2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
اخه خودم با بی بی چک منفی بعد ۱۰ روز تاخیر زدم منفی بود  ۱۴ روز تاخیر رفتم ازمایش دادم بتای ۱۸ ...

نمیدونم چرا بی بی چکا برا بعضیا جواب نمیدن..انشااللع فردا جواب میگیره خیالش راحت میشه..

چقدم دیر رفت ازمایش..

نی نی میخواد؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمم اینجوری بودم میشه دعاکنی منم بارداربشم ایندفعه بمونه چون بعد زایمان بچمو از دست دادم شما باردا ...

اخه عزیزم..چرا از دسش دادی..مشکلی داشت؟؟ 

بخدا دعا میکنم..چون درک میکنم کسایی ک بچه ندارن

چشم گلم.. الانم کمکم کنید یبوست گرفتم چکار کنم.؟  موقع نماز صبح بلند شدم رفتم دسشویی سرم گیج ...

عزیزم شربت انجیر میگن خوبه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
باید برم خیار و کاهو بگیرم... باید دیگه سبزیجات و میوه جان بخورم..نون کمتر کنم

سالاد با روغن زیتون بخور حتما،و چیزی مه واسه من عالی بود این بود که صبحو با یه لیوان آب ولرم شروع میکردم،اب رو آتیش بود

سلام وقتتون بخیر من ای وی اف انجام دادم و الان هفته ششم هستم  یه سوال دارم نزدیکی توی هفته شش ...

عزیزم بهتره تا سه ماهه اول نزدیکی نداشته باشی،خیالت راحت تره،ایشالا بعدش وضعیت جفتت مشخص میشه بهتره

دوستانی ک بدونن میان جواب میدن.. من ب شوهرم گفتم اگه بارداریم دیگه اوکی بود دور این کارارو خط میزنم ...

عزیزم تا سه ماهه اول میگن نداشته باشیم بهتره

جنین شناس بهمن بهم گفت دی اف ای مهم نیست نمیدونم واقعا. چمار کردی پروانه جون انتقالو شاید اونموقع خو ...

خاک برسره دکترامون کنن یعنی تو بی سوادی یکن اتفاقا من با چند تا اورولوژیست حرف زدم گفتن صددرصد دخیله مخصوصا تو کسانی که سقط دارن حتما باید زیر ۱۵ باشه حتی اوترجم تو پست راجبش حرف زده و گفته رابطه ی مستقیم داره فقط میخوان تقصیرو گردن ما بندازن 

اخه به چه دلیل دی اف ای خوب باشه دارویی نخورده اصلا دکتر خاک بر سرش اصلا یه درصدم به کلش نزده خدا ازشون نگزره من بی سواد چه جوری شک کردم اون شکم نکرده بی مغز حالا ببینم دکتر زنانم برام مینویسه سری پیش اصلااا گوش نداد گفت مربوط به بخش مردانه 

ببخشید اناشید جونم به خدا انقدر دلم پره اخه گناهمون چیه با این خرج گرونی به خاطر سهل انگاری دکترا زجر بکشیم به خدا دیگه از بلا تکلیفی خستم حداقل اگه بفهمم مشکل از اونجاست به خدا اروم میشم 😭😭😭😭گاهیم میگم اگه اونجام نباشه چی پس مشکل کجاست از سوالای تو مغزم خستم

نمیتونی اونجا با حسینی انتقال بدی شیراز.  رستمی منم قبول ندارم

منم مرکز رستمی میرم یه بار پانکچر و یه بار انتقال منفی داشتم 

به نظرتون  خوب نیست ؟

اگه بخوام ادامه بدم باز میخوام مرکز  رستمی برم چون برای رفت و آمدم راحتترم اگه ازش راضی نیستم

دکتر حسینی اسم کوچیکش چیه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍