2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
عزیزم پانکچر هم حساب نکردی یه 12 تایی شدانتقالم 7و خورده.داروهای الانمم هست هنوز بدون ویزیتا که هر د ...

چرا انتقال ایقد زیاد شد؟؟؟ 

من امروز انتقال ک دادم ۳ و ۵۰۰ شد 

داروهامم نزدیک ۵۰۰ شدن

دقیقا باید اصرار کنی و شخصی که بهش مراجعه میکنی هم خیلی مهمه بعضی کارمندا راه میان خدا خیرشون بده

بخدا اول ک رفتیم ی مردی بود خیلی گیر داده بود.ک ب هیچ وجه نمیشه

تا رفتیم دنبال مدارک اینا و برگشتیم دفتر اسناد پزشکی  دیدیم ی کارمند دیگش راحت برامون انجامش داد..

هر دیقه نگاه مرده میکردم میگفتم یا خدا نیاد ببینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان شاید بعضیا منو یادشون بیاد ۵ شهریور امسال برای بار سوم منفی شدم از همون موقع تصمیم گرفتم گرمیجات زیاد بخورم از پریودی مهر ماه هم پیاز درمانی رو شروع کردم یعنی فقط ۱۵ روز تو یه ماه، امروز در کمال ناباوری آزمایشم مثبت شد. قصدم از گفتن اینا فقط کمک هست گفتم شاید کسی به دردش بخوره و جواب بگیره. من ناباروری بدون دلیل داشتم ، این پیاز درمانی خیلی منففت داره و برای تعداد زیادی از مشکلات رحمی درمان هست.

سلام دوستان شاید بعضیا منو یادشون بیاد ۵ شهریور امسال برای بار سوم منفی شدم از همون موقع تصمیم گرفتم ...

سلام شطرنجی جون

خیلی برات خوشحال شدم

مبارکت باشه عزیزم😍😍😍

الهی به سلامتی بغلش کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان شاید بعضیا منو یادشون بیاد ۵ شهریور امسال برای بار سوم منفی شدم از همون موقع تصمیم گرفتم ...

الهیییی شکر😍ان شالله به سلامتی تا آخر❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مبارکت باشه به سلامتی بدنیا بیاد 😍😍😍

چیا میخوردی گرمیجات؟ مشکل اسپرم نداشتین؟

اصل ماجرا اسپرم هست 🤦🏻‍♀️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مبارکت باشه به سلامتی بدنیا بیاد 😍😍😍 چیا میخوردی گرمیجات؟ مشکل اسپرم نداشتین؟ اصل ماجرا اسپرم ه ...

ممنونم برای ما بدون علت بود ولی اصلا نمیشد که نمیشد. فکر می کنم علتش رحم سرد من بوده . از اوایل پرویودی دمنوش زنجفیل و نبات و دارچین می خورد چایی به حداقل رسید گاهی پیاده روی میکردم و از یک تا حدودا ۱۲ سیکلم  صبح و شب سیاه دونه و عسل خوردم بعضی شبا که تنبلی نمیکردم روغن مالی شکم رو انجام میدادم و از همه مهمتر پیاز درمانی و جوشونده هویج و انجیر می خوردم.معمولا شکمم رو با کمربندای شتری میبستم. 

سلام ساراییی جان ان شاالله که مثبتی عزیزم. میگم کجای اهواز انتقال دادین با کدوم دکتر

مرسی عزیزم امروز که هیچ امیدی ندارم بیبی فقط هاله درحد ابهامه اگه واقعی بود باید پررنگتر میشد خیلی پکرم امروز واسه م دعا کنید

من جهاد ناباروری بودم با دکتر امیرزاده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله مثبت باشی عزیزم..درکت میکنم ک چقد اذیت شدی.. چون خودم خیلی تو این راه اذیت شدم.. بخدا همو ...

سلام ماهور خانم،دکتر ایمنی به من گفت یک هفته قبل از انتقال بایدبزنی،۴ بار انتقال ناموفق داشتم،میشه راهنمایی کنید چون فقط دکتر ایمنی گفته تا آزمایش دومم آماده بشه اما گفت این آمپول اگه مثبت شی تا۶ ناه بایدبزنی،

برای گرفتن این آمپول چه مدرکی لازم و کجا بریم

من دکتر ایمنی و مرکزم شهر یزد میرم