2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684528 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنالیز اسپرم با dft  ابن سینا ۴۸۰ شد

فعلت فردا عصر آزمایشات خودم رو انجام میدم بعدش فردا ش هم همسرم آز اسپرم 

جلسه بعد که میرم دکتر میگم برا شوهرم dfe بنویسه 

امیدش بخداوند ♥️

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
خارج رحم نباشه یه وقت😔

عزیز خارج رحم دردش از زایمان طبیعی هم بیشتره،من دوبار تجربه دارم

نگران نباش اصلا،سونو رفتی؟

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

بچه ها شیاف پروژسترون ک استفاده میکنم پایینم خیلی سوز میزنه...شیافو واژینال استفاده میکنم..

همه سوزش میگیرن..

بخدا با انگشت ک شیافو میذارم داخل انگار واژنم از داخل بستع هی میشه. اومد ب هم

قربونت برم مهربون  خوبم فداتشم خودت خوبی... اره دخترم داره میره مدرسه 😂 تو چطوری خوبی؟؟؟؟

عزیزی منم خوبم مهربون

خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه زیر سایه پدر مادر🤍🧿

هلی بارداری🥹😍 

طبیعی یا..؟

یکم از خودت بگو دیر اومدی معلومه کلی خبر داری برامون🤪

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای فاطمه اصلا دست خودم نیست ،دیروز همش گریه میکردم امروز یه کم حالم بهتره ،سپردم به خدا خودش کمکم ک ...

گریه و اینا نداشتیم ها

بتا داری یعنی بارداری ، این همه مدت منتظر این لحظه شیرین بودی پس به خودت تلخش نکن عزیزم ♥️

خوش خبر ترینی🥹😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بچه ها من روز ۱۵ انتقالم ازمایش دادم که متاسفانه منفی بود. الان ۳ روزه که داروهامو قطع کردم. ول ...

خدا بزرگه گلم انشالله  به زودی مثبت بشی و نینیت سالم بیاد بغلت.

نگران نباش اینا همه عوارض انتقاله، خارج رحمی هم مثل بارداری داخل رحمه عدد بتا رو نشون میده

البته احتمال اشتباه بودن آزمایش هم هست، ولی درکل عجله و دستکاری نکن خودتو اجازه بده بدنت طبیعی پریود بشه.

بچه ها شیاف پروژسترون ک استفاده میکنم پایینم خیلی سوز میزنه...شیافو واژینال استفاده میکنم.. همه سوز ...

ماهور جان تجربه اولته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فعلت فردا عصر آزمایشات خودم رو انجام میدم بعدش فردا ش هم همسرم آز اسپرم  جلسه بعد که میرم دکتر ...

چرا یکدفعه dft رو همسرت نمی ده اینجور دوبار آزمایش دادن مردا رو اذیت می کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

@مهتاب۴۴۴    

@alaae    

مهربونا یه گره ای افتاده تو زندگی خانوادگیم و داداشم ، 

میشه لطفاً برام دعا کنید بتونم تصمیم درست بگیرم و شرایط رو از این بحران نجات بدم

الان یه جورایی عاقل این جمع ( خانوادم ، مامان بابا داداشم) منم. دعا کنید راه درست رو انتخاب کنم و شرایط خوب بشه

انشالله جبران کنم😘❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا بزرگه گلم انشالله  به زودی مثبت بشی و نینیت سالم بیاد بغلت. نگران نباش اینا همه عوارض انتق ...

ممنونم عزیزم به امیدخدا ایشالا

ینی می بینم اون لحظه رو 🤲❤

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔