2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی‌میشه‌قسمت‌منم‌بشه‌بعد‌این‌همه‌سال‌دویدن‌وانتقال‌منفی🥺 گلم‌‌قهوه‌ای‌والان‌که‌دیگه‌دستمال‌میکشم ...

انشالله که لک لانه گزینی هست و مثبتی.

امروز یه خانم داشت بجه شیر میداد گفتم خدایا میشه منم دوباره این حس رو تجربه کنم.آخه انقدر لذت بخش که نگو

نمیدونم به خدا هرکس یه چیز میگه از وقتی که آمپول پروژسترون شروع میشه دیگه ضخامت بیشتر نمیشه و ثابت ...

تو‌اتاق عمل ب دکترم گفتم ضخامتم چطو بود..نکاه برگه م کرد گفت ضخامتت خوبه..تو مشکل ضخامت نداری اصلا.

تو‌اتاق عمل ب دکترم گفتم ضخامتم چطو بود..نکاه برگه م کرد گفت ضخامتت خوبه..تو مشکل ضخامت نداری اصلا.

خداروشکر

هر دکتری یه نظری داره دیگه. فقط باید خدا بخواد .اون که بخواد دیگه این میزا مهم نیست

انشالله که لک لانه گزینی هست و مثبتی. امروز یه خانم داشت بجه شیر میداد گفتم خدایا میشه منم دوباره ا ...

اییی چی گفتی وقتی بچه شیر میخوره یه بوی خیییییلی خوبی داره بوی بهشت میده خدایا دلم تنگ شده برایه شیر دادنو بو کردنهای نینی😭😭😭😭

مبارکت باشه ،نکران نباااش ،شاید دو قلو باشی😍😍😍 شما علائم خاصی قبل اولین ازمایش داشت؟

مررررسی عزیزدلم😍بله من کلا دل درد و کمردرد داشتم و روز 10به بعد از گردن تا زانوهام داغ میشد ولی پاهام یخ بودن.

بچه ها من فردا باید برم ازمایش برام لطفااااا دعا کنید  هیچ علائمی این ۱۴ روز نداشتم😔😔 توک ...

صدف جان برات دعا میکنم که بزودی مامان شی عزیزدلم و با یه بتای تپل خوشحال بشیم همگی😍😍😍هم شما و هم ماهور جان و همه منتظرا😍🙏الهی الهی