2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست

تو مرکز گفتن ازمایش بدم با جواب برم تا سونو و دارو بدن انشاالله شروع کنم پاپ اسمیر دادم فقط ازمایش مونده گفتن ۲ تا ۴ پریودم برم اما پریود رفته که بیاد منم آدم عجول صبر ندارم دوست دارم زود روندش شروع بشه انشاالله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زیبا قلب نی نی رو‌دیدم😍😍😍 خدا رو هزااار مرتبه شکرررررر الهی هر کی دوست داره این لحظه رو ت ...

خداروشکر .😍😍وچه لحظه قشنگی 😍😍.ان شاالله تا به آخر بارداری رو به سلامت طی کنین و صحیح و سلامت بغلش کنین 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام زیبا قلب نی نی رو‌دیدم😍😍😍 خدا رو هزااار مرتبه شکرررررر الهی هر کی دوست داره این لحظه رو ت ...

سلام تبریک میگم انشاالله به حق فاطمه زهرا سالم بغلت بگیری 😍😍😍😍😍

سلام بچه ها خوبید دوستانی ک رویان رفتن از شما هم آزمایش سل گرفتن ؟؟ من چهارشنبه صبح ب ارنجم ماده ا ...

سلام عزیزم خوبین ..بله جز ایتمهای چک آب منم بود..نمیدونم که این مثبت بودن دلیل داشتن سل هست یا نه و چیزای دیگه هم بررسی میکنن .بعد چون بصورت چشمی هم بررسی میشه خطا داشته باشه .ان شاالله که چیز خاصی نیست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیزم چقد آزمایش میگیره این رویان از شهریور میخوام وارد سیکلم پانکچر بشم فعلا موش آزمایشگاهی شد ...

بله واقعا طولانی آزمایشها و مقدمات رفتن تو سیکل ولی درعوض همه جوری بررسی میشه و مشکلات احتمالی رو حذف میکنن اینش خوبه 

@تنهاتررررررررررررین     سلام عزیزم خوبی بیا از خودت خبر بده نینی خوبه ؟خودت خوبی ؟

سلام عزیزم خوبی خداروشکر خوبیم فقط احتمال زایمان زودرس دارم دعا کنین هنوز ۳۱ هفته یه هفته بستری بودم باز الان دوباره کمردرد دارم 

گلاب به صورتتون اسهالم شدم خوندم از نشانه ها زایمان خدا خودش کمک کنه

سلام عزیزم خوبی خداروشکر خوبیم فقط احتمال زایمان زودرس دارم دعا کنین هنوز ۳۱ هفته یه هفته بستری بودم ...

انشاالله به موقع زایمان کنی فقط تا میتونی با نفس عمیق خودتو ریلکس کن 

راستی پانکچر بعدش حال آدم خیلی بده حتما باید یکی باشه تو خونه دست کمک یا نه مهم نیست ببخشید آنقدر سو ...

بستگی داره هایپر بشین یا نه .درشرایط عادی همون روز استراحت کنین کافیه .فردا خودتون میتونین کاراتون رو انجام بدین فقط دردی تو تخمداناتون احساس میکنین که با مسکن خوردن خوب میشه 

کفش آهنی و کت جادویی البته من که کارم افتاده به فروختن طلا واقعا نمیدونم اگه بازم نشه چیکار کنم دیگ ...

آخ کت جادویی خوب اومدی ،انشالله اینبار حتما نتیجه میگیرید ،، چه هزینه ها و اعصابها سر این موضوع ناباروری از دست نرفته ها