2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سلام گلم میشه لطف کنی بگی پیاز درمانی چجوریه 

تو گوگل بزنید پیاز درمانی سایت طب شیعه ، اونجا کامل توضیح داده ، حتما بعد جوشونده پیاز باید جوشونده هویج و انجیر بخورید ضمنا تو نی نی سایت حلوای میتی بود اونم درست کردم و تا حدی خوردم خیلی تنده ولی در حد بمب گرمه من رحمم سرد سرد بود . ان شاالله شماهم زود نتیجه بگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر وه از این راه سخت نجات پیدا کردی. چون تعیین جنسیت هستیم عزیزم

ممنونم

پس قبل انتقال حداقل یه ماه انجام بدید برای مثبت شدن انتقال هم موثره. ان شاالله این دفعه جنسیت دلخواهتون میشه

عزیزم این بتا نه بارداری نه خارج رحمیه درد برای مصرف داروهاست قطع کن پریود میشی امیدوارم دفعه بعد دا ...

والا ۳ روزه قطع کردم. 🤷‍♀️

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دلیلی پیدا نکرده بودن ولی طبیعی باردار نمیشدم و سه انتقال منفی داشتم

منم مثل شمام عزیزم ناباروری بی علت. ای وی اف اولم مثبت شد ولی بتام افت کرد و از دست رفت

انتقال دومم  منفی شد

و فقط ۳تا جنین مونده برام🥺 راستی شما پی آر پی نکردی؟ یا سرم ای وی ای جی و چسب جنین؟ 

به امیدخدا میخوام پریود شدم از روشی که گفتی استفاده کنم. یه کور سوی امیدی شد.. فقط میشه دقیق تر بگی چی کار کردی؟ چندبار در روز استفاده کردی عصاره پیاز رو ؟ اون جوشونده هویج و انجیر چطوری درست میشه؟ کی باید خورد.

ممنونم و تبریک برای بارداری به خیر و خوشی بگذره ۹ماه و سالم بغلش کنی🙏🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام  الا جوووون خوبی عزیزم😍

سلام عزیزم قربوونت برم. خوبم شکر خدا😘❤️

شما چطوری😍؟ چ خبرا؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم مثل شمام عزیزم ناباروری بی علت. ای وی اف اولم مثبت شد ولی بتام افت کرد و از دست رفت انتقال دومم ...

خیلی ممنونم ان شاالله قبل انتقال بعدی طبیعی مثبت بشید من بلد نیستم  اسکرین اینجا بار گذاری کنم نکته زیاد داره تو گوگل بنویسید پیاز درمانی در طب شیعه اونجا کامل توضیح داده و من حلوای میتی هم درست کردم و تا حدی تونستم بخورم خیلی گرمه( من طبعم سردهست) مدام کمربند شتری بستم و صبح و شب دوسین خوردم و چایی رو حذف کردم و بجاش دمنوش های گرم مثل زنجبیل و دارچین و نبات خوردم. سعی کردم سردی کمتر بخورم.

سلام بچه ها

ان شا الله همگی خوب باشید😍

پماد کلوتریمازول که برای عفونت استفاده میشه دوره استفاده ش سه روز هست یا پنج روز؟ 

چون خیلی وقته استفاده نکردم یادم رفته

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
انشاءالله که خیر پیش و روش باشه❤ عزیزم واقعا درست میگی منم خیلی میترسم برم برای انتقال دوباره پیش ...

سلام منان جان خوبی ؟ 

کی پیش زرنانی رفته بودی ؟ چه جوری ازش وقت گرفته بودی ؟ برای چند ماه بعد وقت میده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش