2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046676 بازدید | 684536 پست
عزیزم سرم چرا دادن ب شما ؟  واقعا این سرم لازمه ؟ الان ماهور جان گفتن چه قیمت بالایی هم داره. ...

دکتر ایمونو گفت بدنت ایمنیش بالاست مثه خروس جنگی چیزی بیاد توش سریع از بین میبرش  به خاطر همین این سرم رو برام تجویز کر د تا سیستم ایمنیم تنظیم شه.

والا باهام 22تا در اومد.4 تا زدم آلمانیش البته.چون دکترم مثلا هندیش  رو رد کرد گفت عوارض دارن.

نه واسطم اصلا نذاشت همدیگرو ببینیم.شوهرمم راضی نبود گفت بعدا تاثیر بد میزاره رو ذهنت.بنظر من هم راست میگفت  واقعا الان احساس میکنم جنینا از خودمه چون ندیدمش احساس میکنم اون زن وجود خارجی نداره و فقط یه فکر و خیاله😖😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من شما رو یادمه ان شا الله اینبار مثبتی بله با جنین اهدایی مثبت داشتیم ولی الحمدلله فا ...

سلام مهتاب جان مرسی که یادم بودی😍خدا رو شکر الهی که همه طعم شیرین مامان شدن  رو بچشن😍❤❤

آره اگه ایمنی بالا باشه صددرصد نیازه.من خیلیا رو تو تاپیکا دیدم بعد از چندسقط و بعضیا بعد از انتقالا ...

اون ایتم که تو ازمایشت نشون میداد ایمنی بالا هست اسمش چیه ؟ 

چندتا سرم شد ۲۲ تومن ؟ 

سلام دوستان من از قبلیای این سایتم.متاسفانه تو دونوبت پانکچر شده بودم فقط دوتا جنین داشتم هر دو انتق ...

سلام عزیزم.مبارکت باشه

بله عزیزم یکی از کاربران بود به اسم اشتباه نکنم ترسو۶۷

که تابستان زایمان کرد و دختر دارشد

دکتر ایمونو گفت بدنت ایمنیش بالاست مثه خروس جنگی چیزی بیاد توش سریع از بین میبرش  به خاطر همین ...

خدا کمکتون کنه 

اره قدیم هم برای تایید سرم مدارک بارداری + دو تا سقط قبلی رو میخواستن

چقدر هزینه ها زیاده

ان شا الله دلت شاد میشه خستگی از تنت در میاد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خدا کمکتون کنه  اره قدیم هم برای تایید سرم مدارک بارداری + دو تا سقط قبلی رو میخواستن چقدر هز ...

آره بخدا خیلی سخته تو این شرایط وقتی حتمی شد که بیمه قبول نمیکنه اشک اومد تو چشمام دیگه با کارمند بیمه صحبتم نیمه موند.

قربونت مهربون ممنون از دعای قشنگت😍❤

سلام عزیزم.مبارکت باشه بله عزیزم یکی از کاربران بود به اسم اشتباه نکنم ترسو۶۷ که تابستان زایمان کر ...

سلام عزیزدلم.هنوز مثبت نشدم ولی😁ان شاالله که خبر خیر گفتی.

خدا رو شکر مبارکش باشه قدمش😍🤩

من 17 پریودی زدم بایه روز تاخیر آخه سرم ها بیمه برام تایید نمیکرد گفتن باید باردار باشی و مدارک دوتا ...

ب ما هم خیلی گیر داده بودن.گفتن باید مدرک سقط بیاری..

گفتیم دیگه دکتر زنان تاکید داشتن بگیر اینم مهرو امضاش.

میگن قبول نیست..

گفتیم خو هر انتقال ناموفق برابر با ی سقطه..

اصلا زیربار نمیرفتن..

مدارک کاشتهای قبلی بامون نبود تا تند رفتیم از جهاد دانشگاهی گرفتیم و بردیم..ولی ی باجه دیگه از تامین بردیم.دیدیم خانمه مدارکو وارد سیستم کرد و مهر تایید سرمها نوشت..ک خداروشکر ۵۰۰ ی شدن..

حالا اگه تایید میکردن برات باید روز شانزدهم پریودی میزدی؟

من 17 پریودی زدم بایه روز تاخیر آخه سرم ها بیمه برام تایید نمیکرد گفتن باید باردار باشی و مدارک دوتا ...

انشاالله مثبت باشی عزیزم..درکت میکنم ک چقد اذیت شدی..

چون خودم خیلی تو این راه اذیت شدم..

بخدا همون روزی ک دنبال سرمها بودیم دیوونه شدیم بودیم با شکم گرسنه..قیافه خودمو و شوهرم ناراحت..

اشک میاد تو چشمام ک یادم میاد

ا اونجا.من با دکتر فرحنادم.کلینیک مهزیار.کدوم دکتری عزیزم؟

چندتا تخمک اهدایی گرفتی؟ کیفیت جنینات خوب شده بودن؟ چندتا جنین  با تخمکهای اهدایی ک کرفتی داری؟

دکترت در مورد سرم‌ چقد امیدواری داد؟؟؟