2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
انتقالمون تو یک روزه عزیزم. خدا به هر دومون کمک  کنه. توکل به خودش. ان شاالله مثبتیم. 🥺🙏

انشالله عزیزم توکل ب خدا😍😍🙏

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزم به سلامتی خداروشکر انشالله انتقال موفقی داشته باشی و بیای اینجا بهمون خبر خوش بدی

ممنونم عزیزم از انرژی ک با حرفات بهم دادی 😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرم رو دکترم نداد متاسفانه نمی دونم چرا اعتقادی بهش نداره! از ماماهاش که پرسیدم گفتن با مسوولیت خودت ...

نمیدونم چرا بعضیا مدارکو میندازن😄اخه چ لجی با مدارک دارین..

من همون مرکزی ک برا درمان میرفتم چندتا مدرک گرفتم و نسخه دکتر هم داشتم تحویل بیمه دادم برام تایید کردن

نمیدونم چرا بعضیا مدارکو میندازن😄اخه چ لجی با مدارک دارین.. من همون مرکزی ک برا درمان میرفتم چندتا ...

آره والا😄همش میترسه کسی بفهمه ای وی اف کردیم اخه کی به مدارک ما دسترسی داره  🤦‍♀️ 

حالا من از سِرُم گذشتم، ولی دکترم خیلی امید داشت می گفت رحمت خوبه و بعد هیسترو خیلی ها مثبت میشن. اگه جنین هات زرنگ باشن قطعا بارداری دیگه.

برای جنین شناسم نامه نوشت که laser haching شون كنه. ديگه باقیش باخداست.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نمیتونی به مطب زنگ بزنی ببینی نظرشون چیه ؟آره از روی سونو تشخیص میدن ،شاید از قبل داخل پرونده ت نوشت ...

من اگ زنگ میزدم حل میشد .ماما گفت کاش زنگ میزدی میگفتم ایترادیول بخوری بعدا میومدی سونو .اشتباه کردم.ولی خب شرایط بدیه نمیشد که برم واقعا 

ممنون وقت گذاشتين ♥️

توکلت به خدا باشه انشاءلله که مثبت بشه🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ممنونم عزیزم از انرژی ک با حرفات بهم دادی 😘😘

قربونت برم مراقب خودت باش🥺

ماهم اینجا واست دعا میکنیم🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
نمیدونم چرا بعضیا مدارکو میندازن😄اخه چ لجی با مدارک دارین.. من همون مرکزی ک برا درمان میرفتم چندتا ...

سلام عزیزم چرا تحویل بیمه دادی؟

کدوم بیمه ؟

قربونت برم مراقب خودت باش🥺 ماهم اینجا واست دعا میکنیم🤲

قربونت برم مهربون بخدا که هروقت خواستم دعا کنم اول بچه های این گروه رو دعا میکنم از شروع ایام فاطمیه ب نیت خودم همه ی اعضای گروه دارم حدیث کسا رو میخونم انشالله فاطمه زهرا جواب دلای گرفتمون رو بده الهی امیین