2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام بچه ها منم امروز انتقال داشتم  تو راه خونه ام برام دعا کنید لطفا

به سلامتی عزیزم،منم صبح انتقال انجام دادم

ان شاالله هر چی خیره همون بشه برا من دو تا انتقال دادن برا شما چند تا انتقال دادن؟خرم آباد بودین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم،منم صبح انتقال داشتم،دو تا جنین برام انتقال دادن من فقط استرادیول و آسپرین میخورم و البته ...

براساس سابقه انتقال جنینه فکر کنم.چون دیدم به دستیارش گفت انتقال سوم هستن و همه داروهای لازمو بدید.

انتقال اول پروژسترون بود فقط

دومی آس آ و استرادیول

امروز آنوکسا و پردنیزولون هم اضافه شد البته من چون میدونستم احتمالا بهم پرد میدن از دو سه هفته قبل تر شروع کرده بودم. چون فورا اثر نمی کنه قرصش.

یه پا دکتر شدیم تو این راه 😂😂

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

برا شما چند تا جنین انتقال دادن؟

من دو تا دونه

😍

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خانم ها من اولین پریود بعد پانکچر هستم شدت زیادش طبیعیه؟؟؟ 

آیا لازمه مولتی ویتامین بخورم 

چرا جنین هام ۴ روزه هستن 

اخه گریدAمگه ۵ روزه نیست ؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
به سلامتی عزیزم،منم صبح انتقال انجام دادم ان شاالله هر چی خیره همون بشه برا من دو تا انتقال دادن بر ...

سلام عزیزم ممنون.براشماهم بسلامتی انشالله مثبتی گلم.برا منم دوتا انتقال دادن.اره خرم ابادم

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
منم به خدا هر چی بیشتر رفتم سمت بچه بیشتر از بچه دور شدم هربارم یه چرتو پرتی میگن

چرا واقعا؟ بعضی وقتا فکر میکنم شاید خدا نمیخواد،ولی بعضی وقتا میگم امتحان خداست میخواد صبر منو بسنجه،ولی واقعا دیگه خسته شدم،هزار تا مشکل رحمی گرفتم،من که با مشکل کم تحرکی اسپرم و رحم سالم وارد درمان شدم و خودم حالا یه جوری درگیر مشکلات رحم شدم که بهم رحم جایگزین پیشنهاد میدن،خیلی سخته شنیدن این پیشنهاد از زبون دکترا در حالیکه یه روز سالمترین رحمو داشتم😔

به سلامتی عزیزم،منم صبح انتقال انجام دادم ان شاالله هر چی خیره همون بشه برا من دو تا انتقال دادن بر ...

مبارکه بهار جون.انشالله نه ماه همونجا جا خوش میکنن.بعدم میان بغلت.

گلم شما بگو از انتقالت؟؟؟؟بچتو چیکار کردی؟سخت نیس با بچه؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
یعنی اگه تیروئیدم مشکل داشته باشه خودم نمیتونم باردار بشم؟😢

چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم؟؟؟

آخه مشکلات تیرویید که خیلی شایع هستش و کمتر کسیو میبینی که نرمال باشه تیروییدش.راحتم باردار میشن و زایمان میکنن.من خودم پرستار بخش زنانم هرروز سروکارم با همین چیزاست.

تیرویید مسئله حل نشدنی که نیست قشنگم.انشالله به زودی زود خدا دلتو شاد میکنه

چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم؟؟؟ آخه مشکلات تیرویید که خیلی شایع هستش و کمتر کسیو میبینی که نرمال باشه ...

مرسی عزیزم،تقصیر خودم نیست چون دکتر بهم رحم جایگزین پیشنهاد داده خیلی بهم ریختم،باورم نمیشه،حتی با اینکه دکترم قراره یه بار دیگه با تمام داروهایی که برای مساله ایمنی و انعقادیم باید استفاده کنم برام انتقال بده ولی حتی در حد پیشنهاد دکتر ایمنولوژی برای رحم جایگزین ،بازم خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم،البته اینکه آمپول زولادکسم زدم که هورمونام بهم ریخته بی تاثیر نیست

مرسی عزیزم،تقصیر خودم نیست چون دکتر بهم رحم جایگزین پیشنهاد داده خیلی بهم ریختم،باورم نمیشه،حتی با ا ...

خیییلی درکت میکنم عزیزم.خیلی.ایکاش یک دهم انقدری که ماها همدیگرو درک میکنیم دکترا درکمون میکردن.

حق داری بهم بریزی.اما اون انتقاله واقعا خیلی خوبه.برای خدا هیچ کاری نداره اگه بخواد بچه بده نه ایمنی مهمه و نه تیروییدو نه هیچی.انشالله همون انتقالت عالی میشه.من الان میخوام پاشم نماز شب بخونم حتما برات دعا میکنم.

خیییلی درکت میکنم عزیزم.خیلی.ایکاش یک دهم انقدری که ماها همدیگرو درک میکنیم دکترا درکمون میکرد ...

التماس دعا عزیزم🙏🏻

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»