2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684503 پست

من کاملا همون چند ماه پیش که زنگ زده بودم این موضوع رو فراموش کردم 

تا وقتی که خودشون بهم زنگ زدند 

انگار هوایی شدم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تحقیق که از نظر گرفتن بچه مطمئنم یک درصد احتمال میدم نشه و اینکه هیچکس ادرسی از من نداره ک بعدا بخو ...

فاطمه جان اصلاااااا به کسی در این مورد حرفی نزن ،حتی مادرت ،این مساله باید بین خودت و همسرت بمونه 

فکر نمیکنم ثبت رسمی این مساله هم قانونی باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من نمیدونم که بچه ۷ ماهه به دستگاه نیاز پیدا میکنه یا ن ،یکی از بچه ها میگفت پرستار بخش زایمان ...

عزیزم من ۳۰ تا ۴۵ روز فرصت دارم هنوز ولی چطوری اشنا بشم رو نمیدونم

میدونم که سحر بانو پرستاره ولی چه بخشی هست رو نمیدونم

و تهران نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان اصلاااااا به کسی در این مورد حرفی نزن ،حتی مادرت ،این مساله باید بین خودت و همسرت بمونه&nb ...

نه اصلا دوست ندارم کسی بفهمه متاسفانه خانواده ی راز داری هم ندارم حرفو پخش میکنن

میخوام ب همه بگم رحم اجاره کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید من با ای وی اف باردار شدم دکترم خیلی وقته اسپرین و انوکسا بهم ...

والا من امپول انوکسامو قطع کردم تا لکه بینیم بهتر شده..دوباره برام شروعش میکنن..

چون دکتر خواست مطمعن بشه ک خون و لکه م قطع شده..شنبه حتما میرم ک‌شروعش کنن برام

نه اصلا دوست ندارم کسی بفهمه متاسفانه خانواده ی راز داری هم ندارم حرفو پخش میکنن میخوام ب همه بگم ر ...

ببین ۷ ماهه به احتمال خیلی زیاد باید بره NICU

باهاش صحبت کن بگو خوب همون ۹ ماه بگن بچه از دست رفته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام بچه ها.شبتون بخیر.

یه چیزی خیلی ذهن منو درگیر کرده.گفتم با شما مشورت کنم.ببینید من ۳۰ سالمه.چهارسال پیش آی وی اف کردم و الان دخترم سه سال و سه ماهشه.و خیلی شیطونه خیلی خیلی شیطونه.یعنی هرکی میبینتش میگه ما بچه ای به این شیطونی تا حالا ندیدیم.انقدر اذیت میکنه که دلم نمیخواد از خونه برم بیرون،شاید باورتون نشه بعضی وقتا از اینکه صبح شده و یه روز ذیگه قراره شروع بشه دلم میگیره از بس اذیتم میکنه.یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید.

امسال قصد کردم دوباره وارد سیکل انتقال جنین فریز بشم.و یه سری مراحلشم رفتم.اما گاهی اوقات میگم اگه مثبت بشه اصلا از پسش برویام یا نه؟؟؟؟با این بچه چیکار کنم تو شهر غریب؟؟؟از اون طرف هم بچم تنهاست،دلم میسوزه،میگم اگه همراه داشته باشه شاید کمتر اذیت منه و آرومتر بشه.

از طرفی هم سنن دیگه بالاست،ما آی وی افیها هم که هرچی زودتر اقدام کنیم بهتره.

حالا شما جای من،اگه بودین وارد سیکل انتقال میشدین؟؟؟؟یا میذاشتین این بچتون لااقل یکم عاقل بشه؟؟؟؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام بچه ها.شبتون بخیر. یه چیزی خیلی ذهن منو درگیر کرده.گفتم با شما مشورت کنم.ببینید من ۳۰ سالمه.چه ...

اگر حتما دوست داری یکی دیگه داشته باشی انجام بده ولی اگر میتونی دخترت رو بذار مهدکودک

هم برای رشد شخصیتی و یاد گرفتن نظمش برای خودش خوبه و هم خودت یک کم وقت پیدا میکنی. 

میره اونجا انرژیشو خالی میکنه و تو خونه خوش اخلاقتر میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه ها.شبتون بخیر. یه چیزی خیلی ذهن منو درگیر کرده.گفتم با شما مشورت کنم.ببینید من ۳۰ سالمه.چه ...

منم پسرم خیلی کوچولوئه، خیلی هم شیطونه. تو کشور غریب هم هستم هیچکس رو ندارم. ولی میخوام انشالله بزودی برم تو سیکل انتقال

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

من توی این شهر غریبم.شوهرمم شش صبح میره اکثرا تا هفت شب،منم و این بچه.که صبح زودتر از من بیدار میشه و شب دیرتر از من میخوابه و یه ریز اذیت میکنه و حرف میزنه و جیغ و داد.از کثیف کاریا و وسایل به هم ریختناشم که نگم.

ولی هیچکس آدمو درک نمیکنه،هیچکس.من گاهی اوقات انقدر اذیت میشم که میشینم گریه میکنم.

اما وقتی برای مامانم یه ذره درد دل میکنم،فقط ازش توقع یکم درک شدن دارم.اما اون همش میگه داری ناشکری میکنی،هنوز بچه بد ندیدی.

در صورتیکه با وجود تمااااام این سختیا روزی صد هزاربار میگم شیطونه ولی خداروشکر که هست،خداروشکر که سالمه.

اما خیلی دلم میخواد درک بشم لااقل

نه خاله جونم 🥹 ولی انگاری قراره خبری باشه ۵۰ درصد از لطف خدا شاملم شده از این نظر🤪 هم پولشو دارم ...

ان شاالله بهترین خیر ها براتون پیش بیاد😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من توی این شهر غریبم.شوهرمم شش صبح میره اکثرا تا هفت شب،منم و این بچه.که صبح زودتر از من بیدار میشه ...

حداقل نصف روز بذارش مهدکودک یا ۳ روز در هفته. اولش سخته

من تا چند هفته گریه میکردم وقتی میذاشتم مهدکودک ولی عادت کردیم هر دو.

مثلا ۹ تا ۲ بذارش مهد. 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اگر حتما دوست داری یکی دیگه داشته باشی انجام بده ولی اگر میتونی دخترت رو بذار مهدکودک هم برای رشد ش ...

من بخاطرش قید سرکار رفتنو زدم با اینکه عاشق کارم بودم.انصراف دادم.

مهد هم پرسیدم،اما مهدایی که قابل قبولن و خوب از چهارسالگی پذیرش میکنن.وگرنه اگه میرفت شاید خیلی بهتر بود

منم پسرم خیلی کوچولوئه، خیلی هم شیطونه. تو کشور غریب هم هستم هیچکس رو ندارم. ولی میخوام انشالله بزود ...

انشاالله موفق باشی عزیزم