2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام به همه دوستان من خیلییی استرس دارم امروز با روز انتقالم روز 10 هستم و بیبی همچنان هالههههه خیل ...

عزیزم من انتقالی که مثبت شدم پاهام یخ میکرد

ولی انتقالی که منفی شدم پاهام عادی بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم جنینام موقع انتقال خوب بودن هم اندومترم خوب بود.. جنین پنج روزه هچینک هم انتقال داده بودن برا ...

اندومتریوز دارم،اما بازم میگفتن چجوری ۴بار انتقال دادی نگرفته این دفعه آزمایش ایمنی نوشت گفت نامه از دکتر ایمنی برام بیاریدو دکتر ایمنی هم گفت خوبه اما آزمایشت کامل نیس دیگه منتظرجوابم 

ممنون 

منم یه بار درمورد مسائل خانوادم با مشاور حرف زدم همینو گفت. واینکه عزیزم گذشته همیشه به آدم سنجاق ش ...

قربونت برم قشنگم این و حرفیه ممنونم که بهم روحیه میدی

اره خب بدون هیچی یهو طلاق گرفتن ولی خب درکل بهتر ک جدا شدن 🥲

زندگی الانم خوبه وقتی حالم بد میشه منتظر میمونم شوهرم بخوابه و با گریه خودمو سبک میکنم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

این ماه چ روشی برات شروع کرد ک نشد ؟ ماه بعد چ روش دیگه ای ؟ منم مشکلم مث شماست رحم سه خطه نمیشه و ض ...

این ماه با گونال اف بود فک کنم بهش میگفت سیکل نچرال

ولی ماه بعد گفت بیا با استرادیول و استرومارین و ۳ بار prp روزای مختلف سیکل

منم چون جنینام کمه نمیخوام ریسک کنم والا ماه پیش ضخامت بالا بود ولی یه دست نبود

عزیزم یعنی اینو انجام دادی انتقال بعدش مثبت شدی؟

منم  فکر می کنم همزمان با شما انتقال دادم و شهریور منفی شدم قرار بود آذرماه دوباره برم انتقال که مهرماه پیازدرمانی رو شروع کردم و دیگه پریود نشدم 

این ماه با گونال اف بود فک کنم بهش میگفت سیکل نچرال ولی ماه بعد گفت بیا با استرادیول و استرومارین و ...

منم با سیکل نچرال ضخامتم بالا رفت ولی ی دست نبود

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم  فکر می کنم همزمان با شما انتقال دادم و شهریور منفی شدم قرار بود آذرماه دوباره برم انتقال ک ...

یعنی الان بارداری به سلامتی؟ 

طبیعی باردار شدی؟

من‌همش جلوگیری دارم  و اینکه شوهرم هم مشکل داره