2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046690 بازدید | 684536 پست
سلام آناشید خوبی؟؟من خیلی وقت سر نزدم تایپیک پروانه انتقال داد؟؟

سلام عزیزم نهوالله کارام هی عقب میوفته به خاطره تیرویید الانم میگن با توجه به ازمایش شوهرم احتمالا دی اف ای داره وواریکوسل که اگه باشه انتقال بی فایدس منم این ماه عقب انداختم بره از بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مثل سقط ما وشوهر من، باز خوبه بهت گفتن مشکل کروموزومی  نصر نگفت پی جی دی کن؟همین تخمک اهد ...

من رویان بیمارستان آبان و مام رفتم همسرم کروموزوم شماره ۹ ایراد داره که این کروموزوم باعث سقط میشه تو  خانواده همسرم چند نفرشان مشکل دارن اما هر سه مرکز بمن گفتن تخمک خودت ایراد داره و مشکل همسرت خیلی مهم نیست بخاطر سنم حالا رفتم تخمک اهدایی گرفتم دکتر جنین شناس پارسیان بهم گفت بخاطر کیفیت بد اسپرم‌های همسرم نصف تخمک‌های اهدا کننده برام جنین تشکیل شد صد در صد هم نصفیش مشکل کروموزومی دارن ولی باز هم قبول نمیکنن مشکل همسرم مهم باشه

نمی‌دونم چرا ؟؟

من خودم مام رو خیلی دوست داشتم اما مامای دکتر یونسی باهامون دوست بود گفتم اهدا کننده خوب بهم معرفی کنه که اونم اینجوری شدهنوز که انتقال ندادم ۷۰ برام تموم شده

دقیقا مثل سقط ما وشوهر من، باز خوبه بهت گفتن مشکل کروموزومی  نصر نگفت پی جی دی کن؟همین تخمک اهد ...

باید پی جی دی کنم جنینارو دخترم گرید جنینش سی بود خیلی ضعیف بود اما خدا خواست و شد

همه اینا حرفه فقط باید خدا بخواد

ای بابا،  پس برا چی سه ماه داروداده؟  پیجی دی نگفت؟

خداروشکر مشکل ایمنی نداشتم گفت پردنیزولون با سرم لازم نیست

گفت از جنینام هست که ضعیفه اینطور میشه وتنبلی تخمدان

برای همین گفت به جای متفورمین یه داروی دیگه نوشته

با چندتای دیگه که باید سه سیکل قبل انتقال خورده بشه

گفت پی آرپی وچسب جنین دو روز قبل انتقال به رحم تزریق بشه

گفتش سالم خوری و ورزش داشته باشم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
چون شوهرت مشکل داره جنین مشکل داره؟ شوهرمنم مشکل داره منم فردا میرم یه دکتر دیگه خارج از مرکز که خ ...

آره جنینام رشد ندارن که به پنج روز برسن همشونم کیفیتشون بی و سی هست تا حالا آ نداشتم

دکتر مردان بهم گفت از همسرمه 

سلام عزیزم نهوالله کارام هی عقب میوفته به خاطره تیرویید الانم میگن با توجه به ازمایش شوهرم احتمالا د ...

سلام عزیزم اصلا ناراحت نباش انشاءالله که خیره بهتر برو بیشتر بررسی شو چرا الکی انتقال بدی وقتی مشکل باشه فقط روح جسمت داغون میشه

لایق باشم عزیزم حتما دعاگوتم❤️🤲

منم تیروئیدم خوبه نمیدونم چرا موقع انتقال بالا میره

الان باز آزمایش دادم خوب بودش

بچه ها من فردا پانگچر دارم نکته ای اگ به ذهنتون میرسه برا تغذیه امروز و صبحاته فردا همسرم راهنماییم کنین.گفتن ۷ونیم صبح اونجا باشیم متاسفاته راه دوره باید ۴صبح راه بیفتیم شوهرم منم اونموقع چیزی بتونه بخوره نیست مجبورم بچپونم تو حلقش

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

ممنونم عزیزدلم 

امیدوارم هرچی از خدای بزرگ میخای بهت بده گل قشنگم 

من رویان بیمارستان آبان و مام رفتم همسرم کروموزوم شماره ۹ ایراد داره که این کروموزوم باعث سقط میشه ت ...

کاریوتاپ دادین فهمیدین اینو؟ مامای یونسی اقای جعفری؟  اهدا کننده رو خودت انتخاب کردی؟  اره حتما یه چیزی هست که کم تشکیلمیشه وگرنه پارسیان نمیشناسم ولی جنین شناس مام خوبه که اونجام کم تشکیل شده. ذخیرت چنده؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم اصلا ناراحت نباش انشاءالله که خیره بهتر برو بیشتر بررسی شو چرا الکی انتقال بدی وقتی مشکل ...

داروها میبره بالا.  یام استرس استرادیول پرژسترون میبره بالا اینا میگن نه ولیدروغ میگن برا منم یبار رفت بالا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها من به زوووور ده تا تخمک داشتم نمیدونین چقد حالم بد میترسم تو تعیین جنسیت ازبین برن.گفتم بهشون ...

کم نیست ده تا خوبه.  ایدا تعین جنسیتم کردی دخترا رو بکو دورنندازن شاید لازمت شد.  صبحانه قبل انتقال ما حلیم خوردیم الکی استرس نداشته باش تو که باید ناشتا باشی به شوهرت بگو یهمغازه حلیم بخوره راحت 

داروها میبره بالا.  یام استرس استرادیول پرژسترون میبره بالا اینا میگن نه ولیدروغ میگن برا منم ی ...

میگم آناشید دکتر زرنانی به شما چی گفت؟؟