2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046481 بازدید | 684515 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما کسی میتونه بهم بگه برا کارا انتقال چقدر باید برم و بیام و داروهاش چیا هست و حداقل زمان ان ...

عزیزم من امروز که 20 سیکلم انتقال دادم معمولا از 17تا22 دوره انتقال میدن کلا هم 3بار رفتم واسه سونو امروزم انتقال، داروهم استرادیول داشتم بار اول روز4تا سونو دوم شد پنجتا و آ اس آ و پنج روز قبل از انتقال امپول پروژسترون داشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نخود آب چه جوری درست میشه مهتاب جان 

نخودآب میل شود یعنی نخودرا خیس کنیم و سپس با همان آب خیس شده ، آن را بپزیم و با یک ادویه ضد نفخ مثل آویشن میل کنیم هفته ای تا سه بار برای تقویت اسپرم و افزایش آب منی سفت و کاهش دردهای اندام تناسلی و تقویت مویرگ های این ناحیه و کاهش آلام بعد از نزدیکی

دوری جدی از سیب ترش بعنوان عقیم کننده و یا نخود فرنگی بعنوان خشک کننده آب منی و عقیم ساز

عرق کاسنی با عسل بعنوان یک اسپرم ساز قوی

پیاده روی + پیاده روی + پیاده روی = این داروی غفلت شده در قرن ۲۱ و زندگی ماشینی است زیرا این نوع ورزش به ماهیچه های اندام تناسلی بشدت قوت میرساند .

ترکیب پسته خام با خرما و با مویز

استرسها دشمن جدی نیروی جنسی و کاهش دهنده اسپرم هستند .

تخم مرغ محلی با پیاز با روغن زیتون

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام مهتاب جانم هر دوش پایینه، اره دوماه استفاده کردیم رفته بودیم دکتر خامنه شاگرد خیراندیش حرکت ا ش ...

انا جون اگر مشکلات همسرتون حاد نیست و همونطور که گفتین خودتونم مشکل خاصی ندارید بنظرم با طب اسلامی باردار میشین 

فقط یه چیزی دو ماه برای گرفتن نتیجه واقعا کمه

حداقل ۳ ماه باید دارو بخوری و در تایم طلایی نزدیکی داشته باشی

اگر تا شروع سیکل و اقدام بعدیت برای ای وی اف زمان زیادی مونده، باز هم امتحانش کن ان شا الله جواب میگیری

خودتونم داروی طب رو میخوردین؟

عزیزم نمیروی پیازو تخم مرغ به چه صورت هست؟ 

سلام عزیزم

پیاز رو با روغن زیتون روی حرارت کم، تفت بده بعد تخم مرغ محلی رو بهش اضافه کن و کمی نمک بزن 

نخودآب میل شود یعنی نخودرا خیس کنیم و سپس با همان آب خیس شده ، آن را بپزیم و با یک ادویه ضد نفخ مثل ...

مرسی مهتاب جون .اسکرین گرفتم ازش 😍👌🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانما کسی میتونه بهم بگه برا کارا انتقال چقدر باید برم و بیام و داروهاش چیا هست و حداقل زمان ان ...

بستگی به دکتر داره حداقل ۴ باری باید برین تا ضخامتتون و وضعیت رحم بررسی کنه .بیشتر  استرایول میدن ولی استرومارین و پچ استرادیول هم هست .بعضیها هم توی سیکل طبیعی داروهای تحریک کننده تخمدان دارن و با اون ضخامت رو بالا میبرن .معمولا از روز ۱۸ ام سیکل انتقال میدن تا بیست و خورده ای بازم بستگی به بدن هر فرد و میران جوابی که از داروها گرفته داره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
همه مردا همینن دکتر من گفت اگر خودشون یه دونه آمپول بزنن دیگه نمیان دنبالش ولی شما خانم ها تا آخرش ...

مشکل من همینه که ساعت‌های طولانی سرکارم اونم نشسته این قضیه باعث میشه نتونم کامل رعایت کنم پناه برخدا دیگه ببینم چی میشه ،،، هر دم از این باغ بری میرسد

سلام.بچه هایی که مثبت شدین میشه بگین استراحتتون در چه حد بوده، من زیاد دو لا راست میشم همش مجبور میشم خم شم چیزی از کابینت یا از رو زمین وردارم ،رو زمین هم میشینم واسه غذا خوردن خیلی نگرانم 

سلام عزیزم

بستگی به شرایط داره 

انتقال اول ۳بار رفتم

انتقال دوم یک بار رفتم که همون روز تاریخ انتقال رو مشخص کرد

سلام مهتاب جانم هر دوش پایینه، اره دوماه استفاده کردیم رفته بودیم دکتر خامنه شاگرد خیراندیش حرکت ا ش ...

ببین عزیزم یه وقت شما از اونایی هستی که باید ۶ماه متوالی در زمان تخمک گذاری نزدیکی داشته باشی تا باردار بشی.یعنی بدنت اینجوری باشه 

من میشناسم کسی رو که ۴تا بچه داره هر ۴تاش ۶ماه طول کشیده .حالا ایشون شوهرش مشکل نداره.مثل این خانم رو زیاد دیدم که برای هربچه ۶ماه اقدام متوالی دارن

فکر کن بدن شما مثل این خانم باشه و شوهرت هم مشکل داره پس با یه دوره باردار نمیشی قطعا

سلام عزیزم فعلا منتظرم پریود شم شما داروهاتو شروع کردی؟ دوباره اسنرادیول داد یه تغییر داد؟

عوض کرد داروهامو

این بار سینال ۹۰۰ داد 

و سیلدنافیل گفت واژینال استفاده کنم

دارم رازیانه و فرتیل سی ام هم میخورم 

پیاده روی هم میرم ۴۰ ۴۵ دقیقه 

فیزیوتراپی رحمم ۷ ۸ جلسه رفتم تو این مدتم میخوام برم

دیگه نمیدونم چیکار کنم