعنی روز دوم بعده انتقال لک داشتم شما لک اینا نداری نگران نباش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزيزم  بتا امروزم ٥٨٨ شد  دو روز قبل ٣١٠ بود نميدونم چيكار كنم

سلام تقریبا خوب بوده یک و نیم برابر شده انشاالله خیره برات امیدوارم سونو هم برات خوب باشه