2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
سلام. ممکنه اون چهار تا تخمکت یا زیادی رشد کردن اندازه شون از۲۴بیشتر بوده و قابل لقاح نبودن و یا این ...

روزیچند تا اوبوست خوردی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم من واقعا موندم که  بلاست بهتر نیست برای انتقال؟ من سه روزه انتقال دادم منفی شد، یه خانمی ...

ببلاست که بهتره ولی من که دیگه نمیتونستم تخمکشیکنم نمیخاستم ریسک کنم همونام از بین بره.  بعد بلاسن کذدن یهجنین گرید بیم از بین رفت دوتا که ابودن بموندن فقط،  شاید خدا میخاست همون بی برام میموند سه تا رو اگه انتقال میدادن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزیچند تا اوبوست خوردی

من روزی سه تا خوردم بعد هر وعده غذایی البته از اول سیکل تا روز ۲۰ فقط. میشه کل ماه رو خورد به محض باردارشدن باید قطع کنی. اون ماهی هم که تخمک کشی کردم از همون روز عمل دیگه قطع کردم. تا انتقال بعدیم ببینم چی میشه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم من واقعا موندم که  بلاست بهتر نیست برای انتقال؟ من سه روزه انتقال دادم منفی شد، یه خانمی ...

چچند تا جنین داری گریدشون چیه اگه دوبسته داری یکی بسته رو بلاست کن 

چچند تا جنین داری گریدشون چیه اگه دوبسته داری یکی بسته رو بلاست کن  

کلا یه نی دارم که سه تا کامپکت هست. همه رو با هم ذوب می کنه هر چندتاش بلاست شد انتقال میدم‌.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ببلاست که بهتره ولی من که دیگه نمیتونستم تخمکشیکنم نمیخاستم ریسک کنم همونام از بین بره.  بعد بل ...

من همش با خودم می گم اگه قراره از بین بره تو رحم از بین میره دیگه خودمو گول نزنم

از طرفی هم محیط رحم بلاخره فرق داره با ازمایشگاه ممکنه شانس بیشتری داشته باشن که بمونن.نمی دونم واقعا🤦‍♀️

من همش با خودم می گم اگه قراره از بین بره تو رحم از بین میره دیگه خودمو گول نزنم از طرفی هم محیط رح ...

منم همینو گفتم به دکترم 

سلام‌مامانای‌‌حالا‌وآینده

من‌امروز‌روز‌چهارم‌انتقالمه‌ازساعت۲تالا‌سرکلاس‌نشستم

کمرم‌دردگرفته‌والان‌دیدم‌لباس‌زیرم‌یه‌کمی‌لک‌هست‌عایا‌این‌عادیه🥴

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
از ظهر تا خالا ی استرسی مث دلشوره اومد سراغم..ولم نمیکنه..گلوم انگار داره میسوزه..درد پریودی هم بیشت ...

استرس نداشته باش گلم.خیره ان شاالله.میگم چرا هفدهم میری معمولا میگن 14 یا 16 انتقال

سلام‌مامانای‌‌حالا‌وآینده من‌امروز‌روز‌چهارم‌انتقالمه‌ازساعت۲تالا‌سرکلاس‌نشستم کمرم‌دردگرفته‌والان ...

سلام عزیزم طبیعیه همش مال داروهاست.البته احتمال زیاد لک لانه گزینی باشه😍نگران نباش.لک چه رنگ بود؟؟

سلام عزیزم طبیعیه همش مال داروهاست.البته احتمال زیاد لک لانه گزینی باشه😍نگران نباش.لک چه رنگ بود؟؟

یعنی‌میشه‌قسمت‌منم‌بشه‌بعد‌این‌همه‌سال‌دویدن‌وانتقال‌منفی🥺

گلم‌‌قهوه‌ای‌والان‌که‌دیگه‌دستمال‌میکشم‌روبه‌زرد‌وکرم‌رفته

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
یعنی‌میشه‌قسمت‌منم‌بشه‌بعد‌این‌همه‌سال‌دویدن‌وانتقال‌منفی🥺 گلم‌‌قهوه‌ای‌والان‌که‌دیگه‌دستمال‌میکشم ...

احتمال زیاد لک لانه کزینی بود...اره چرا قسمتت نشه عزیزم..

انشالله صاحب اولاد میشی گلم..مطمعن باش..

انشاالله ک‌مثبتی گلم ب امید خدا