2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست
سلام ماهور خانم،دکتر ایمنی به من گفت یک هفته قبل از انتقال بایدبزنی،۴ بار انتقال ناموفق داشتم،میشه ر ...

بیمه ات هر چی هست باید اسناد پزشکی همون بیمه ت بری...

من بیمه تامین اجتماعی داشتم.اسناد پزشکی تامین اجتماعی رفتم..

دکتر زنان برام این سرم رو نوشته...

چون چندبار کاشت ناموفق داشتم..

اصلا دکتر زنان ازمایش ایمنی دوباره برام ننوشته بود ک ببینه مشکلی دارم و این سرمو بنویسه.فقط بر اساس اینکه چندبار کاشت ناموفق داشتم نوشته...

مدارک انتقالام و پانکچر برده بودم...

قبل از اینکه مدارک ببرم اسناد پزشکی نسخه دکترزنان قبول نکرد گفت فقط اگه سقط داشتی قبولش میکنیم.

بعد گفت باید مدارک همراهتون باشه.

ک ما رفتیم مرکزی ک کاشت کردیم مدارکونو گرفتیم و تحویل اسناد پزشکی دادیم.ولی ی کارمند دیگه ش همکاری بامون کرد و نسخه رو ثبت و تایید کرد..

و رفتیم هلال احمر و بقیه جاها تا گیر اوردیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ماهور خانم،دکتر ایمنی به من گفت یک هفته قبل از انتقال بایدبزنی،۴ بار انتقال ناموفق داشتم،میشه ر ...

من هم جنینام موقع انتقال خوب بودن هم اندومترم خوب بود..

جنین پنج روزه هچینک هم انتقال داده بودن برام .بازم ناموفق..دکتر هم تعجب میکرد..

آره احتمالا، اصلا هرجا هرچی دوست دارن میگیرن، هر چقدر زورشون برسه

پیش خودم میگفتم شاید نهایتا ۵ تایی هزینه انتقال بشه..

دیگه صندوق ک رفتیم ۳ و ۵۰۰ شد.

داروهامم ۴۰۰ وخورده ای.

داروهای هم شیاف و امپول پروژسترون 

امپول زیرجلدی بود

پیش خودم میگفتم شاید نهایتا ۵ تایی هزینه انتقال بشه.. دیگه صندوق ک رفتیم ۳ و ۵۰۰ شد. داروهامم ۴۰۰ ...

ماهورجون تو بعد انتقال تا چند روز امپول پروژسترون داری؟شیاف رو روزی چندتا داری؟

ماهورجون تو بعد انتقال تا چند روز امپول پروژسترون داری؟شیاف رو روزی چندتا داری؟

پروژسترون روزی یکی شیافم روزی یکی..

دیروز انتقال دادم..

ولی از چهاروز قبل از انتقال امپول پروژسترون شب میزدم.موقع خواب هم ی شیاف واژینال میذارم

مبارک باشه 😍😍😍 میشه یکم در مورد پیاز درمانی بگی چجوریه

خیلی ممنونم  ان شاالله قسمت خودتون ،تو گوگل بزنید پیاز درمانی سایت طب شیعه کامل توضیح داده از روز ۵ پریودی تا ۲۰ هست و بسیاری از مشکلات زنان  رو درمان می کنه حتی برای کسایی که آی وی اف می کنن خوبه و کمک می کنه انتقال مثبت شه. من  از اول آذر می خواستم بازم برم تو سیکل انتقال که گفتم بزار امتحان کنم اگه نشد برای انتقال هم خوبه که خدا خواست و با اولین دوره درمان مثبت شدم. همونجا توضیح داده که برای ناباروری حتما بعدش باید جوشونده هویج و انجیر خورد. برای فیبروم، میوم ، پلیکیستیک ، عفونت و خیلی چیزا جوابه. منم از طریق نی نی سایت پیاز درمانی رو پیدا کردم خیلی وقت بود دیده بودم ولی امیدی نداشتم و انجام نداده بودم از ۸ مهر شروع کردم و نتجه داد خدا رو شکر حتما امتحان کنید ان شاالله خدا می خواد و نتیجه میده

سلام به همه دوستان

من خیلییی استرس دارم امروز با روز انتقالم روز 10 هستم و بیبی همچنان هالههههه خیلییییی کمرنگ البته به شوهرمم نشون دادم گفت میبینم اما خیلیییی کم و مبهمه یعنی اگه مثبت واقعی بود نباید تا الان پررنگتر میشد،، هیچچچچچچ علامتی ندارم هیچیییی فقط کمر درد و تیر کشیدن تو لگن و ساق پام،سینه هام هم به نظرم از دیروز حجیم تر شدن،کف پام هم دیروز و امروز زیر پتو هم بود یهو یخ میزد، میدونم همه اینا واسه داروها س.... 

کلا امروز فقط استرس داشتم چون خیلیا رو دیدم روز7 تا ده بیببشون پررنگ بوده واسه من یه هالههههه اونم به زورررررر دیده میشه یعنی میشه خدا رحمش بیاد و منم مثبت بشم  توروخدا واسه م با قلبای پاکتون دعا کنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به همه دوستان من خیلییی استرس دارم امروز با روز انتقالم روز 10 هستم و بیبی همچنان هالههههه خیل ...

@پروانه۲۱    

پروانه جون نظرت چیه درمورد بیبی که از هاله پررنگتر نمیشه، به نظرت خودمو اماده کنم واسه منفی بودن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@پروانه۲۱     پروانه جون نظرت چیه درمورد بیبی که از هاله پررنگتر نمیشه، به نظرت خودمو ام ...

سلام عزیزم اصلاااا پررنگی و کمرنگیش مهم نیست مهم زمانیه که هالش معلوم میشه کی هاله میندازه 

مبارکت باشه به سلامتی بدنیا بیاد 😍😍😍 چیا میخوردی گرمیجات؟ مشکل اسپرم نداشتین؟ اصل ماجرا اسپرم ه ...

عزیزم به نظرم اصل مطلب زن هست 😓

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام دوستان. 

کسایی که خارج رحمی داشتن عمل شدن و لوله رو برداشتن میتونن کمکم کنن؟ 

در مورد پریود چه مدت بعد عمل پریودتون شروع شد؟ و اینکه همون زمان سابق بود یا تغییر کرده بود؟

من اولین عملم سال ۹۶ بود برا همین اصلا یادم نمیاد بعدش کی پریود شدم.

الان بعد عمل دوم نمی‌دونم کی باید منتظر پریود باشم. هم از موعد خودم هم از روز  خون ریزی قبل عملم رد شده و هنوز پریود نشدم. سینه هامم هرازگاه شدید تیر می کشه. نگرانم . این طبیعیه یا مشکلی برام پیش اومده؟ ممنون میشم اگه تجربه ای دارید بگید بهم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱