2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046202 بازدید | 684503 پست
بچه ها من همی الان خون دیدم..دارم سکته میکنم..نمیدونم چکار کنم

ماهور جان نگران نباشین .احتمالا هماتوم دارین .فقط استراحت مطلق داشته باشین و آب هم بخورین و با دکترتون تماس بگیرین .اگه انوکسا و آسپرین داشته باشین براتون احتمالا قطع کنن .پروژسترونم براتون زیاد میکنن ..اصلا استرس نداشته باشین خیلی خیلی عادی تو بارداری با ivf خیلی از دوستان این مورد براشون پیش آمده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستای عزیزم من سونو دادم خداروشکر قلب جنینم رو دید برام صداشو پخش نکرد ولی گفت قلب داره ضربان هم ۱۱۷و طبیعیه ایشالا قسمت تک به تکتون 💋اومدم بهتون بگم چون خودم خیلی خوشحال میشدم که دوستامون نتیجه میگرفتم و برام روحیه میشد ایشالا برا تک به تکتون خوشحالی کنم🥺

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان امروز شوهرم رفت مرکز سونو شو نشون دکتر داده واریکوسل گرید ۱ داره گفته بهتره که عمل کنی شماها ...

سلام مال منم امروز همینو گفتن شوهرم گفت عمل نمیکنم دکتر سونو گفت اصلا احتیاجی به عمل نیست ولی اورولوژی گفت عمل یا دارو شوهرم گفت دارو بهتر اومدیم بیرون گفت دارو هم نمی‌خورم همینجوری برو ای وی اف کن

سلام مال منم امروز همینو گفتن شوهرم گفت عمل نمیکنم دکتر سونو گفت اصلا احتیاجی به عمل نیست ولی اورولو ...

اره دکتر سونو گرافی گفته گرید۱اصلا مشکل خاصی نیست

ولی دکتر اورولوژی مرکز گفته عمل بشی بهتره

اخه ما میخواییم ای وی اف کنیم حالا عمل هم نکنه اتفاقی نمیفته

میدونی ما هیچ کس تو این شهر نداریم همسرم خودش باید تنها بره ،بدون همراهی

من میگم خیلی سختمون میشه جریان عملش

عمل نکنه خوب،وقتی خودشون میگن گرید۱چیزی نیست

کدوم مرکز ؟ بله اگه دکتر گفته عمل کنید  سونو و آزمایش فقط در مراکز ناباروری انجام بدید

مشهد هستیم

ازمایش اسپرم وکه تو مرکز انجام داد

ولی سونو روبیرون ولی جوابش وبرد مرکز پیش همین اورولوژی که تحت نظرشه

گرید یک عمل نکنه نهایت ای وی اف کنید شوهر منم عمل نکرد دکتر اراسته الکی میخاست عمل کنه

منم میگم عملش فقط وقت هدر دادنه

ماهم میخواییم ای وی اف کنیم ،خوب چه کاریه عمل کنیم

بخدا ادم میمونه با این دکترها

خودش میگه چیز مهمی نیست،ولی خوب عمل کنید بهتره

مشهد هستیم ازمایش اسپرم وکه تو مرکز انجام داد ولی سونو روبیرون ولی جوابش وبرد مرکز پیش همین اورولو ...

همسر منم عمل کرده ولی باید عمل میشد 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ماهور جان نگران نباشین .احتمالا هماتوم دارین .فقط استراحت مطلق داشته باشین و آب هم بخورین و با دکترت ...

اره دکتر گفت امپول انوکسا قطع کن..امپولو دوتا کرد.شیافم ۱۲ ساعتی یکی..

امشب رفتم‌سونوگرافی سونو ازاد دادم..صدا قلبشو شنیدم..خدافقط میدونه چقد خوشحال شدم..ضربانش ۱۵۸ بود.هفت هفته و ۳ روز زده

فعلن استرسو از خودم دیر کردم.. دوباره رفتم دسشویی خون دیدم.. ببینم چی میشه

هیچی نیست نگران نباش

دکتر منم گفت شاید لکه بینی داشته باشی ،نگران نشو ،انوکسا ذو قطع کن دو تا شیاف بزار