2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ۱۴ روز هیچ حایی نرفتم.منظورم‌بازاری.رستورانی..بستنی فروشی.خفه شدم تو خونه..ولی دوبار خونه بابام ...

من انتقال قبلیم زندگی نرمالمو ادامه دادم منفی شد، این بار تصمیم گرفتم استراحت کنم، همشو موندم تو خونه بقول شما نه بازار نه رستوران نه هیچ و هیچ بجز کارای خونه، بعد همسرم روتینش که اصلا تغییر نکرده تازه جای هفته ای دوبار،هفته ای ۳ بار میذاره میره خونه باباش. فقط به خودم میگم باید تحمل کنم این چند روز بگذره اما یه روزا واقعا دلم میگیره

💚💖
من انتقال قبلیم زندگی نرمالمو ادامه دادم منفی شد، این بار تصمیم گرفتم استراحت کنم، همشو موندم تو خون ...

حالا برعکس من، انتقال اول مهمونی، مسافرت، کوه رفتم! حتی جشن تولد گرفتم برا خودم😄 مثبت شدم ولی بعدش هرچی به دکترم گفتم خون ریزی دارم یه داروی قوی ضد سقط نداد و از بین رفت.

انتقال دوم کلا خونه موندم ولی کاملا منفی شدم کار در حد آشپزی و ظرف شستن بود. 

اصلا ربطی به مطلق بودن و نبودن استراحت نداره

خدا باید بخواد. خواستن اون ورای هر تلاشیه که می کنیم. کاش برای همه مون بخواد واقعا اذیت شدیم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

این ۱۴ روز هیچ حایی نرفتم.منظورم‌بازاری.رستورانی..بستنی فروشی.خفه شدم تو خونه..ولی دوبار خونه بابام ...

دقیقا مثل من 

هفته اول خونه مامانم اینا موندم همش دراز کشیدم و فقط واسه دستشویی بلند شدم

از هفته دومم اومدم خونه مادر شوهر 

امپول هامم شوهرم میزنه

اصلا رنگ بیرون ندیدم

فقط از چیزی که میترسم من 3 روز بعد انتقال سرماخوردم و سرفه میکنم

خداکنه سرفه کردنم تاثیری رو گرفتن نداشته باشه

حالا برعکس من، انتقال اول مهمونی، مسافرت، کوه رفتم! حتی جشن تولد گرفتم برا خودم😄 مثبت شدم ولی بعدش ...

واقعا منم به این ایمان دارم ربطی به مطلقو غیر مطلق نداره به جنینو شرایط رحم بستگی داره که بخواد بگیره میگیره

دیگه پنجشنبه میرم.همون هیجدهم برچ میرم.. گفتم همون پنجشنبه هر چی باشه دیگه ازمایش درسته

انشالله بعد این همه سختی 

پنج شنبه با 1 جواب مثبت تپل میای

منکه وقتی میخونم یکی میاد میگه مثبت شده انقدر خوشحال میشم انگار خودم مثبت شدم

دقیقا مثل من  هفته اول خونه مامانم اینا موندم همش دراز کشیدم و فقط واسه دستشویی بلند شدم از ه ...

عزیزم اصلا ربط نداره باری که مثبت شدم همون تو مرکز ابمیوه پرید تو گلوم باور کن یه ساعت من سرفه های وحشناک کردم اما خواست خدا بود برام بگیره تو رو خدا خودتونو با اینا عذاب ندید همه ی این کارا برایه دله خودمونه وگرنه کاملا بی ربطه کسی بخواد بگیره استراحت نکنه و کل ۱۴ روزو هم سرفه ی وحشتناک کنه بازم میگیره 

دقیقا مثل من  هفته اول خونه مامانم اینا موندم همش دراز کشیدم و فقط واسه دستشویی بلند شدم از ه ...

انتقال قبلیم یه سرفه های خطرناکی میگرفتم..تا خود صبح سرفه میکردم و قطع نمیشد...از ته دل سرفه میکردم ک رگهای صورتم و گردنم میزدن بیرون..هیچ اب هم تاثیر نداشت ک میخوردم..قبل از انتقال سرما خورده بودم