2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست

سلام به همگی 

دوستان هر کس پیام منو خوند یه لطف در حق بکنه و منو دعا کنه و واسم از خدا طلب بچه سالم و صالح بکنه 

من دیگه این اخرین تلاشی هست که میکنم چون دیگه همه چیز رو واسه ضخامت امتحان کردم و این دیگه راه اخره 

خیلی خیلی التماس دعا دارم

ممنون از همتون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان نمیدونم چکار کنم.اعصابم‌خرده..گفتن امام صادق هم ندارع..جهاد میگن بعدظهر برو‌مطب دکترت

سلام ماهور جان ببخشید گلم امروز نتونستم بیام نی نی سایت چی شد گرفتی؟ والامال منزده 5g همون دوز 5هست؟

Salam atrin jan khubi  Karato chikar kardi mikhay dobare pankcher koni  Atrin jan ld ro ...

سلام عزیزم شما خوبین

اره عزیزم انشاالله خدا کمک کنه

منظورت لتروزول هستش ؟

نه گلم روز 10خیلی دیره.چرا ماما گفته شروع کن

برای چه منظور داده بهت دکتر ؟؟

الان چهارمین سرمو هم زدم.دستم اتیش گرفت..گفتم رو دور کم بزن.میگه خانم این موقع اومدی ارومم بزنیم..یا ...

اره من تا سرم گیرم اومد دیر رفتم گفت چرا دور اومدی😁گفتم خودت نمیدونی قحطی دارو داریم؟؟؟😑آره مال منم آخراش تندتر کرد نه مشکلی نداره گلم.

سلام به همگی  دوستان هر کس پیام منو خوند یه لطف در حق بکنه و منو دعا کنه و واسم از خدا طلب بچه ...

الان چ راهی برا ضخامت رفتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
قربونت بشم پروانه جان الهی امین.الهی خدا دلخوشی همه مونو بده عزیزم این بیمارستان بار اول میخوام تخ ...

اترین جان شما هم مثل من باید از اول شروع کنی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
 بعد چرا اینجوری انتقال میدن، منع مصرف دارو دارن یعنی، یه سوال میشه به اندازه ای یو ای دارو مصر ...

فکر کنم بشه ولی ریسک نمیکنن دارو میدن که تخمک بیشتر رشد کنه چون ممکنه یه سری پوچ باشه چون عادی یه تخمک تو یه ماه خوب وقتی بشه چندتا تولید کرد میصرفه پانکچر که میشه بزار چندتا باشه بهتره

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹