2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046558 بازدید | 684528 پست

بچهها خارش نوک سینه خطرناکه تیر ماه انتقال داشتم ممکنه عوارض داروها باشه؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مهتاب۴۴۴     @alaae     مهربونا یه گره ای افتاده تو زندگی خانوادگیم و دادا ...

سلام عزیزم

ان شا الله هرچی خیره براتون پیش بیاد

۱۰۰ تا صلوات برات میفرستم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام،بچه ها من لکه بینی دارم،لطفا هر کس پست منو دید برام دعا کنه  .اگرم کسی تجربه داره راهنمایی کنه.لکه بینیم مثل آخر پریوده که قهوه ای هست.نمی دونم چی کار کنم.روزی دو شیاف ۴۰۰ دارم.به نظرتون امپول بزنم?خیلی استرس دارم  

عزیزی منم خوبم مهربون خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه زیر سایه پدر مادر🤍🧿 هلی بارداری🥹😍  طب ...

فداتشم

اره انگاری باردارم😭😍 آزمایش دادم مثبت  بود😍

یکماه بعد نتیجه ی منفی ivf رفتیم دکتر طب سنتی...بهمون گفت که اصلا اسپرمها  دم ندارن ک حرکت کنن و ی سری داروهارو به همسرم داد ک استفاده کرد هر ماه میرفتیم و اینسری ک رفتیم ی هفته عقب انداختم ک گفت آزمایش بده و مثبت شد😭

وااااااا یعنی واقعا انقددر اختلاف داره جدیدا دادی ؟نمیدونم منم از یه نفر پرسیدم به نظرت شوهرم بره اب ...

همین امروز داد ۱۰۰  آنالیز اسپرم ،   ۳۸۰  هم  dft

نمی دونم دکترم تایید کرد ابن سینا بده

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

فداتشم اره انگاری باردارم😭😍 آزمایش دادم مثبت  بود😍 یکماه بعد نتیجه ی منفی ivf رفتیم دکتر ط ...

پیش کی رفتین  داروهای چی بوده

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

خداروشکر که خوبی 😘😘 الحمدلله منم خوبم سلامتی عزیزدلم خودت چخبر  

سلامتی عزیزم. فعلا دارم ی مقدار ب خودم میرسم تا ان شاالله هم جسمی هم روحی بتونم آماده بشم برا ۴-۵ ماه دیگه برم انتقال

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام فاطمه جان خوبی گلم ؟  وضعیتت چطوره ؟ خوب شدی انشالله ؟  فاطمه احمدیان خوبه به نظرت ...

منم می‌خوام ی وقت بگیرم ولی پیداش نمی کنم. نه مطب جواب میده نتی هم پیدا نکردم. البته ی ماه پیش می‌گشتم الان شاید باز شده باشه نوبت دهی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@مهتاب۴۴۴     @alaae     مهربونا یه گره ای افتاده تو زندگی خانوادگیم و دادا ...

قربوووونت برم عزیز دلم. الهیییی که خدا بهترین خیر رو جلو پاتون بذاره.

من ک روم خییییییلی سیاهه ولی هر وقت یادم بیفته برات صلوات میفرستم . الهی خیر جاری بشه براتون😍

فداتشم اره انگاری باردارم😭😍 آزمایش دادم مثبت  بود😍 یکماه بعد نتیجه ی منفی ivf رفتیم دکتر ط ...

الهییییی شکر😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر😍

کاریوتاپ دادین فهمیدین اینو؟ مامای یونسی اقای جعفری؟  اهدا کننده رو خودت انتخاب کردی؟  اره ...

بله عزیزم کاربوتایپ دادیم اهدا کننده رو خودم انتخاب کردم از نظر ظاهر شبیه من بود و دفعه قبل تخمک‌های زیاد و خوبی داده بود برای منم تخمکاش خوب بود اما کیفیت اسپرم همسرم خیلی بد بودمن خودم ذخیره تخمدانم خوب بود اما نزدیک ۴۰ سالمه