2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام به همگی دوستای خوبم.

منم از دیروز داروهای قبل از  انتقالمو شروع کردم.تا انشاالله ماه دیگه انتقال داشته باشم.هشت تا جنین فریز دارم.اومدم اینجا تا خبر مثبت شدناتونو ببینم و امیدوار بشم.

من برای همتون دعا میکنم که دلتون شاد باشه دوستای خوبم.شما هم منو توی دعاهاتون جا بدین لطفا

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
تحویل اسناد پزشکی..باید تایید کنن برامون و کدتاییده ببریم دارخونه ها .ک دارو با بیمه بمون بدن..ازادش ...

من یبار مدارک بردم برای هزینه پانکچر تشکیل پرونده دادم

الان برای تاییده دارو بازم باید مدارک ببرم یا فقط همون نسخه پزشک؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یبار مدارک بردم برای هزینه پانکچر تشکیل پرونده دادم الان برای تاییده دارو بازم باید مدارک ببرم ی ...

برا تاییدیه ی سرم ivig حتما نسخه دکتر و مدارک کاشتهات و سقطات رو میخواد..تا برات تایید کنن..

من از طرف دکتر زنان نامه داشتم..

اصلا پیش دکتر ایمنی نرفتم و ازمایش ایمنی هم ندادم...

من ۳ تا انتقال ناموفق داشتم و یک خارج رحمی..

از مرکزی ک زیرنظرش بودم مدراکم ک بایگانی بودن رو کپی گرفتم و برام نامه نوشتن رو بردم تحویل اسناد دادم همراه با نسخه ی دکترم ک نوشته بود نیاز ب سرم دارم ..

برام تایید کردن..

کلا شما برید همون اسنادپزشکی راهنماییتون میکنن ک چ نیازه...

من یبار مدارک بردم برای هزینه پانکچر تشکیل پرونده دادم الان برای تاییده دارو بازم باید مدارک ببرم ی ...

من مدارکای انتقالامو بردم اسناد پزشکی ک از هزینه هاش کمک کنن.

۲ میلیون بم دادن.

۸ تا خرج کرده بودم 

بچه ها میگم من پروژسترون گرفتم امپول روزی دوتا شما هم قبل انتقال داشتید؟

بله از ۴ روز قبلش پروژسترون باید بگیری حالا یا شیاف یا آمپول. هر ۱۲ ساعت.

من  ۱۰ صبح آمپول میزنم ۱۰ شب شیاف.

تازه فهمیدم صبح جذب امپول بیشتره. اگر روزی دوتا داری، صبحا هر دو رو تو یه سرنگ بکش و بزن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بله از ۴ روز قبلش پروژسترون باید بگیری حالا یا شیاف یا آمپول. هر ۱۲ ساعت. من  ۱۰ صبح آمپول میز ...

باشه عزیزم مرسی از توضیحت اره دوتا رو صبح زدم خوب چیزی گفتی با ی سرنگ میزنمشون

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

سلام به دوستان🙃 منم تازه از عکس رنگی رحم برگشتم و شدید دل درد دارم و فقط گفت مسکن بخور حرفی از آنتی بیوتیک نزد شما بعد عکس رنگی آنتی بیوتیک روزی چندتا مصرف میکردین🤔 

راستی وقت هیستروسکوپی از تهران گرفتم 😐 کاش خدا یه نی نی نپلی بهم میداد تا به آرزوم می‌رسیدم  و جبران همه این سختی هایی بود که کشیدم😮‍💨

انشاالله که بخیر بگذره دکتر من خیلی  روی استرس تاکید داره و میگه کوچکترین استرسی نداشته باش که ...

واقعا استرس خوب نیست.شوهرم دوست داشت بدم ولی خب نمیشه که عیادت نریم و نریم و نیاییم تابلو میشه.اینم شانس من گفتم زمستون کم میریم و میاییم بهترین فرصت که نشد

انشاالله که بخیر بگذره دکتر من خیلی  روی استرس تاکید داره و میگه کوچکترین استرسی نداشته باش که ...

دقیقا استرس خیلی بده ولی خواست خدا از همه بالاتره 

خودم روز سوم انتقال با شوهرم دعوای سنگینی کردم طوری که زنگ زدم مرکز که داروهامو قطع کنم گفتن نه

ولی خدا خواست و شد

سلام من روز ۱ث انتقالم هست ۴ روز لکه بینی دارم ولی رو لباس زیرم نمیاد فقط وقتی دستمال بکشم و سمت درد پریودی هم دارم و زیر دلم سمت چپ یکسره تیر میکشه 

به نطرتون چیه  خوبه یا بده خودم که فکر میکنم منفی بشه