2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم شما بسلامتی باردار شدین؟🤩😍 دیدم تیکر گذاشتین ان شا الله حاجت روا بشین

سلام مهتاب جون خوبی؟؟؟

آره عزیزم 🥺۱۰روز دیگه ۳ ماهگیش تموم میشه

ممنون گلم انشاالله همه به خواسته ی دلشون برسن تو هم حاجت روا باشی عزیزم

چرا سخت نیست؟🤭چه میشه کرد؟من دیدم سنم داره می‌ره بالا دیگه با وجود اینکه شرایط الان زندگیم بهم ریخت ...

عزیزم.خیلی سخته بچه شیطون باشه.به هیچکی هم شرایطتتو نگفته باشی.اما هرچی خدا بخواد همون میشه.انشالله خوش خبر باشی دو هفته دیگه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا توو نمازات یاد منم باش 🙏🙏🙏🙏

حتما عزیزم.من حتی موقع خوندن کوتاهترین دعاها هم اول شما دوستای نی نی سایتیمو یاد میکنم

قاصدک جون گفتی سال ۹۸ انتقالمون با هم بود؟الان بچه داری‌؟توو سیکل انتقالی؟

آره گلم.۹۸ انتقال دادم الان دخترم سه سال و دو ماهشه.و ماشالله انقدر شیطونه انقدر شیطونه که من تا دیوونه شدن زیاد فاصله ای ندارم از دستش😁😁😁

الانم توی سیکل انتقالم،دی ماه به امیدخدا انتقال دارم

سلام قشنگم مرفولوژی همسرم صفر درصده تحرک ۵درصد و... شوهرم پیشنهاد داده  حالا تحقیق کنم راجبش ...

خب ببین با بیوپسی از بیضه هم اسپرم میتونین بگیرین

آزواسپرم که نیست همسرت؟

چرا واقعا؟ بعضی وقتا فکر میکنم شاید خدا نمیخواد،ولی بعضی وقتا میگم امتحان خداست میخواد صبر منو بسنجه ...

حق داری هر چیمیگی، عوارض داروها خیلی زیاده، چند سالته گلم  انشاالله که ایندفعه انتقال میدیمثبت میشی عمل لاپرا پیش کی انجام دادی صاحب کشاف؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آنتی تی پی او و آنتی تیروگلوبین (ECL)

سلام 

این بیماری از خود ایمنی بدن هست 

درخواست دوستیم رو قبول کن یه دکتر بهت معرفی کنم فوق دکترا داره تو اینستا پاسخ می ده چی بخوری و چکار کنی

مثلا خوردن کیوتن تو خود ایمنی ها  خوب نیست  خوردن زینک و.....

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

❤️❤️❤️ - @leila139      - @نیاز6973     دعای عهد برای حاجت روایی شما ع ...

ممنون خاهرم خوبم ایشالا حاجت روا خاهرم🥺😍😍😍😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها من یک هفته پیش سونو رفتم جنینم بود ۶هفته و دو روز ضربان منظم ۱۱۷ بعد از یک هفته سونو رفتم یک سونوگرافی دیگه جنین سالم با ضربان ۱۷۲ و سن جنین ۶هفته و ۴روز ولی خب جنینم تو این هفته از ۴میلی شده ۸میلی وسونوگراف گفت جنین سالمه ومشکلی ندارع ولی خیلی میترسم چرا وقتی جنینم رشد داشته روزش کم رشد کرده یعنی بخاطر دستگاه سونو هست؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم هردفعه چندتا تخمک داشتین و چند تا جنین تشکیل میشد؟

عزیزم پانچر اول ۳ جنین ، فرش انتقال دادم

پانچر دوم ۱۲ جنین که تونستم ۲ بار انتقال بدم بقیش از بین رفت

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم.انشالله به زودی زود مامان میشی قشنگم.خدا بزرگه

قاصدک 🥺😭 برام دعا کن 

خیلی دعا کن

فکر کنم خدا معجزشو میخواد بهم نشون بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره فاطمه زود اقدام کن انشاالله که نتیجه میگیری

😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدی؟ چه خوب.  مرسی که گفتی عزیزم. 😘 من چون هیسترو کردم و بعدش پریود سنگین و تا چند روز لکه بی ...

انشالله مثبت بشی قشنگم ذوق کنیم🤍🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من یک هفته پیش سونو رفتم جنینم بود ۶هفته و دو روز ضربان منظم ۱۱۷ بعد از یک هفته سونو رفتم یک ...

سلام عزیزم این اختلاف به خاطر دستگاه سونو هست منم رفتم ۲ هفته عقب تر نشون داد جنینو  دکترم گفت وقتی جنین قلب داره و رو به رشده اصلا نگران نباش بزرگتر که بشه سن دقیقش مشخص میشه

الان ک ۱۲ هفتمه  دقیق شده تو هم الکی  نگران نباش 

چیبگم گلم منم فک میکردم ایران انجام ندن فکنم کاربر ستاره بود گفت انجام میدن  ، چند بار انتقال د ...

کاربر ستاره کیه 🥹

نمیدونم خدا چی برام رقم زده راضی ام به رضای خودش 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40