2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمال زیاد لک لانه کزینی بود...اره چرا قسمتت نشه عزیزم.. انشالله صاحب اولاد میشی گلم..مطمعن باش.. ...

خداازدهنت‌بشنوه

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
سلام بچه ها من بتای دومم رو الان گرفتم 2870 شده زیاد نیست؟؟؟😭

این‌استرسای‌کوفتی‌آی‌وی‌اف‌تمومی‌ندارند😑

تویه‌آزمایشگاه‌جفتش‌رفتی؟

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
سلام بچه ها من بتای دومم رو الان گرفتم 2870 شده زیاد نیست؟؟؟😭

خوبه..نکنه دوقلو باشه🤩

برا ساک حاملگی ک رفتی حتما بمون بگو..

مبارکت باشه عزیزم..

هنوز همون علایم قبلی رو داری؟

الان چ علایمی داری؟

خوبه..نکنه دوقلو باشه🤩 برا ساک حاملگی ک رفتی حتما بمون بگو.. مبارکت باشه عزیزم.. هنوز همون علایم ...

فدات عزیزم. ان شاءالله شادی شما بزدوی 😍 ینی میگم توی دو روز زیاد نشد یهو؟

علائمم نه کمتر شد فقط یه مقدار کمرم درد داره.

فدات عزیزم. ان شاءالله شادی شما بزدوی 😍 ینی میگم توی دو روز زیاد نشد یهو؟ علائمم نه کمتر شد فقط یه ...

بنظر من ک مشکلی نی..بعضیا چندقلو هستن هم زیاد هستن..حالا اونایی ک تجربه دارن میان قشنگ جوابت میدن گلم..

منکه هنوز درد پریودی همرامه..پادرد.فقطم پادرد..ب وقت پریودیمم ک نزدیک میشم درد پریودی همرامه..

بچه ها من فردا باید برم ازمایش برام لطفااااا دعا کنید  هیچ علائمی این ۱۴ روز نداشتم😔😔 توک ...

انشالله به سلامتی با نتیجه مثبت میای و ما رو هم خوشحال میکنی 

منم هیچ علائمی ندارم 

فقط هر وقت از جام بلند میشم راه برم زیر دلم تیر میکشه بعد ول میشه

واسه منم دعا کنید که یکشنبه میرم ازمایش نتیجه مثبت باشه

این ۱۴ روز هیچ حایی نرفتم.منظورم‌بازاری.رستورانی..بستنی فروشی.خفه شدم تو خونه..ولی دوبار خونه بابام رفتم..

موقع ک میرم امپول میزنم همون توماشین ی دوری میزنیم و سریع میام خونه..شوهرم برا خودش اینور اونور میره...گفتم هر چی زجرن فقط برا منه

اره بخدا.. برا ضخامت روز دهم ک رفتم بین ۷ تا ۸ بود. روز ۱۵ ک انتقال دادم شاید ۱۰ شده باشه.یعنی خوب ...

نمیدونم به خدا

هرکس یه چیز میگه

از وقتی که آمپول پروژسترون شروع میشه دیگه ضخامت بیشتر نمیشه و ثابت میمونه