2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
سلام نیاز عزیزم😭 واقعا نمیدونم چی بگم خیلی برات خوشحالم ان شا الله سالم بغلش کنی🤩

میخواستم الان تکت کنم 🥹 داشتم پیام هارو میخوندم دیدم نیستی ...

خوبی عزیز دلم؟ اوضاع دلت خوبه دخملی چطوره 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل شمام یه انتقال منفی دوتا دخترم دارم الان میخوام برم هیسترو و خراش یه جنیین دارم فقط 

منم یه جنین مونده برام؛ دکتر گفته حالا چهارده پریودی برم رحمم رو ببینه مطمعنم هبسترو برا من کاری نمیکنه اگه پولیپی چیزی بود تو سونوها نشون میداد من مشکلم یکدست رشد نکردن صخامتم هست بنظرم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
قربونت بشم رادیس قشنگم ۶تا جنین شدن abوb امیدوارم خدا بخواد برام مجبور به ره های دیگه نشم ،🥹😘

خدا نکنه عزیزم 😍 خداروشکر جنینهای خوبی هم تشکیل شده .ان شاالله که خدا برات میخواد با انتقال اولین سری مامان میشین و تا انتها هم مامانشون رو تنها نمیزارن 🤲🤲❤️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
🥲 مورفولوژی سعیدم صفره ولی تاکنون نگفتن به ما اونروزی حرفش شد بهش میگم تو راضیی اسپرم اهدایی بگیری ...

همینجام بودن صفر بوده باردار شدن نمیدونم واقعا جریان چیه وقتی صفر یعنی شکل سالم نداره دیگه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام دوستان عزیز میشه توی این چالش آماری، تحقیقاتی شرکت کنید 

لطفا هر کس به مدت 15 ثانیه نبضش رو بگیره و تعدادش رو اینجااعلام کنه تعداد نبض، سن و باردار یا غیر باردار بودن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدا ماهور جان؟ شمام هم جنینات چند ساله فریز بودن؟ چه خوشحال شدم پیامت دیدم انشالله ب سلامتی باردار ...

بابام بم میگفت این جنینا بنداز بره😄😄

گفتم مگه اشقالن بندازمشون😄

گفتم دیگه همین سه تای اخری هستن انتقالشون میدم ببینم خدا چی میخواد..

ک خدا خواست و مثبت شدم..خداروشکر 

زمانیکه انتقالشون دادن ۵ دیقه بیشتر رو‌تخت دراز نبودم گفتن بلند شو نفری بعد میخواد میاد..

دیگه مستقیم اومدم خونه

سلام دوستان عزیز میشه توی این چالش آماری، تحقیقاتی شرکت کنید  لطفا هر کس به مدت 15 ثانیه نبضش ...

برا چیه این عزیزم من ۲۳تا زد باردارم نیستم ۳۳ سالمه

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
منم مثل شمام یه انتقال منفی دوتا دخترم دارم الان میخوام برم هیسترو و خراش یه جنیین دارم فقط 

یعنی تعیین جنسیت خیلی سخته تن و بدنم نیلرزه وقتی گفتین منفی شدین و فقط یه جنین دارین واقعا نگران میشم

برا چیه این عزیزم من ۲۳تا زد باردارم نیستم ۳۳ سالمه

ممنون عزیزم جواب دادین

یه تحقیق در رابطه با ضربان قلب در بارداری و غیر بارداری هست ببینم چند درصد باردارها ضربان قلبشون افزایش پیدا کرده البته به خیلی عوامل بستگی داره میدونم منتهی یه تحقیق ابتدایی هستش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی تعیین جنسیت خیلی سخته تن و بدنم نیلرزه وقتی گفتین منفی شدین و فقط یه جنین دارین واقعا نگران میش ...

توکل بخدا من سری اول خیلی عجله کردم دکترمم خوب نبود با ضخامت رحم بالا برام انتقال داد خودم حس میکردم نمیگیره این دفعه عجله نمیکنم احتمالا بیفته بهمن. انتقالم

منم یه جنین مونده برام؛ دکتر گفته حالا چهارده پریودی برم رحمم رو ببینه مطمعنم هبسترو برا من کاری نمی ...

تلاشتو بکن یه هیسترو هم برو یکم هزینه داره ولی ضرر نداره یه خراشم بده خیلی پیاده روی کن

همینجام بودن صفر بوده باردار شدن نمیدونم واقعا جریان چیه وقتی صفر یعنی شکل سالم نداره دیگه

🙂🤍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️