2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
هر کس بدنش فرق داره..هی میگفتی علایم ندارم..تو هم باید بقیه رو دلداری بدی ک اگه علایم نداشتین نگران ...

صددرصد عزیزم اصلا و ابدا به علائم نیست این یه چیز تقریبیه. بعضیا بدنشون نسبت به داروها واکنش نشون میده بعضیا نه.

بچه‌ها‌من‌امروز‌ازصبح‌خیلی‌بدجور‌سرگیجه‌دارم🥴

عوارض‌چه‌داروییه‌‌کسی‌تجربه‌داشته

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه از موقعی ک پریودیم تموم شده بود خوردم.. منم قرص تیرویید میخورم.. پسوریازیس چیه؟؟؟ دوستانی ک ...

من که تا 4 روز استراحت تقریبی بودم برا غذا و wc بعضی اوقات تو خونه راه میرفتم بعد از اونشبا میرفتیم بیرون دور دور.ولی چیز سنگین بلند نکردم.غذا و جارو و ظرفا هم با شوههرم بود.روز دوم آناناس تا چهارم انتقال میخوردم.ولی بقول دوستان بنظرم این کارا مطقا باعث مثبت شدن نیست کیفیت جنین و شرایط ایده آل رحم 90 درصد عامل موفقیته. سرم ivig هم واقعا کمک کننده بود برام چون ایمنیم بالا بود.

براتیروئید مشکلی نداره پس؟مشکل پوستی متاسفانه خودایمنیه.تو ازمایشم آنتی تی پی او هم بالاعه

تو خیلی استرس پسوزیاریس و انتی پی او داری من شنیدم براانتی پی او سلن پلاس میخورن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
وااای خدااایا مبارک باشه عزیزممممم یاد چند روز پیش خودم افتادم😍😁🤩🤩🤩ان شالله که همه داریم مامان ...

😍😍😍

الهی برامون خیر پیش میره

الهی ماهور طلا فردا با خبر خوش میاد♥️

شما ازمایش اول و دوم بتات چند بود؟

😍😍😍 الهی برامون خیر پیش میره الهی ماهور طلا فردا با خبر خوش میاد♥️ شما ازمایش اول و دوم بتات چ ...

صدف جون..بخدا بعدظهر ب شوهرم میگفتم همی الان نرم ازمایش.میگفت بابا همی چندساعتو هم تحمل کن😄😄

الان شام بیرون خوردیم یکم وقت بگذره تا فردا صبح..

وای فردا صبح جواب چی میتونه باشه

صدف جون..بخدا بعدظهر ب شوهرم میگفتم همی الان نرم ازمایش.میگفت بابا همی چندساعتو هم تحمل کن😄😄 الان ...

انشاالله‌که‌بایه‌تیتربتای‌تپل‌بیای‌اینجا🙏

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
صدف جون..بخدا بعدظهر ب شوهرم میگفتم همی الان نرم ازمایش.میگفت بابا همی چندساعتو هم تحمل کن😄😄 الان ...

به خدای مهربون توکل کن عزیزم

کار خوبی کردی رفتی بیرون

بدون استرس که نمیشه ،استرس شما طبیعی هستش

الهی با خبر خوش میای

به خدای مهربون توکل کن عزیزم کار خوبی کردی رفتی بیرون بدون استرس که نمیشه ،استرس شما طبیعی هستش ا ...

صبح فک کردم پریود شدم.رنگم رفته بود..بعد دستمال زدم دیدم نه..

هرچند باید خودمو برا جواب فردا اماده کنم..جواب هر چی باشه باید تحملشو داشته باشم