2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046739 بازدید | 684543 پست
سلام دوستان. من مدتی نبودم از بچه ها خبری دارید؟ از فردایی روشن، الهه، سحر، پروانه، هپی و...

سلام عزیزم خوبی چه خبر چه خوب اومی دلمون برات تنگ شده 

والله من هنوز وارد سیکل نشدم دوستان با توجه به ازمایش شوهرم میگن احتمالا دی اف ای داره ودلیل سقطو انتقال منفیم اینه دیگه میخوام قبل انتقال یه ازمایش بده فعلا د  حال کاهش وزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

عزیزم قطعا دعای شما در بهبودی وضعیت من وهمسرم بی تاثیر نبوده 🫀🌹بازم ممنونم 

وضعیت اسپرم همسرم خیلی بهتر شده درواقع مثل معجزه میمونه

ای یو ای کردم امروز

حتی اگر که نشه بازم خوشحالم وامیدوار 🌹

ان شاالله حاجت روایی هممون

سلام عزیزم خوبی چه خبر چه خوب اومی دلمون برات تنگ شده  والله من هنوز وارد سیکل نشدم دوستان با ...

عزیزم DFiهمسر من خیلی بهتر شد 

حرکتش هم بهتر شده

مکمل DNAشرکت پونیک دارو اصفهان یه دوره دوماهه مصرف کرد واقعا تاثیر داشت 

سلااام بچه ها مثبت شدممم🤩قرار بود فردا ینی 16 انتقال بریم با شوهرم آزمایش بدم.ولی امروز ینی روز 15 ...

مبارکت باشه عزیزم، انشالله به سلامتی بدنیا بیاد 💕💕💕

آب هویج بخاطر ویتامین آ بالا خیلی خیلی بد و خطرناکه تو بارداری، نخور دیگه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
همونننننننن یکی از جنین شناس مرکزمون موقع تخمکشی قیافشو یه جوریکرد گفت     دکتر این کیه چر ...

عزیزم زیاد خودتو درگیر نکن، من همه این راهها رو بارها رفتم… من همه جنینها م رو وقتی میذاشتن بلاست بشه از دست میدادم.

من ایران نیستم، اینجا همه رو بلاست میکنن و بعد فریز میکنن

فکر کن ۲۰ تا تخمک داشتم، ۱۴ تا جنین میشد مثلا، فقط یکیش بلاست میشد. انقدر با دکترم حرف زدم، میگفت جنینهای ۵ روزه از فریز بهتر درمیان. اگر جنینی موندنی باشه و بخواد بگیره چه سه روزه و چه ۵ روزه میگیره. میگفت با این راه اونهایی که میخواستی انتقال بدی و منفی بشن حذف شدن. من گوش نمیکردم. بلاخره برام سه روزه انتقال داد که مثبت شدم و دوهفته بعد سقط شد.

کلا جنین بلاست بهتره، حالا ممکنه یکی بگه خوب فلانی چرا با سه روزه مثبت شد؟ خوب اون جنین قوی بوده، اون جنین رو اگر تو آزمایشگاه هم میذاشتن بلاست میشده. کلا من بعد از کلی سر و کله زدن با دکترها فهمیدم که درست میگن. جنین بلاست واقعا درصد موفقیتش بالاتره چون یه سری تو پنج روزه شدن امتحانشو پس داده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
حالا برعکس من، انتقال اول مهمونی، مسافرت، کوه رفتم! حتی جشن تولد گرفتم برا خودم😄 مثبت شدم ولی بعدش ...

داروی ضد سقط وجود نداره، فقط به من میگفتن آب خیلی بخور، استراحت کن، امپول پروژسترون رو هم زیاد کردن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
پروانه جان میشه درمورد انتقالی که مثبت شدی بگی؟ انتقال چندمت بود؟ چنتا جنین انتقال دادی؟ از روز چند ...

سلام عزیزم من انتقال دومم بود استراحت مطلق مطلق نبودم بلند میشدم راه میرفتم ولی زیاد خم نمیشدم و سنگین بلند نمیکردم ماه قبل انتقال هیسترو با خراش دادن برام ۴۵ روز قبل انتقال پرندزولون داد ده روز قبل انتقال هپارین داشتم فرتیل سی ام با ال ارژنین میخوردم دکترم برام متفورمین اسپرین داد جنینام چهارروزه گرید آدوتا انتقال دادم پیاده روی وکاهش وزن و بادکش گرم از ۴۰ روز قبل انجام دادم  چون اچ سی جی داشتم بیبیچکم مثبت کاذب نشون میداد از روز نهم هاله ی خیلی محو ولی من فکر کردم برایه امپولاس واز روز دوازده هاله خیلی کمرنگ ولی زیر دو دقیقه میوفتاد و رفته رفته پررنگ شدقلبشم تشکیل شد ولی تو همون ۷ هفته رشدش موند من نه هفته رفتم ختم بارداری دادن جنینو دادیم ازمایش مشکلی نداشت ولی میگن اگه شوهرم دی اف ایش قبل تشکیل شدن جنینام بالا باشه که ازمایششو طی این ۴بار تخمک کشی دکتر درخواست نداد 😭😭😭😭😭 میگن احتمالا از اون باشه که اگه بتونم راضیش کنم قبل انتقال بره ازمایش بده

سلام دوستان کسی آمپول elonva تزریق کرده؟من اصفهانم اگه کسی استفاده کرده میشه بگه کجا تزریق کرده؟درم ...

عزیزم من زدم درمونگاه زدم ولی میتونی خودتم بزنی ولی من چون گرون بود جرات نکردم خودم بزنم