2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست
همسرم مشکل کروموزومی داره و کیفیت اسپرم‌ها هم یک درصد نرماله حرکت هم نداره یک بار با طرازی منفی شدم ...

همسرت مشکل کروموزومی داشت و اسپرمش بده چرا تو تخمک اهدایی گرفتی؟؟هزینش چند شد تخمک اهدایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=314929569]سلام گلم نه هنوز انتقال نداده، خودت چطوری   [/QUOTE

سلام عه چرا؟؟

منم خداروشکر 

خودت چی نرفتی دوباره برای انتقال؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اتفاقا لوبیا سبز بیشتر از قرص استرادیول ایرانی اثر داره من نیم پز میکردم نمک میزدم میخوردم البته من ...

میگم من آخر نفهمیدم لوبیا سبز یا نخود سبز، آخه لوبیا سبز هم تو شهر ما دو نوعه یکی توش لوبیا چشم بلبلیه که فقط خالی میپزن میخورن یکی دیگه هست توش لوبیا سفیده که پوست خشک تری داری و فقط تو غذا استفاده میشه

[QUOTE=314929569]سلام گلم نه هنوز انتقال نداده، خودت چطوری   [/QUOTE سلام عه چرا؟؟ منم خداروش ...

فکنم پروانه میخاد شوهرشو راضیکنه ازمایش بده.  من نه میترسم برم همونام تموم بشه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
میگم من آخر نفهمیدم لوبیا سبز یا نخود سبز، آخه لوبیا سبز هم تو شهر ما دو نوعه یکی توش لوبیا چشم بلبل ...

همون که تواستانبولی میریزن لوبیا پلو ربی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
میگم من آخر نفهمیدم لوبیا سبز یا نخود سبز، آخه لوبیا سبز هم تو شهر ما دو نوعه یکی توش لوبیا چشم بلبل ...

لوبیا سبز توش لوبیا هاش معلوم نیست بیشتر پوستشه اونکه توش لوبیا داره نیست 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

من امروز روز اول پریودیم رفتم دکتر ماه قبل منفی شده بود انتقالم دکتر سونو کرد خودش هم از منفی شدنم تعجب کرد اما گفت فعلا دیگه انتقال نده پریود بعد روز ۱۳یا ۱۴بیا ببینم رحمت چطوره ماه بعد تر بریم برا انتقال ؛تو این مدت هم ورزش زیاد و لاغری من ۶۱کیلوام 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
فکنم پروانه میخاد شوهرشو راضیکنه ازمایش بده.  من نه میترسم برم همونام تموم بشه

انشاءالله که خیر پیش و روش باشه❤

عزیزم واقعا درست میگی منم خیلی میترسم برم برای انتقال دوباره

پیش زرنانی هم رفتم باید سه ماه دارو بخورم بعد برم برای انتقال فعلا روحیشو ندارم برم دکتر

راستی آزمایشات ایمنی که داده بودم زرنانی گفت اینارو قبول ندارم چون استاندارد انجام نمیدن رفتم آزمایشگاه کاج که خودش معرفی کرد انجام دادم

انشاءالله که خیر پیش و روش باشه❤ عزیزم واقعا درست میگی منم خیلی میترسم برم برای انتقال دوباره پیش ...

عه، منم رفتم زرنانی. من ازمایشگاه بهار انجام داده بودم قبول کرد، یه سری هم ازمایشات معمولی نوشت رفتم کاج، دارو بهت چیداد، به من هیچی نداد گفت ازمایشاتبده حالا همون سیبی سی اینا بود ازمایش، گفت سرم باید بزنی؟ 

انشاءالله که خیر پیش و روش باشه❤ عزیزم واقعا درست میگی منم خیلی میترسم برم برای انتقال دوباره پیش ...

ذخیره تخمدانت چنده منان جون، شوهرتم ضعیف بود؟ 

ذخیره تخمدانت چنده منان جون، شوهرتم ضعیف بود؟ 

ذخیرم که کاج دادم۵ بود من پلی کیستیکم

آره شوهرم مورفولوژیش ۲ هست

من شیراز داده بودم آزمایشاتو قبول نکرد نه خداروشکر لازم نیست

دارو والله دستخطشو نتونستم بخونم باید ببرم دکترم الانم فعلا حوصلشو ندارم

به من گفت مشکل از جنینام هست

ای بابا،  پس برا چی سه ماه داروداده؟  پیجی دی نگفت؟