2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی نت 

نه عزیزم منظورم اینه که برای کدوم مرجع تقلید هست؟ من خودم از سایت رهبری پرسیدم جواب دادن محرمیت لازم نیس. متاسفانه اولش میزنن که این جواب مخصوص شماست و نباید بی اجازه منتشر بشه وگرنه می‌فرستادم عکسش رو

البته میگم هر کس باید از مرجع خودش بپرسه، مطالب نت حجت نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم جیگر و فلفل نمیخورم..گوشت بره هم از ترس نمیخورم.. ولی سبزی خیلی با غذا میخورم.. بخدا انگار از ...

بیابونو خوب اومدی😄😂واقعا

میگم داغی بدنم نشونه داروهاست یا انتقال موفق بنظرتون؟شما هم مثه من بدنتون داغ میشه؟بی بی نزدی؟

ممنون عزیزم من توی پانکچرم 7تا جنین تشکیل شد که 3تا دختر3تا پسر و یه دونه نامشخص بود، و سه روز بعدا ...

چه خوب که از اول بهتون جنسیت ها رو گفتن برای منو با گرید بی و سی فریز کردن و گفتن موقع انتقال تازه از فریز درمیارن و تعیین میکنن حالا ایا زنده بمانند یا نه

نه عزیزم منظورم اینه که برای کدوم مرجع تقلید هست؟ من خودم از سایت رهبری پرسیدم جواب دادن محرمیت لازم ...

من چون خودم چند سال تو مسیر مراکز ناباروری بودم اصلا دوست ندارم مشروعیت هیچکدوم از بچه‌ هایی که از طریق ای وی اف متولد میشن بره زیر سوال ،حالا چه از طریق تخمک و اسپرم خود زوجین که بحث نمونه از طریق استمنا پیش میاد چه تخمک و اسپرم اهدایی ،،،، این مسیر بیشتر از حد برای زوجین سخت و عذاب آور هست بعضی از حرفها از نمک زخم میشه ،، بیاید هنه دوستان اینجا بیخیال ادامه این بحث بشیم ،، ( منظورم بحث مشروعیته)

بچهها اوابوست.میشه دوتا باهم خورد  هر دوازده ساعت روزی چهارتا یعنی

دکارم گفت اگه معده رو اذیت نمیکنه میشه ولی یه بنده خدایی میگفت دکترش گفته تو طول روز پخش کمی بهتره ،، روی دستوراتش زده روزی سه عدد مجازه بازم بستگی به نطر دکتر داره

بیابونو خوب اومدی😄😂واقعا میگم داغی بدنم نشونه داروهاست یا انتقال موفق بنظرتون؟شما هم مثه من بدنتو ...

بدنم فقط یهویی عرق میکرد.دیگه خوب شدم..درد پریودی هم تقریبا هیچ شد..یذره ای درد پریودی دارم..

والا ایقد دارو وارد بدنمون میشه که تمام سیستم بدنمون تکون خورد..

چه خوب که از اول بهتون جنسیت ها رو گفتن برای منو با گرید بی و سی فریز کردن و گفتن موقع انتقال تازه ا ...

وای خیلی اینطوری استرس داره که

من تو همون سه روز اول چقدرررر زیاد استرس داشتم تا ببینم جنسیت هست توشون یا نه روز سوم بعداز پانکچر جنسیت رو میگن اینجا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه های که تجربه دارید میشه جواب بدید

چند روز بعد از قطع داروها پریود شدید؟ و تا چند روز ممکنه طپل بکشه؟ اناقال منفی قبلیمو دقیق یادم نیست ولی فکر کنم تا قطع کردم فرداش لک دیدم بعد یکی دو روز بعدش خونریزی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خیلی اینطوری استرس داره که من تو همون سه روز اول چقدرررر زیاد استرس داشتم تا ببینم جنسیت هست تو ...

بله خیلی استرس هست و بد که نمیگم از همون اول ،،، حالا منی که تخمک و جنین هام کمه استرسم چند برابره چون اصلا نمیدونم از فریز زنده درمیان تا اینکه به مرحله تعیین برسن یا نه ،،، انشالله که همه به خواسته دلشون برسن