2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
سلام بچه ها خوبید دوستانی ک رویان رفتن از شما هم آزمایش سل گرفتن ؟؟ من چهارشنبه صبح ب ارنجم ماده ا ...

سلام

من این ازمایش رو چند بار انجام دادم

بار اول  انجام دادم یه کوچولو قرمز شد و اون مسئول ازمایش گفت چون درد نداری و... زیاد نیست حساس نبود

بار دوم انجام دادم(مثلا یک سال بهد)یه ازمایشگاه دیگه بود طرف حساس بود اندازه گرفت قطرش رو گفت مثبته

بعد  اون مرکزی که میرفتم کنو ارجاع داد به فوق تخصص  عفونی فکر کنم

منو فرستاد عکس از ریه و ... گرفتم دید گفت سالمی

و قضیه تموم شد

شما هم نگران نباش به من میگفتن در اکثر موارد چیز خاصی نیست جهت اطمینان میفرستن برای بررسی بیشتر

مرسی عزیزم چقد آزمایش میگیره این رویان از شهریور میخوام وارد سیکلم پانکچر بشم فعلا موش آزمایشگاهی شد ...

همه جا همینه

من مام میرم اونجا هم همینه

دکترم میگهاین ازمایش ها و مارهای قبل انتقال خیلییی مهم و تاثیر کذاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدف جان.بیا خبری بده از خودت..چکار کردی؟ دیروز سونو داشتی؟

سلام زیبا

قلب نی نی رو‌دیدم😍😍😍

خدا رو هزااار مرتبه شکرررررر

الهی هر کی دوست داره این لحظه رو تجربه کنه 

فقط اون لحظهداشتم برای همه دعا میکردم

وای پانیذ🥹🥹🥹 مبارکه عشقم 😍😍😍 خیلی خوشحال شدم قشنگم  انشالله روزی فراوان به یومن پاقدم م ...

ممنون فاطمه جان 

ان شاءالله 

اتفاقا خیلی عالی نوشتی قبل از اینکه جمله داخل پرانتزتو بخونم خیلی حس خوب از دعات گرفتم .

اره عزیزم 

خواستم بگم چه اتفاق های افتاد ولی دیدم نگم بهتره 

فقط امید دارم شرایط بهتر بشه ، بازم خداروشکر برای نعمتهاش.

ان شاءالله روزی همه شما ها فرزندان سالم و صالح باشه همراه با دل شاد و سلامتی و رزق فراوان.

💞💞💞💞💞💞💞

سلام من این ازمایش رو چند بار انجام دادم بار اول  انجام دادم یه کوچولو قرمز شد و اون مسئول از ...

سلام ممنون از وقتی ک گذاشتی عزیزم برای منم قرمز شده و خیلی کم فشار ک میدی درد میکنه مسئول ازمایشاهم حساس بود خط کش اورد و کلی این ور اونور کرد آخرم گفت مثبت  

همه جا همینه من مام میرم اونجا هم همینه دکترم میگهاین ازمایش ها و مارهای قبل انتقال خیلییی مهم و ت ...

من بارم پنجم که باید پانکچر بشم شاید واسه همونه دکترم انقد دست دست میکنه  ان شاالله ک خیره 

سلام زیبا قلب نی نی رو‌دیدم😍😍😍 خدا رو هزااار مرتبه شکرررررر الهی هر کی دوست داره این لحظه رو ت ...

عزیزم مبارک باشه فدات چندهفته بودی عزیزم؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم منم لاین انتقالم ب منم ال دی داد گفت دوره اش ۴۵ روزه با دارو رحمتو اماده انتقال میکنیم بس ...

آره انگار برای هر کی یه تجویز دارن ممنونم عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
دقیقا همینطوره منم چهار پنج سال پیش که تازه اونجا تشکیل پرونده دادم یعنی چند ماه فقط درگیر ازمایشاتش ...

کفش آهنی و کت جادویی البته

من که کارم افتاده به فروختن طلا واقعا نمیدونم اگه بازم نشه چیکار کنم دیگه

سلام بچه ها خوبید دوستانی ک رویان رفتن از شما هم آزمایش سل گرفتن ؟؟ من چهارشنبه صبح ب ارنجم ماده ا ...

سل چرا هانی جون؟ نپرسیدی چه ربطی داره آخه؟

خب دکتر ایمونو که اونروز رفتم پیشش برا دوماه دیگه برام آزمایش بنویسه که سطح آنتی بادیم رو ببینه در چ ...

سلام عزیزم..برا گرفتن اینسری سرم بیمه بت گفت چی نیازه بیاری؟؟

شوهرم گفت بیمه سری قبل ازمایشمو خواست..گفت برا سری بعدی باید سونو بیاری!! 

مطب سنو گرفتن ولی برگه ندادن.مجبورم برم بیرون سونو بدم..

برا تو هم سونو گفتن بیار؟

سلام زیبا قلب نی نی رو‌دیدم😍😍😍 خدا رو هزااار مرتبه شکرررررر الهی هر کی دوست داره این لحظه رو ت ...

الهیییییی شکر❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱