2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
نه خواهر ندارم شما یاکسی دیگه نمیدونین میشه با دکتری آنلاین ویزیت بشم بهم میده ؟اینحا نمیدن سه تا د ...

گلم‌کدوم‌شهری

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان تو رو خدا هر کی می‌تونه راهنمایی م کنه ممنون میشم. بنده دوتا دختر دارم و ۳۰،ساله هستم م ...

سلام عزیزم به دکترت نشون بده نظرشو بگه 

ولی زخیره ی پایین معمولا تخمک کم و بعدشم جنیناتم کم میشه و یه سریش که دختر میشه اوت میشه و جنین پسرت کم میشه اونجوری ولی بستگی فقط به شانس داره اگه شانس بیاری بار اول باردار بشی خیلی خوبه یکی همین جا با ۵ تا جنینو یه پسر الان نینیش دنیا اومده 

فقط شوهرتو مرکز ناباروری بفرست ازمایش بده خودت کتبی ازمایششو ببین چون اورولوژیست روی تحرک بی اهمیته برایه ای وی اف والبته اهمیتم نداره ولی برایه تعیین جنسیتی ها خیلی مهمه و باید تقویت بشه تا انشالله کل تخمکات جنین بشه و پسرشم شاید شانسش بالا بره حداقل رو این مورد تاکید کن که کمی زخیره تخمدانت با این جبران بشه 

سلام عزیزم خوبی چه کار میکنی خیلی تو فکرتم 

سلام جانم الحمدالله خودت خوبی

نمیدونم چیکار کنم ؛ کشش دوباره ادامه دادن ندارم از طرفی میگم شاید بعدها پشیمون بشم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام جانم الحمدالله خودت خوبی نمیدونم چیکار کنم ؛ کشش دوباره ادامه دادن ندارم از طرفی میگم شاید بعد ...

عزیز دلم چقدر این کلمه ها با قلب و حرفو روح من یکیه میدونم چی میگی واقعا منم بریدم اما خواهر مجبوریم با بالا رفتن سن مشکلاتم زیاد میشه کمی به خودت برسو باز شروع کن من که باور کن جرات ندارم نوبت بگیرم ولی میخوام دیگه دلو بزنم به دریا و وارد سیکل بشم اما همراهشم بگم دکتر زنان ازمایش برایه همسرم بنویسه که اگه مشکل باشه انتقال نمیدم و اگر م مشکل نداشته باشه به امید خدا پریود بعدی انتقال میدم سیکلم بلنده 

کار ماها شده فقط ازمونو خطا که اگه شوهرم مشکل داشته باشه واقعا از این همه دارو و امپول حرصم میگیره نفهمیدنو من هی وارد سیکل شدم 

سلام عزیزم به دکترت نشون بده نظرشو بگه  ولی زخیره ی پایین معمولا تخمک کم و بعدشم جنیناتم کم می ...

ممنونم 

اگه هزینه بر نیس کاش تخمک اهدایی بگیرم شما میدونید در موردش؟؟

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
ممنونم  اگه هزینه بر نیس کاش تخمک اهدایی بگیرم شما میدونید در موردش؟؟

عزیزم تخمک اهدایی رو نمیدونم چه جوری شرایطش ولی اونم باید پول به اهدا کننده میدی و هزینه ی دارو و سنو هاشو باید بدی زنگ بزن ماما بپرس ولی اونم باز معلوم نیست چند تا تخمکو جنین بده 

عزیزم تخمک اهدایی رو نمیدونم چه جوری شرایطش ولی اونم باید پول به اهدا کننده میدی و هزینه ی دارو و سن ...

چقدر سخت شد پس.فکر نمی‌کردم تا این حد این کار استرس داشته باشه 

با این امید وارد شدم چون با وجود دوتا بچه که خیلی سریع باردار شدم فکر میکردم بدنم سالمه حالا منتظر جواب آزمایش شوهر هستم دیگه اگه اون مشکل داشته باشه نور علی نور میشع،،،،🤔🤔

چقدر سخت شد پس.فکر نمی‌کردم تا این حد این کار استرس داشته باشه  با این امید وارد شدم چون با وج ...

اره سخته باید کفش اهنین پات کنی کجا ازمایش میده احتمالا حرکتش کم باشه دوتا دخترا معمولا اونجورین دی اف ایم داده یا فقط انالیزه 

بندرعباس عزیزم 

آهان‌گلم

گفتم‌شایدبه‌اصفهان‌نزدیک‌باشید‌چون‌اینجا‌یه‌دکترایمونولوژیست‌

هست‌که‌بچه‌ها‌گفتن‌رفتیم‌پیشش‌برامون‌سرم‌تجویزکرده‌بعد‌رفتیم‌

پیش‌دکترخودمون‌انتقالمون‌دادیم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
اره سخته باید کفش اهنین پات کنی کجا ازمایش میده احتمالا حرکتش کم باشه دوتا دخترا معمولا اونجورین دی ...

فقط آنالیز داده 

ولی اگه دکتر با ذخیره پایین تخمدانم گفت میشه برم آی وی اف بعدش همسرم رو آزمایش دی آف ایی می‌فرستم.

اگه که دکتر قبول نکرد خیلی زیبا برمی‌گردم و آی وی آف نمیکنم

به سلامتی انشالله هر تصمیمی بگیری موفق باشی خیلیا با زخیره ی پایین نتیجه گرفتن 

ان شالله هر چی خیره دو تا دختر دارم دوست دارم لااقل یه دونه پسر داشته باشم اگه هم نشد ایرادی ندارد لابد خدا صلاح نمیدونه