2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیییلی درکت میکنم عزیزم.خیلی.ایکاش یک دهم انقدری که ماها همدیگرو درک میکنیم دکترا درکمون میکرد ...

عزیزم خیلی مهربونی😘،خیلی بهم آرامش دادی💚،ممنونم ازت،قبول باشه نمازت،خدا هزار برابر دعایی که برام کردی و انرژی مثبتی که بهم دادی رو تو زندگیت بهت برگردونه،واقعا ما اینجا تو این تاپیک خیلی همدردیم خیلی همو میفهمیم و قلبمون برای همدیگه میتپه و واقعا از صمیم قلبم میخوام هرکسی به این تاپیک سر میزنه طعم شیرین مادرشدنو بچشه❤️ 

🥺انشاالله به حق بی بی دوعالم همتون نتیجه بگیرین.. برای منم دعا کنید❤

سلام عزیزم شما بسلامتی باردار شدین؟🤩😍 دیدم تیکر گذاشتین

ان شا الله حاجت روا بشین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
یعنی اگه تیروئیدم مشکل داشته باشه خودم نمیتونم باردار بشم؟😢

نه عزیزم این چ حرفیه، تو این تاپیک پر بودن از کسایی که تیروییدشون مشکل داشت و بچه دار شدن ،درکت میکنم شرایط سختیه ولی خواهش میکنم اینقدر بهش فکر نکن ،بعدشم دکتر که اصلا بهت نگفت که شانس موفقیت نداری ،گفتش که یه مقدار کمتره پس یعنی اینکه جای امیدواری هست ،با تمام وجودم از خدا میخوام که با همین اتقالت مامان بشی و ما رو هم خوشحال کنی 🤲

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
به من همیشه هر دو رو میدن، این دو تا مکمل همدیگه هستند

👍👍

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم خیلی مهربونی😘،خیلی بهم آرامش دادی💚،ممنونم ازت،قبول باشه نمازت،خدا هزار برابر دعایی که برام ک ...

فدات شم عزیزم.

مرررسی.

انشالله،واقعا خدا صدای قلب همه منتظرا رو بشنوه 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
مبارکه بهار جون.انشالله نه ماه همونجا جا خوش میکنن.بعدم میان بغلت. گلم شما بگو از انتقالت؟؟؟؟بچتو چ ...

چرا سخت نیست؟🤭چه میشه کرد؟من دیدم سنم داره می‌ره بالا دیگه با وجود اینکه شرایط الان زندگیم بهم ریخته بود پا توو این راه گذاشتم،راستش من مثه سری قبل انتقالم به هیچ کس نگفتم دارم این کار رو میکنم حتی به خونواده خودم همین کار رو سخت تر می‌کنه اما اگه به خونوادم میگفتم استرس این که اونا میدونن و حالا چی میشه به فکرای خودم اضافه میشد.دیروز صبح به مامانم گفتم دارم میرم آزمایش چکاپ بدم.ساعت ۱۲ هم برگشتم سعی کردم خیلی عادی باشم ولی سخته چون باید دراز می‌کشیدم و خب دیروز که نتونستم خیلی دراز بکشم فقط لم داده مینشستم حالا احتمالاً از امشب میرم خونه خودم درسته اونجا با بچم تنها میشم و کار خونه هم اضافه میشه اما فک کنم بهتر باشه.همسرم هم به خاطر شرایط خاص کاریش شش صبح می‌ره دوازده شب میاد.تو رو خدا برام دعا کن 

چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم؟؟؟ آخه مشکلات تیرویید که خیلی شایع هستش و کمتر کسیو میبینی که نرمال باشه ...

قاصدک جون گفتی سال ۹۸ انتقالمون با هم بود؟الان بچه داری‌؟توو سیکل انتقالی؟

مرسی عزیزم،تقصیر خودم نیست چون دکتر بهم رحم جایگزین پیشنهاد داده خیلی بهم ریختم،باورم نمیشه،حتی با ا ...

کدوم شهری عزیزم؟اگه تهران هستی برو پیش دکتر امیری دکتری که من پیشش انتقال انجام دادم.هم خیلی حرفه ایه هم خیلی خوش برخورد