2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

منم بنویس ۴۰تا تکمیل بشه

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ان شاالله از این به بعد موفق میشی بچه هم داری؟

شماهم میخواید شروع کنی تو چه مرحله ای با کدوم دکترو کدوم مرکز

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برات دعای معراج خوندم انشاالله که حاجتت برآورده میشه و بهترینها در انتظار دل مهربوونت باشه&nbs ...

مرسی لیلا عزیزم 

همچنین برای خودت عزیزم 

انشالله بهترینها برات اتفاق بیفته و حسابی سوپرایز بشی 😍

خداجونم شکرت       
یا خدا😟 تا ببینیم دکتر تا کی میگه سرم بزنید.... فعلا ک‌ من دوبارشو گرفتم.. ماهی بعدی میرم سوال م ...

وااای خدا عجب پیشنهادی داد😂😂اصن پروسه آی وی افیا کلا همینه  تعیین جنسیتا که خودشون بارداری طبیعی داشتن از قبل. چه برسه به ماها که نازایی با سابقه چند انتقال منفی هستیم. شوهرم میگه شده کلیه بفروشم جورش میکنم گفتم نه تو رو خدا😂 

شماهم میخواید شروع کنی تو چه مرحله ای با کدوم دکترو کدوم مرکز

چند ماه پیش مرکز رستمی شیراز پانکچر و دو ماه پیش انتقال دادم منفی شدم اگه بخوام ادامه بدم باید از نو این راه رو باید برم چون جنین ندارم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم میشه ازمایش همسرم وببینی چطوریه؟  هرکی میتونه تفسیر کنه برام لطفا

سلام عزیزم خییلی خوبه شکر خدا😍. هم حرکت سریعش خوبه که ۶۰٪ . هم مورفولوژی که ۴۵ هست. 

اکثر ما اینجا مورفولوژی ها بین ۰-۴ هست. خیلی خوبه. ان شالله طبیعی نتیجه بگیرین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وااای خدا عجب پیشنهادی داد😂😂اصن پروسه آی وی افیا کلا همینه  تعیین جنسیتا که خودشون بارداری طب ...

بخدا فکرش خیلی برام سخته ک بخوام ازاد بخرم..پول از کجا بیاریم هرماه  ۲۲ میلیون..

مگر اینکه ی خیری هر ماه کمکون کنه..

باید ی راه حلی پیدا کنیم برا بعدا....

سلام عزیزم خییلی خوبه شکر خدا😍. هم حرکت سریعش خوبه که ۶۰٪ . هم مورفولوژی که ۴۵ هست.  اکثر ما ...

نه بابا طبیعی نتیجه نگرفتیم الان 6ساله که طبیعی اقدام  داشتیم نشدکه نشد

رفتم دنبال کار ای وی اف، تازه پرونده تشکیل دادم

بچه ها من امروز سونو شدم لاین انتقالم برام ۱۴تا امپول زیرجلدی بوسرلین نوشته این برا چیه.مکمل فرتیل سی ام هم برام نوشت بنظرتون بخرم ی تومن پولشه برا چی خوبه؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....