2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوبی شرایطت بهتره خداروشکر ؟ 

خداروشکر خوبم.لکه بینیم هم برطرف شده..ولی بحدی خسته م از شیاف و امپول پروژسترون..احساس میکنم واژنم از شیافا داغون شده..

باید ی هفته دیگه برم مطب بگم ک‌لکه هم قطع شده ک‌امدول انوکسا شروع کنن برام

خداروشکر خوبم.لکه بینیم هم برطرف شده..ولی بحدی خسته م از شیاف و امپول پروژسترون..احساس میکنم واژنم ا ...

الهی شکرت 

خوشحال شدم 

همین روش ادامه بده ب هیچیم فکر نکن

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکرت  خوشحال شدم  همین روش ادامه بده ب هیچیم فکر نکن

خوب ک امپولای انوکسا رو کاری نکردم..فک کردم دیگه نیاز نیستن..دیدم دکتر گفت دس ب امپولا نزنی چون دوباره استفاده میشن..دیشب ایقد گریه کردم دیگه امپولا داغونم کردن.

خوب ک امپولای انوکسا رو کاری نکردم..فک کردم دیگه نیاز نیستن..دیدم دکتر گفت دس ب امپولا نزنی چون دوبا ...

عزیزم من درکت میکنم ولی مادر راضی حال کوچولوش خوب باشه وقتی این امپولامو تزریق میکنه 

روزهای خیلی قشنگم قراره باهم تجربه کنید الهی ب سلامتی بغلش بگیری

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
فدات عزیزم. چندتا جوجه انتقال دادی نسا جون؟؟؟؟ از حس و حالت بهمون بگو.😂 و اینکه از لحظه انتقال ت ...

دو تا جنین  انتقال دادم. سه تا داشتم که گویا یکیش از بین رفته. حس و حالمم چون انتقال سومه ریلکس ترم! قبلا بیشتر بهش فکر می کردم دیگه سپردمشون به خدا ! سعی کردم تمام نکاتی که مثبتا رعایت کردنو انجام بدم. صبونه کله پاچه خوردم، با آب نشاسته مخلوط می کنم تا چند روز حتی برای قرصامم همون آب رو استفاده می کنم. نهار فیله کبابی بدون ادویه خوردم. روزی ۸ لیوان آب رو میخورم. کاهو و میوه (که اهلش نیستم) ولی گذاشتم جلوی چشمم بخورم.  قبلا معتاد چایی بودم الان فقط میخوام صبح ها یک فنجان بخورم که سرم درد نگیره چون خوب نیست خداروشکر تا الان یبوست نداشتم. داروهام روزی دوتا شیاف پروژسترون،  یک آمپول آنوکسا،  یک قرص دوفامد، یک قرص پردنیزولون، فولیک اسید و ا س ا هستند. که به جای شیاف آمپول پروژسترون می زنم فعلا. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من انتقال قبلیم دوتاشو داشتم.ولی انتقال جدیدم فقط انوکسا داشتم..

عجب.. نمی دونم واقعا بر چه اساس دارو می دن. خون که زیاد رقیق بشه قبل موعد حتی احتمال لکه بینی هست!مرکز که تعطیله باید تا دوشنبه صبر کنم همسرم از مطب دکتر حضوری بپرسه. چون تلفنم جواب نمیدن🙄

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام قشنگم مرفولوژی همسرم صفر درصده تحرک ۵درصد و... شوهرم پیشنهاد داده  حالا تحقیق کنم راجبش ...

اره فاطمه زود اقدام کن انشاالله که نتیجه میگیری

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دو تا جنین  انتقال دادم. سه تا داشتم که گویا یکیش از بین رفته. حس و حالمم چون انتقال سومه ریلکس ...

نسا جون مبارکت باشه مامان شدنت   چه روزای خوبی انتقال دادی انشاالله فاطمه زهرا (س) برات واسطه میشه پیش خدا  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نسا جون مبارکت باشه مامان شدنت   چه روزای خوبی انتقال دادی انشاالله فاطمه زهرا (س) برات واسطه ...

ان شاالله عزیزم. تو لحظه انتقال مدام سوره کوثر رو میخوندم. ولی حواسم نبود دهه فاطمیه است انقدری که استرس داشتم الان که یاداوردی کردی خیلی حس خوبی پیدا کردم. ان شاالله خودشون به همه خانم های منتظر نظر کنن. 🙏🙏

ایخدا انشاالله که مثبت بشی و بمونه برات. زررنانی  چیداده بهت

مرسی عزیزم برام دعا کن خیلی دلم گرفته😔 زرنانی بهم پردنیزولون و سرم آی وی آی جی و آنوکسا و آسپرین و ویتامین b و فولیک اسید داده

ان شاالله عزیزم. تو لحظه انتقال مدام سوره کوثر رو میخوندم. ولی حواسم نبود دهه فاطمیه است انقدری که ا ...

قوربون اسمش بشم،  چله حدیث شریف کسا بگیر تا شنیدن صدای قلب بخون،  منم نذر میکنم برات بخونم    

مرسی عزیزم برام دعا کن خیلی دلم گرفته😔 زرنانی بهم پردنیزولون و سرم آی وی آی جی و آنوکسا و آسپرین و ...

عزیزمم حق داری، نگران نباش توکلت به خدا باشه

قوربون اسمش بشم،  چله حدیث شریف کسا بگیر تا شنیدن صدای قلب بخون،  منم نذر میکنم برات بخونم ...

قربونت عزیز دلم چقدر مهربونی اخه.

خیلی لطف می کنی ان شاالله خدا حاجت دلت رو بده قلب مهربونی مثل شما مادر بشه به زودی 🙏🙏♥️♥️😘😘😍😍

انشالله که خودت باردار میشی عزیزم ،توکل کن بر خدا زینبی بابا هم با وجود آندومتریوز باردار شد  ...

من که همه امیدم به خداست،دکترا فقط ناامید میکنن،زرنانی هفته قبل بهم گفت دارو باید بخوری تو بارداریت،بعد گفت آزمایش تیروئیدتو تکرار کن دوباره بیا،این هفته که رفتم انگار یکی دیگه شده بود یه دفعه گفت پیشنهادم اینه رحم جایگزین بگیری،بعد که من مخالفت کردم دارو نوشت،ولی تو نامه ای که برای دکترم نوشته که پیشنهاد من رحم اجاره ایه😒

《وَه مِن اَللهُ توفیق》

چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

منتظر اسامی قشنگتون هستم🤝☺️

1- مهتاب۴۴۴ 🫀

۲- alaae 🫀

3- الا11543 🫀 

۴- س۱۳۶۷ 🫀

۵- شطرنجی 🫀

۶- haniiijoooon 🫀

7- خدایاتومیدانی🫀

۸- سحربانوو۷۷🫀

۹- @leila139     🫀 عزیزم انشالله حاجترواییت 

10- @نیاز6973     🫀 انشالله حاجت روا بشی قشنگم

۱۱- پروانه۲۱

۱۲- سارایی

۱۳- ماهیا

۱۴- happygirls

15- داداشممم

۱۶- favali

17- یامنان

۱۸- _بهاره_

۱۹- houra1400

20- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- نگار۸۰

۲۴- poweroflove

25- nooshabehjoon

26- نهالیم

۲۷- رادیس۱۲

۲۸- گندمک۱۱

۲۹- الهه_elahe

30- shiva_ab

31- فطرس

۳۲- عبدلواحد

3۳- rose710

34- zhiyan74

35- ارکیدهابی

36- طوطططیا

3۷-atrin_arsen_atrina

38- joooodi

39- panizpaliz

۴۰- mehremah

41- paridokht402

42- ninitopol

43- نسل

۴۴- zohrehjafari

45- اهسته

۴۶- سمی۶۴

۴۷- °ابجی نیاز جون

۴۸- آوا۶۶آریا

۴۹- barana372

50- 5golnarges

صبور باش ...

چیز های خوب زمان میبره !!! 

🩵🩷

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️