2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام فاطمه جون عزییزم دل نازک شدی. الهی خدا به دل نازک و مهربونت نگاه کنه و معجزه اش رو تقدیمت کنه. ...

فاطی به فداشون🤤🥹

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انتقال اولمه دیروزم موعده پریودم بود ترشح قهوه ای داشتم ولی خیلی کم زودی قطع شد،دقیقا کلا سیستم بدنم ...

آره به خاطره بهم ریختگی هورموناست

لک قهوه ای ممکن نشونه خوبی باشه نگران نباش

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اگه بارداری دوقلو باشه یه قل تو رحم باشه یه قل تو لوله باید هر دوتا باهم دربیان نمیشه فقط اون خارجه رو دربیارن؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
وای نیاز🥹😭 چقدر خوشحال شدم برات الهی شکر تبریک میگم مامان خانمی♥️

ایشالا قسمت خودتم بشه بزودی😭😭😭😭خدا بخاد میشه فاطی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها اگه بارداری دوقلو باشه یه قل تو رحم باشه یه قل تو لوله باید هر دوتا باهم دربیان نمیشه فقط اون ...

سلام عزیزم بهتری؟ دوباره که آزمایش ندادی؟

چرا بعضی وقتا از این موردا پیش میاد همسایمون سه قلو باردار بود دو تا داخل رحم و یه دونه تو لوله گیر کرده بود که به مرور بدون اینکه کاری کنه خودش افتاد بستگی به بدن داره

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام عزیزم بهتری؟ دوباره که آزمایش ندادی؟ چرا بعضی وقتا از این موردا پیش میاد همسایمون سه قلو باردا ...

عزیزم برات دعای معراج خوندم انشاالله جواب آزمایشت مثبت بشه و نه ماه بعد فرشته کوچولوت رو در آغوش بگیری

میشه منم اضافه کنی خیلی محتاج دعا هستم انشالله دعاهاتون در حق بقیه برکت بشه بیاد تو زندگیتون 

عزیز دلم برات دعای معراج خوندم انشاالله که مورد لطف خداوند قرار بگیری و به زودی زود طعم شیرین مادر شدن رو بچشی

عزیزم برات دعای معراج خوندم انشاالله جواب آزمایشت مثبت بشه و نه ماه بعد فرشته کوچولوت رو در آغوش بگی ...

مرسی عزیزدلم انشاءلله

قبول باشه و همینطور برای تو نفس❤️

سلام عزیزم بهتری؟ دوباره که آزمایش ندادی؟ چرا بعضی وقتا از این موردا پیش میاد همسایمون سه قلو باردا ...

سلام عزیزم خودت ازمایش ندادی؟من امروز رفتم سونو ۵هفته ۴روز بودم دکتر یه ساک وجنین دید بعد گفت یه کیست ۱۸میل تو تخمدان راست میبینم یه چیزی دیگه تو تخمدان چپ میبینم نمیدونم گفت لوله یا تخمدان گفت معلوم نیس کیسته یا سایه کیسته یا یکی تو لوله س دولتیه شک بود گفت برو بیرون باز سونو بده خیالمون راحت بشه که این یکی هم یه قل نباشه خارج باشه خیلی استرس دارم🥺اخه داخلیه جاش خوب بود جنینو هم‌دید

سلام عزیزم خودت ازمایش ندادی؟من امروز رفتم سونو ۵هفته ۴روز بودم دکتر یه ساک وجنین دید بعد گفت یه کیس ...

سلام نترس اگه خدایی نکرده خارج رحمی بود تا حالا علائم داشتی درد و خونریزی 

کیست لوله ای هم می شه من هم اتفاقا وقتی بارداری بودم می گفتن حاملگی خارج رحمی داخل لوله راست هست تا ۶ هفته ولی دکتر سونو رنگی واژینال نوشت که مشخص شده جنین نیست 

به هر حال پایش می شه به احتمال زیاد چیزی نیست اگر خدایی نکرده چیزی باشه اغلب جنین داخل لوله توقف رشد می کنه و اگه رشدش ادامه پیدا کنه علائم ایجاد می کنه 

یکبار چند سال پیش یه تایپیک خوندم این طور بود که انگار عمل کردن و لوله ای خارج رحمی بود رو برداشتن و داخل رحمی سالم مونده بود ولی خوب یکم ریسک داره عملش

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام نترس اگه خدایی نکرده خارج رحمی بود تا حالا علائم داشتی درد و خونریزی  کیست لوله ای هم می ...

شک انداخت به دلم از اینور دلم نمیخاد امروز برم سونو چون واژینال دیروز خیلی فشارم داد!من الان ۵هفته و ۵روزم ایشالا که چیزی نباشه خداکنه🥺گاهی فقط یه تیر کوچولو سمت راست وچپ میکشه 

سلام عزیزم خودت ازمایش ندادی؟من امروز رفتم سونو ۵هفته ۴روز بودم دکتر یه ساک وجنین دید بعد گفت یه کیس ...

بتا اولت چند بود.  نگران نباش خارج رحم نیست دوقولو نمیشه بابا وفتی دارو مصرف نکردی  اگه اگه هم خارج رحمباشه یکیشو در میارن استرس نداشته باش 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شک انداخت به دلم از اینور دلم نمیخاد امروز برم سونو چون واژینال دیروز خیلی فشارم داد!من الان ۵هفته و ...

نرو واژینال اگه یبار رفتی یه فوق تخصص ناباروری پیدا کن تحت نظر اونباش بیمارستان دولتی نرو 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم