2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی تقویتی خوبه؟  ول من؟ ال کارنتین ویتامین ای، اینارو میدونم اگه چیز دیگه هم میدونی ممنون میشم ...

والله به نظرم دکتر براساس مشکلش بده خوبه ولی فرتیل ایدو میگن برایه پسر شدن خوبه چون روی حرکت تاثیر میزاره اسپریژن ولمن ویتامین دی هفته ای ویتامین ایی یک روز در میون من اینارو البته سر خود میدادم حرکت شوهرت چنده گلاس آ

من 35سالمه هرچند هنیشه دکتر از رحمن تعریف میکنه و میگه عالیهاما چه فایده وقتی نتیجه نمیگیرم، جنینم گ ...

یسری برا انتقال قبلی رفته بودم..یکی گفته ینفر اومد ی جنین انتقال داد گرید سی.اون گرفت و بدنیا اومده

والله به نظرم دکتر براساس مشکلش بده خوبه ولی فرتیل ایدو میگن برایه پسر شدن خوبه چون روی حرکت تاثیر م ...

موروفولوژیش میدونم 1 بوده حرکتا یادم نیست ولی کلا اوکی نبود فقط گفتن واسه ای وی اف خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یسری برا انتقال قبلی رفته بودم..یکی گفته ینفر اومد ی جنین انتقال داد گرید سی.اون گرفت و بدنیا اومده

نمیدونم والا چکار کنم میترسم دوماه هم با این جنین بره و نشه و بعد دوماه دوباره استراحت و میخوریم به عید و.....  خیلی سردرگمم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
saghy6412
تعداد پست: 10

سلام به همه ی دوستان.من تازه به جمع شما پیوستم.روز شنبه دکتر iui برام تجویز کرده.که با توجه به ذخیره پایینم و اینکه با خوردن دارو فقط یه تخمک ایجاد شده خیلی خیلی احتمال موفقیتش کم و ضعیف هست.

میخواستم از دوستانی که iui انجام دادن راهنمایی بگیرم.برای قبل و بعد از iui چه کارهایی باید و بهتره انجام بدیم؟

پروانه دارم دق میکنم خیلی واسه این پانکچر و انتقال تحت فشار بودم هم مالی هم روحی به جنین دارم گرید ...

خیلی متاسفم بابت منفی شدن ..ولی اگه خدا بخواد اصلا به گرید جنین نیست بودن دوستانی که دکتری که انتقال میداده حتی گفته خیلی امیدی نیست چون گریدش خوب نبوده ولی همون شده  چشم و چراغ خونه اش 😍 شما بچه اولتونه ؟ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم متاسفم حالت می فهمم خدا کمکت کنه طبیعی باردار بشی  حکمت خدا چیه که ماها نمیدونیم ، ماها ...

😔😔😭 واقعا به کدومین گناه انقدر باید اذیت بشیم در راه مادر شدن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان میشه به سوالم جواب بدید اگر بخوام دوباره پانکچر بشم چقدر بعد از این انتقال منفی میتونم پانکچ ...

پانکچر رو همین ماه دیگه هم میتونی انجام بدی ..اما بهتر حداقل به مدت دو ماه خودتون و همسرتون داروهای تقویتی مصرف کنین بعد وارد سیکل پانکچر بشین ...برای انتقال مجدد هم دو پریود رد بشه میتونین انتقال بدین .