2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046339 بازدید | 684509 پست
عزیزم من به ماما مرکز پیام دادم‌گفت شبی یکی ال دی بخور میترسم بخورم نمیدونم چیکار کنم خودش رفع میشه ...

نظر خودته اگه میخای قطع بشه نماز بخونی بخور.ولی چون این بدن ما کلی دارو استفاده کردیم و عمل پانکچر شدیم نیاز ب استراحت داره برگرده ب حالت طبیعیش.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی

من امروز رفتم پرسیدم بهم گفتن 1 ماه بگذره بعد بیا واسه انتقال بعدی

میشه شماهاکه تجربه مثبت شدن دارید بهم بگید تو این 1 ماه چیکارا کنم که شانس موفقیتم بالاتر بره

رحمم اماده بشه 

چیا بخورم چیا نخورم

بچه‌ها‌من‌به‌خاطرلکه‌بینیم‌دکترم‌گفت‌شیافم‌۸ساعتی‌بزارم به‌نظرتون‌امشب‌انوکسام‌نزنم؟ کیا‌تجربه‌دار ...

گفت شیافتو زیادتر کن.چ ربطی ب نزدن انوکسا داره..

منم ک ب دکتر گفت درد دارم گفت روزی دوبار شیاف بزن.هر ۱۲ ساعت.

ولی همه داروهام طبق روال قبله

سلاممممم خانومااااا خیلیاتون دلتون میخواد زودتر از سونوی آنومالی جنسیت نی نی تونو بفهمید 😍😍😍😍خب طبیعیه همه ی مامانها کنجکاون😁😁😁

من تشخیص جنسیت از روی سونو های ان تیNT حدس میزنم و بهتون میگم نی نی هاتون دخمله یا پسمل

با کمترین هزینه از همه جا فقط👈۴۰هزارتومان👉 به پی وی مراجعه فرمایید😊

واسه اعتماد بیشتر به هایلات مراجعه فرمایید🌹

اینم پیج من تو روبیکا @tashkhiss_jensiat

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای NT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

سلام دوستان تو رو خدا هر کی می‌تونه راهنمایی م کنه ممنون میشم.

بنده دوتا دختر دارم و ۳۰،ساله هستم می‌خوام تعیین جنسیت کنم با آی وی اف 

ولی متاسفانه دیروز جواب آزمایشاتم اومد و فهمیدم ذخیره تخمدان ۰/۴ است خیلی خیلی ناراحت شدم که چرا خیلی پایینه.آیا میشه آی وی اف کنم و نتیجه ببینم و تعیین جنسیت کنم.

هنوز جواب آزمایش رو دکتر نبردم ولی خیلی ناراحتم 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
دکتر ایمنی سراغ نداری ک کسی پارتی داشته باشی بش بگی برات بنویسه؟  دکترت چ بی معنیه.دیگه میبینه ...

نه خواهر ندارم

شما یاکسی دیگه نمیدونین میشه با دکتری آنلاین ویزیت بشم بهم میده ؟اینحا نمیدن سه تا دکتر رفتم