2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست
منظورم بارداری نبود بلاست شدن بود آخه جنین های منم باید بلاست بشن بعد انتقال بدن میخواستم بدونم کسی ...

والله نمیدونم دقیق

ولی از من که نشد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
میشه اسم منم بنویسی فاطمه که یا همین ماه طبیعی حامله شده باشم یا ماه بعد که رفتم تو سیکل آی وی اف ...

چشم عزیزم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمممم چه سخت ، خداروشکر انشاالله برا خودتم معجزه بشه. 

😚😚🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عه، مرکز چی جوری کرد سی روزه،  دوفاستون میخوردی

نمیدونم با دارو ها پی سو یو شدم شاید بخاطر اون بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم کلی ازت ممنونم،الهی خدا حاجت قلب پاک و مهربونتو بده عزیزم🙏

😚😚🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر مشکل ایمنی نداشتم گفت پردنیزولون با سرم لازم نیست گفت از جنینام هست که ضعیفه اینطور میشه و ...

آزمایش های مرکز بردی ؛ فهمید یا آزمایش های جدید دادی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
آزمایش های مرکز بردی ؛ فهمید یا آزمایش های جدید دادی؟

آره آزمایشای رستمی بردم اما خوب ایمنی یه آزمایشگاه بیرون مرکز انجام دادم که گفت معتبر نیست از نو آزمایشگاهی که معرفی کرد انجام دادم که دید خداروشکر مشکل ایمنی ندارم الحمدالله

بچه ها من به زوووور ده تا تخمک داشتم نمیدونین چقد حالم بد میترسم تو تعیین جنسیت ازبین برن.گفتم بهشون ...

به سلامتی.استرس نداشته باشین .. ان شاالله همشون جنین بشه براتون و انهم پسر .۱۰ تا تخمک که کم نیست .حالا یکی دوتا هم ممکنه تو روز پانکچر بیشتر بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشاءالله که خیر پیش و روش باشه❤ عزیزم واقعا درست میگی منم خیلی میترسم برم برای انتقال دوباره پیش ...

سلام جونم خوبی منم خواستم یه بار برم پیشش ولی نشد چون که یکم وضعیت مالی مون خوب نبود همینجا احمدیان میرم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم عزیزدلم  امیدوارم هرچی از خدای بزرگ میخای بهت بده گل قشنگم

قربونت برم عشقم😚🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام به همه ی دوستان،من تازه وارد پیج شما شدم.

از دوستان کسی میتونه من را راهنمایی کنه.ذخیره ام خیلی پایینه۰/۳😢دکتر برای شروع iuiپیشنهاد کرده.به نظرتون وقت تلف کردن و خوردن الکی دارو نیست؟؟

سلام جونم خوبی منم خواستم یه بار برم پیشش ولی نشد چون که یکم وضعیت مالی مون خوب نبود همینجا احمدیان ...

سلام عزیزم خوبی؟؟آره راست میگی ویزیتشم گرونه منم بعد مدت ها تونستم برم واقعا هزینه های ناباروری کمرشکن

هست خدا خودش بهمون رحم کنه با یه بدبختی پول دکترا رو جور میکنیم