2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
سلام دوستان.  کسایی که خارج رحمی داشتن عمل شدن و لوله رو برداشتن میتونن کمکم کنن؟  در مو ...

عزیز دلم منم دوتا خارج رحمی و برداشتن لوله داشتم،من بعد دوماه پریود شدم،حجمش کم تا دو سه ماهم به هم ریخته بود تاریخش 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
چرا انتقال ایقد زیاد شد؟؟؟  من امروز انتقال ک دادم ۳ و ۵۰۰ شد  داروهامم نزدیک ۵۰۰ شدن

آخه یه مرکز خصوصیه دیگه هر نرخی دلشون  میخواد میزنن.ما این وسط داریم جون میدیم متاسفانه😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم منم دوتا خارج رحمی و برداشتن لوله داشتم،من بعد دوماه پریود شدم،حجمش کم تا دو سه ماهم به هم ...

ممنونم که جواب دادی عزیزم😘😘😘❤️ آهان پس این عقب افتادنا طبیعیه . خیالم راحت شد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@فردایی_روشن     سلام فاطمه جون ان شا الله چله ت قبول باشه و دعاهات به خودت برگرده  ...

سلام مهربون ترین مهربونا

ممنون عزیزم ♥️ همچنین خودت که لایق بهترین هایی

میرم عشقم ،گاهی میزنم کانال گذشته دپ میشم تا صب گریه میکنم صبحم به زور میرم سرکار😂 انگار خود درگیری دارم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی حاجت روا بشی خودت خیییلی زود عزیز دلم😘😘❤️

قربونت برم عزیزکم 🩵💙 همچنین خودت خاله ی مهربون

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزان یه سوال من بعد پانگچر لک بینی دارم کی رفع میشه؟الان تا انتقال که گفتن سیکل دوم بیا حدود دوماه طول میکشه چه کارهایی انجام بدم از ازمایش تغذیه ورزش؟رژیم خاصی داشته باشم؟

سلام بچه ها من روز ۱۵ انتقالم ازمایش دادم که متاسفانه منفی بود. الان ۳ روزه که داروهامو قطع کردم. ولی پریود نشدم هنوز! تا تونستم داروی گیاهی قائده اور خوردم. اصلا سابقه عقب افتادن پریود ندارم. حتی ماهی که انتقالم مثبت شد هم روز موعد لکه بینی داشتم!!

الان رفتم دستشویی معذرت میخوام ادرارم خیییلی غلیظ بود!!! تو این دو هفته هم ادرار غلیظ و بود دار داشتم. یه کمی هم سمت تخمدان راستم تیر می کشه. سینه هامم حجیم و دردناک شدن.

ممکنه جواب آزمایشم اشتباه باشه؟ یا این که خارج رحمی شدم؟ بتام ۱/۴۰بود!!! اونایی که خارج رحمی شدن بتاشون چند بوده؟ بی بی چک نزدم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام بچه ها من روز ۱۵ انتقالم ازمایش دادم که متاسفانه منفی بود. الان ۳ روزه که داروهامو قطع کردم. ول ...

من قبلنا خارج رحمی داشتم.و بتام مث همه زنای باردار بود..

خارج رحمی فقط با سونو مشخص میشه..البته خارج رحمی ی هفته بعد از ازمایش چنان دردی تو ناحیه تخمدانها داره ک نگو..فقط با مسکن هم اروم میشیم..

من موقع ک ازمایش دادم و مثبت بود چندروز بعدش رفتم سونو دادم و گفتن ساک حاملگی مشاهده نشد..دکتر گفت ی هفته دیگه بیا ک ذیدم دردهام شروع شد وحشتناک..

رفتم سونو واژینال دادم گفت تو لوله رحم چیزی مشاهده شد ک نشانه خارج رحمیه.

من قبلنا خارج رحمی داشتم.و بتام مث همه زنای باردار بود.. خارج رحمی فقط با سونو مشخص میشه..البته خار ...

ممنونم جواب دادی عزیزم. خیلی متاسفم تجربه ی بدی رو از سر گذروندی 

چقدر گناه داریم ما خانوما🥺

واقعا سر درگمم. نمی دونم آزمایش مجدد بدم، ندم. داروهامم قطع کردم. و البته احساس درد و تیرکشیدن سمت راستم دارم. 🤦‍♀️

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خیلی ممنونم  ان شاالله قسمت خودتون ،تو گوگل بزنید پیاز درمانی سایت طب شیعه کامل توضیح داده از ر ...

مبارکه عزیزم جوشونده هویج و انجیر چیه از کجا خریدی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم