2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
بله درسته اسمش فرتیژست هست . شما هم ای وی اف بودین؟خدا رو شکر به سلامتی فارغ شدین. نميدونم چون یک س ...

بله منم میکرو انجام دادم سال ۹۸ و سال ۹۹ بچم بدنیا اومد منم هم ای یو ای منفی داشتم هم میکرو منفی تو منفی ها هم شیاف داشتم تو انتقال بعدی که مثبت شدم بازم شیاف داشتم البته کلا نظر دکترا این بود و من هیچ دخالتی تو شیاف یا امپول نداشتم ،، منطور منم اینه که واقعا بخواد مثبت بشه با شیاف هم میشه اینطوری نیست که حتما گسی که امپول میزنه مثبت میشه و کسی که نمیزنه منفی ،،، فقط حس و استرس شما تو این راه مهمه ،،شما اگه ۳۰ تا امپول دارید برای اوایلش همونا رو استفاده کنید اگه بازم پیدا کردید چه بهتر ولی اگه پیدا نکردید و شیاف استفاده کردید استرس نگیرید و ناامید نشید انشالله که اینبار حتما نی نی دار میشید عزیزم

عزیزم من از روزازمایش تا دو ماه لک قهوه‌ای داشتم بعضی روزا هم قرمز میشد الانم پسرم رو پام خوابیده نگ ...

عزمزمه شما که لک بینی داشتید پروژسترون هم استفاده می‌کردید؟؟ با وجود استفاده از شیاف بازم لک بینی داشتید؟؟ بعد ببخشید یادتونه بتای اولتون عددش چند بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

《وَه مِن اَللهُ توفیق》

چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

منتظر اسامی قشنگتون هستم🤝☺️

1- مهتاب۴۴۴ 🫀

۲- alaae 🫀

3- الا11543 🫀 

۴- س۱۳۶۷ 🫀

۵- شطرنجی 🫀

۶- @haniiijoooon     🫀 انشالله حاجت روا بشی قشنگم 

7- خدایاتومیدانی

۸- سحربانوو۷۷

۹- leila193

10- نیاز۶۹۷۳

۱۱- پروانه۲۱

۱۲- سارایی

۱۳- ماهیا

۱۴- happygirls

15- داداشممم

۱۶- favali

17- یامنان

۱۸- _بهاره_

۱۹- houra1400

20- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- نگار۸۰

۲۴- poweroflove

25- nooshabehjoon

26- نهالیم

۲۷- رادیس۱۲

۲۸- گندمک۱۱

۲۹- الهه_elahe

30- shiva_ab

31- فطرس

۳۲- عبدلواحد

3۳- rose710

34- zhiyan74

35- ارکیدهابی

36- طوطططیا

3۷-atrin_arsen_atrina

38- joooodi

39- panizpaliz

۴۰- mehremah

41- paridokht402

42- ninitopol

43- نسل

۴۴- zohrehjafari

45- اهسته

۴۶- سمی۶۴

۴۷- °ابجی نیاز جون

۴۸- آوا۶۶آریا

۴۹- barana372

50- 5golnarges

صبور باش ...

چیز های خوب زمان میبره !!! 

🩵🩷

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانمها خوبين؟ ميشه كمك كنين من رو ؟ 

من روز ١٣ انتقال جنينم هست

كلي بي بي چك گذاشتم 

مديكور هاله خيلي خيلي كمرنگ ميندازه و دوتا هم زيموها گذاشتم يكي هم يه مارك ديگه

ميشه نظر بدين؟

سلام بچه ها امروز سونو شدم ضخامت رحم خوب بود شنبه میرم برا انتقال تو رو خدا از ته دلتون من رو دعا کن ...

عزیزم به سلامتی خداروشکر انشالله انتقال موفقی داشته باشی و بیای اینجا بهمون خبر خوش بدی

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ايشالا همه چيز خوب پيش بره براتون

عزیزم خیلی مشخص نیست فقط یکی دوتاشون هاله کمرنگ داره

بازم بی بی چک اونقد دقیق نشون نمیده

آزمایش که مهم فردا برو آز بده خیالت راحت میشه الکی به خاطره بی بی چک به خودت استرس نده

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام بچه ها امروز سونو شدم ضخامت رحم خوب بود شنبه میرم برا انتقال تو رو خدا از ته دلتون من رو دعا کن ...

انتقالمون تو یک روزه عزیزم. خدا به هر دومون کمک 

کنه. توکل به خودش. ان شاالله مثبتیم. 🥺🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

امپول خیلی کم گیر میاد..الان من دنیال امپولم.چون شبی دوتا میزنم..بیمه هم برا فردا تایید میکنه.. چون ...

سرم رو دکترم نداد متاسفانه نمی دونم چرا اعتقادی بهش نداره! از ماماهاش که پرسیدم گفتن با مسوولیت خودت باید بری پیش ایمونولوژی! و به ما مربوط نیست.  پرس و جو کردم مدارک انتقالای منفی قبلی و سقط رو می خواستن به راحتی تایید نمیشد. همسر منم همه مدارک قبلی  رو انداخته دور!!! 😐

دیگه منصرف شدم فقط استرسم بیشتر میشد.  به امیدخدا فقط پردنیزولون ۵ میخورم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بله منم میکرو انجام دادم سال ۹۸ و سال ۹۹ بچم بدنیا اومد منم هم ای یو ای منفی داشتم هم میکرو منفی تو ...

خدارو شکر که نتیجه گرفتید عزیزم۰خدا حفظشون کنه.

پناه بر خدا فعلا امپول ها رو میزنم اینطوری خیالم راحت تره.

خدا خودش کمک کنه. ممنونم از دعاتون🌹🙏